E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Πριν την άνθιση του ατμίσματος η ζήτηση γλυκερίνης απο τα φαρμακεία ήταν απειροελάχιστη και σαν φτηνό υλικό έχει ελάχιστο περιθώριο κέρδους και δεν συμφέρει ούτε να στοκάρουν λίτρα γλυκερίνης για 2 δεκάρες κέρδος άρα δεν είναι αιτία πολέμου - όπως ήταν αντίθετα πχ. οι βρεφικές τροφές. Τις δικές μου γλυκερίνες κάθε φορά τις παραγγέλνει στην αποθήκη της, δεν τις έχει σε στοκ...

Χμμμ, για δες εδώ φίλε BIOS, πόσο πουλάει την VG του Συνδέσμου το συγκεκριμένο σάιτ. Στα 4,3 ευρώ αγοράζω από τον φαρμακοποιό μου, και μάλιστα δεν μου κάνει και καμία έκπτωση, ούτε στην τελευταία παραγγελία, που ήταν στα 10 λίτρα VG και 2 λίτρα PG. Ένα ολόκληρο ευρώ κάτω στην τιμή, μόνο αμελητέα διαφορά δεν μπορείς να την πεις, μιλάμε για 25% μειωμένη τιμή. :BDGBGDB55:

Ο Tegonik μου έστειλε το link μία μόλις μέρα μετά που είχα δώσει την παραγγελία στον φαρμακοποιό μου, και φυσικά ντρεπόμουν να την ακυρώσω, μόνο από τη VG θα γλίτωνα δέκα ευρώ τουλάχιστον! :slapface:

Όσο για την Pink Mule, απλά ξεχάστε την, και πανάκριβη, και καμία απολύτως διαφορά από την VG/PG της Chemco, αλλά το κυριότερο και αυτό που δεν καταπίνεται με τίποτα, είναι ότι μας κλέβει κιόλας στο ζύγι, σε ποσοστά 5%-7% σε αρκετές δυναμοποιήσεις νικοτίνης. Το έχω αποδείξει σε αυτό το νήμα με φωτογραφίες και ντοκουμέντα. Βρε ουστ...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Χμμμ, για δες εδώ φίλε BIOS, πόσο πουλάει την VG του Συνδέσμου το συγκεκριμένο σάιτ...

Αυτό δεν είναι φυσικό κατάστημα όπως το φαρμακείο της γειτονιάς με τα ανάλογα έξοδα. Είναι ευκολότερο να πουλάει σε τέτοιες τιμές. Σ'εμένα, άνοιξε το βιβλίο του προμηθευτή που συμβουλεύονται και μου είπε 4 Ε. Τώρα, αυτός στο λινκ που έβαλες, όπως γράφει, κανονική τιμή έχει 6Ε και την δίνει προσφορά 3,25. Ισως έχει στοκ στην αποθήκη του και την δίνει όσο-όσο, ίσως και σε τιμή κόστους, γιατι μπορεί να φοβάται μη τυχόν και του μείνει αμανάτι αν τον προλάβει ο νέος κανονισμός... Δεν ξέρουμε τι παίζει.... Μπορεί να είναι στα όρια της (υποχρεωτικής ύπαρξης) ημερομηνίας λήξης και να τα ξεφορτώνεται...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αυτό δεν είναι φυσικό κατάστημα όπως το φαρμακείο της γειτονιάς με τα ανάλογα έξοδα. Είναι ευκολότερο να πουλάει σε τέτοιες τιμές. Σ'εμένα, άνοιξε το βιβλίο του προμηθευτή που συμβουλεύονται και μου είπε 4 Ε. Τώρα, αυτός στο λινκ που έβαλες, όπως γράφει, κανονική τιμή έχει 6Ε και την δίνει προσφορά 3,25. Ισως έχει στοκ στην αποθήκη του και την δίνει όσο-όσο, ίσως και σε τιμή κόστους, γιατι μπορεί να φοβάται μη τυχόν και του μείνει αμανάτι αν τον προλάβει ο νέος κανονισμός... Δεν ξέρουμε τι παίζει.... Μπορεί να είναι στα όρια της (υποχρεωτικής ύπαρξης) ημερομηνίας λήξης και να τα ξεφορτώνεται...

