E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ακόμα κι έτσι να είναι, δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχει τις εισαγωγές του αέρα στο επάνω μέρος, άρα... μηδενικές διαρροές. Ξέρεις πολλούς κλασικούς επισκευάσιμους που δεν στάζουν συνεχώς, λες και είναι χαλασμένα βρυσάκια; :flipout:

Εδώ τα τραβάμε αυτά με εργοστασιακούς, όπως την έπαθα εγώ με τον μεγάλο Captain και τραβάω τα μαλλιά μου... :bang:

οι ατμοποιητές με τους σωλήνες που έχουν την εισαγωγή από πάνω έχουν άλλα θέματα Παναγιώτη, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις να ξέρεις...
Βέβαια η διαρροή όντως είναι η φοβία όλων μας, παίρνεις το καινούργιο σου μοντάκι και στο κάνει μούσκεμα ο ατμοποιητής, πόσοι δεν το έχουμε ζήσει αυτό..

Το να έχει διαρροές ένας επισκευάσιμος είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Ή μάλλον, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.
Το να τις έχει ένας μη επισκευάσιμος, είναι μεγάλο fail.
Ειδικά αυτή την εποχή.

Βέβαια, το να μπει η εισαγωγή του αέρα από πάνω είναι μία λύση, αλλά για αρχή πιστεύω θα σφυράει σαν τσέλιγκας, ή/και δεν θα ψύχει σωστά το coil.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Όλοι, μα ΟΛΟΙ μου οι εργοστασιακοί, κάποια στιγμή παρουσίασαν κάποια διαρροή υγρού. Ακόμα και η Ατλαντίδα 1&2, που θεωρούνται από όλους ότι δεν έχουν ποτέ διαρροές. Τους τα έγραφα στο vaping και δεν με πίστευαν! :flipout:

Για τους επισκευάσιμους δεν χρειάζεται να αναφερθώ καν... :flipout:

Το να έχει διαρροές ένας επισκευάσιμος είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Ή μάλλον, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο.
Ειδικά αυτή την εποχή.

Βέβαια, το να μπει η εισαγωγή του αέρα από πάνω είναι μία λύση, αλλά για αρχή πιστεύω θα σφυράει σαν τσέλιγκας, ή/και δεν θα ψύχει σωστά το coil.

ιδιαιτέρως αν κλείσεις λιγάκι το δαχτυλίδι αέρα...καλείς το κοπάδι να μπει στο μαντρί λέμε κανονικά...σου απαντάει ο παπαγάλος της απέναντι πολυκατοικίας και τέτοια.. :flipout:

ιδιαιτέρως αν κλείσεις λιγάκι το δαχτυλίδι αέρα...καλείς το κοπάδι να μπει στο μαντρί λέμε κανονικά...σου απαντάει ο παπαγάλος της απέναντι πολυκατοικίας και τέτοια.. :flipout:

Τα πάντα θα συγχωρούσα σε έναν ατμοποιητή, εκτός ίσως από το να δίνει γεύση που θυμίζει υπόνομο, αρκεί να μου έχει δώσει την απόλυτη σιγουριά ότι δεν θα έχει διαρροές υγρού.

My two cents...

Όλοι, μα ΟΛΟΙ μου οι εργοστασιακοί, κάποια στιγμή παρουσίασαν κάποια διαρροή υγρού.

Εκεί φταίει συνήθως η σύσταση του υγρού (PG/VG) αλλά και η θερμοκρασία του.
Αν εσύ έπαιζες με 50/50 και έκανες chain vaping, ανέβαινε η θερμοκρασία και γινότανε νερό.
Εκτός πια αν ρουφάς σαν να μην υπάρχει αύριο!

Αυτό το κάνει ο Eviva, αν και με τις τρύπες από κάτω.
Μην πας επαρχεία με αυτόν, θα σε πάρουν στο κυνήγι σκυλιά πρόβατα και οι τσοπάνηδες με τις καραμπίνες!

Κυριοι ποια ειναι η καλυτερη μπαταρια για τσιγαρισιο γυρω στα 15w και ποια για πνευμονικο για 70-80w?

LG HG2 για τον τσιγαρίσιο.
Για τα 70-80W θέλεις 2 μπαταρίες. Ίσως Panasonic ή Samsung, αλλά για αυτό ξέρει καλύτερα ο Παναγιώτης

Κυριοι ποια ειναι η καλυτερη μπαταρια για τσιγαρισιο γυρω στα 15w και ποια για πνευμονικο για 70-80w?

LG HG2 φίλτατε, και ξερό ψωμί. Είτε παίζεις στα 10 βατάκια, είτε στα 130, απλά δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο.

Άιντε, ίσως να δεχθώ ότι αν είχες μηχανικό μοντάκι και έπαιρνες μέρος σε διαγωνισμό ντουμανιού με αντίσταση κάτω από 0,1Ω :flipout: ίσως θα ήταν προτιμότερη η Sony VTC5A.

Αγοράζεις γνήσιες LG HG2 από εδώ, και είσαι άρχοντας...

Υπαρχει και αλλοειναι αυθεντικες ομως?καποιοι λενε οτι οι sony vtc6 και samsung q30 ειναι λιγο καλυτερες,
εχω lg απλως ρωταω μηπως αλλαξε κατι..

δεν έπρεπε να σου πω για αυτό το μαγαζί...θα μας πάρουν όλες τις LG τώρα... :flipout:

Ναι, βέβαια. Εσύ ειδικά τώρα, με μοναδικό μοντάκι το σκατουλάκι VTC mini, χρειάζεσαι έναν σκασμό από μπαταρίες... :flipout:

LG HG2 φίλτατε, και ξερό ψωμί. Είτε παίζεις στα 10 βατάκια, είτε στα 130, απλά δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο.

Θα σου 'λεγα κάτι τώρα για τις καλύτερές σου, αλλά, έχε χάρη!!:D

Υπαρχει και αλλοειναι αυθεντικες ομως?καποιοι λενε οτι οι sony vtc6 και samsung q30 ειναι λιγο καλυτερες,
εχω lg απλως ρωταω μηπως αλλαξε κατι..

Nai έχω πάρει εγώ από κει μια χαρά είναι το μαγαζί. Εμένα οι sony vtc6 μου φαίνονται ότι είναι αρκετά καλύτερες από τις lg (τις έχω και τις 2)

Τσιγαρισιος επισκευασιμος,με αερα πανω ,με καλη γευση που δεν σφυριζει...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.