είναι φυσικό φαρμακείο, γειτονιάς κιόλας. Χθες πήγα και ψώνισα. Απλά πρέπει να κάνεις παραγγελία από το site(ή τηλεφωνικά), και σε μια ώρα (μόλις την ετοιμάσουν) πας από κει και την παίρνεις. Πήρα lecto levure προβιοτικά στα 4,30 ενώ το φαρμακείο της γειτονιάς μου ήθελε 9 ευρώ. Γύρισα πίσω με την απόδειξη και τους την έτριψα στα μούτρα, κατάπιε την γλώσσα της η φαρμακοποιός, την πέτυχα στο κλείσιμο, βέβαια μετά μπήκε στην καινούργια τζιπάρα της και χάθηκε στον ορίζοντα.. :flipout:

φυσικά πήρα και γλυκερίνη στα 3.25, 99,8 καθαρότητας, ίδια ημερομηνία λήξης με αυτές που είχα πάρει στα 4.30 από το φαρμακείο της γειτονιάς μου, 8/2020

Μετά από αυτά που μας λέει ο Νίκος, μου φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξω πλέον προμηθευτή για την VG/PG μου. Καλός χρυσός ο φαρμακοποιός μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι, αλλά όχι και να μας... θωπεύει τα οπίσθια! :flipout:

Τα νέα IQOS 3 και IQOS 3 Multi παρουσιάστηκαν στο Τόκιο

https://www.digitallife.gr/ta-nea-iqos-3-kai-iqos-3-multi-parousiastikan-sto-tokio-70752

IMG-20181025-140314.jpg

IMG-20181025-140740.jpg

IMG-20181025-140816.jpg

IMG-20181025-140932.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Μετά από αυτά που μας λέει ο Νίκος, μου φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξω πλέον προμηθευτή για την VG/PG μου. Καλός χρυσός ο φαρμακοποιός μου, τον ξέρω πολλά χρόνια και τον εμπιστεύομαι, αλλά όχι και να μας... θωπεύει τα οπίσθια! :flipout:

Aπό απλή περιέργεια Παναγιώτη κάντου μια ερώτηση αν εχει τα παρακάτω προβιοτικά και σε τι τιμή..
https://www.fzinpharmacy.gr/uni-pharma-lacto-levure-10-caps.html

Έκτακτα Νέα

Σύμφωνα με αυτό το site, αύριο αναμένεται να κατατεθεί η τροπολογία (και όχι νομοσχέδιο) που αφορά το η.τ. Σε γενικές γραμμές, όπως αναφέρει:

Τους φόβους τους ότι θα επιστρέψουν στο τσιγάρο, αν ισχύουν οι πληροφορίες για τα νέα δεδομένα που φέρνει στη διαδικασία παρασκευής των υγρών πλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων, εκφράζει η Κοινότητα Ατμιστών. Την ίδια στιγμή έντονη είναι η ανησυχία που επικρατεί στις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού τσιγάρου, καθώς αύριο αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή προς ψήφιση τροπολογία του υπουργείου Υγείας, η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές.

Στη νέα τροπολογία αναμένεται να υπάρξουν περιορισμοί και απαγορεύσεις στην ιδιοκατασκευή υγρών αναπλήρωσης χωρίς νικοτίνη, με στόχο την προστασία του καταναλωτή, καθώς και τη μη έναρξη ατμίσματος από νέους και ανήλικους, μία τάση που ανθεί στις ΗΠΑ.

Στην ίδια τροπολογία αναμένεται να απαγορευτούν τα αρώματα στα καταστήματα που διακινούν ηλεκτρονικά τσιγάρα, διατηρώντας έτσι τις συνθήκες του αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι άλλων παικτών που νόμιμα μπορούν να εμπορεύονται.

Επίσης, αναμένεται να υπάρξει ειδικός φόρος. Όχι τόσο υψηλός όσο του καπνού, αλλά αρκετά μεγαλύτερος από τον σημερινό.

Μάλιστα, οι περίπου 2.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται δεν έχουν λάβει καμία γνώση για την τροπολογία, καθώς δεν είναι σχέδιο νόμου για να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. Έτσι, το υπουργείο Υγείας θα κρίνει βάσει Ευρωπαϊκού Κανονισμού και δεδομένων για την ασφάλεια της υγείας των χρηστών από την κλινική εμπειρία που έχει στη διάθεσή του το αρμόδιο τμήμα.

...Μάλιστα, οι περίπου 2.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται δεν έχουν λάβει καμία γνώση για την τροπολογία, καθώς δεν είναι σχέδιο νόμου για να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση...

Aυτούς Παναγιώτη δεν τους λυπάμαι καθόλου. Είναι εχθροί του DIY κι έκαναν την πάπια όταν μας έκοψαν την υψηλή νικοτίινη και τις μεγάλες συσκευασίες γιατι τους βόλευε να πωλούν τα έτοιμα δικά τους 10-20μελα. Τώρα, αν δεν κόψουν τα αρώματα απο το εξωτερικό και τις γλυκερίνες απο τα φαρμακεία, ας μην επιβιώσει κανένας τους - εμένα δεν με απασχολεί.

Aυτούς Παναγιώτη δεν τους λυπάμαι καθόλου. Είναι εχθροί του DIY κι έκαναν την πάπια όταν μας έκοψαν την υψηλή νικοτίινη και τις μεγάλες συσκευασίες γιατι τους βόλευε να πωλούν τα έτοιμα δικά τους 10-20μελα. Τώρα, αν δεν κόψουν τα αρώματα απο το εξωτερικό και τις γλυκερίνες απο τα φαρμακεία, ας μην επιβιώσει κανένας τους - εμένα δεν με απασχολεί.

Προσυπογράφω κάθε λέξη από τα παραπάνω. Είναι όντως η μία πλευρά του νομίσματος.

Η άλλη πλευρά όμως, είναι ότι πίσω από αυτόν τον αριθμό 2.000, βρίσκονται άνθρωποι, οι οικογένειές τους, τα επαγγελματικά σχέδια που ανατρέπονται, οι οικογενειακοί προγραμματισμοί που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Δεν είχαν οικογένειες, Πάνο, όταν έκαναν την πάπια αντί να δημιουργηθεί ένα μαζικό και αρραγές μέτωπο απέναντι στην παράνοια??

Όχι, δεν λυπάμαι καθόλου τους παρτάκηδες...έκαναν τις επιλογές τους.

...Η άλλη πλευρά όμως, είναι ότι πίσω από αυτόν τον αριθμό 2.000, βρίσκονται άνθρωποι, οι οικογένειές τους, τα επαγγελματικά σχέδια που ανατρέπονται, οι οικογενειακοί προγραμματισμοί που χτίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σωστά, αλλά αυτά τα λέγαμε και πέρισυ, στο προηγούμενο νομοσχέδιο. Οτι μια το ένα - μιά το άλλο, θέλουν να μας πάνε πίσω στο τσιγάρο ή δεμένους στα μικρομάγαζα. Δεν βοήθησαν καθόλου - αντιθέτως έχω λόγους να πιστεύω οτι σιγοντάρησαν τις απαγορεύσεις εκείνες. Τώρα, απλά ήρθαν τα μέτρα και στην πόρτα τους.

Ακριβώς παιδιά έτσι είναι τα πράγματα, αυτή τη φορά εμείς δεν είμαστε μαζί τους, όπως αυτοί δεν ήταν μαζί μας τότε. Οπως στρώσεις λέει μια παροιμία θα κοιμηθείς, και είναι σοφή.

εντωμεταξύ παίζεται και βρώμικο παιχνίδι μεταξύ της ατμιστικής κοινότητας, με έμπορους, τσιράκια τους, DIYηδες κ.τ.λ, μπλεγμένους σε ένα παιχνίδι σκοπιμότητας.

Αυτά τα .... καλά παιδιά εκεί στην κυβέρνηση είναι ότι πιο εντεταλμένο έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου. Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η ώρα τους......

IQOS 3 and IQOS 3 Multi

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αυτά τα .... καλά παιδιά εκεί στην κυβέρνηση είναι ότι πιο εντεταλμένο έχει περάσει από την πολιτική ζωή του τόπου. Κάποια στιγμή όμως θα έρθει η ώρα τους......

βεβαίως και θα έρθει...όταν θα είναι 75-80 χρονών και κάποιο από τα γνωστά κόμματα θα είναι σε προεκλογική περίοδο...