E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Nai έχω πάρει εγώ από κει μια χαρά είναι το μαγαζί. Εμένα οι sony vtc6 μου φαίνονται ότι είναι αρκετά καλύτερες από τις lg (τις έχω και τις 2)

Στο εντελώς αντίθετο συμπέρασμα έχω καταλήξει εγώ, που έχω δοκιμάσει και συγκρίνει πολλές φορές ένα ζευγάρι LG HG2 με ένα ζευγάρι Sony VTC5. Οι LG υποτίθεται ότι είναι πιστοποιημένες για τα 20Α, ενώ οι Sony για τα 30Α. Και οι τέσσερις μπαταρίες καινούριες και γνήσιες και φυσικά παντρεμένες μεταξύ τους.

Μοντάκι δοκιμής το Asmodus SnowWolf 200W και ατμοποιητής ο TFV4 με την τριπλή αντίσταση των 0,2Ω που ανέβαινε μέχρι και τα 120W. Oι περισσότερες δοκιμές έγιναν στα 90W, και 1-2 στα 100W. Σε όλες ανεξαιρέτως τις δοκιμές οι μπαταρίες έμπαιναν 100% φορτισμένες από τον τετραπλό φορτιστή της Opus στο μοντάκι, ξεκινούσα να ατμίζω και σταματούσα ακριβώς στο σημείο που οι μπαταρίες αδυνατούσαν να υποστηρίξουν πλέον την τζούρα, πήγαινα να ατμίσω δηλαδή και η τζούρα κοβόταν στη μέση.

Σε όλες ανεξαιρέτως τις συγκρίσεις οι HG2 επικρατούσαν με χαρακτηριστική άνεση, τόσο στα 90W όσο και στα 100W. Μόλις τις έβγαζα από το μοντάκι και τις έβαζα στον Opus, οι HG2 έδειχναν 3,23-3,24V ενώ οι VTC5 έδειχναν 3,34-3,35V. Καταλαβαίνεις φυσικά, ότι θα έπρεπε να συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, εφόσον οι Sony υποτίθεται ότι δίνουν 30Α ενώ οι LG μόλις 20Α, θα έπρεπε οι Sony να αντέχουν και να κατεβαίνουν χαμηλότερα στα βολτ εκφόρτισης στο ίδιο μοντάκι, με τον ίδιο ατμοποιητή, και στα ίδια υψηλά βατ ατμίσματος...

Πότε έπεσαν τόσο πολύ οι μπαταρίες; :blink:
Έχω να αγοράσω βέβαια πολλά χρόνια, αλλά τις είχα αφήσει κάπου στο 10άρικο.

Τσιγαρισιος επισκευασιμος,με αερα πανω ,με καλη γευση που δεν σφυριζει...

Αν δεν σφυρίζει σημαίνει ότι δεν κατεβάζει τον αέρα χαμηλά στο coil.
Οπότε έχει το άλλο πρόβλημα που είπα, δεν το ψύχει σωστά, δεν έχει καλή γεύση, κλπ.
Απλή φυσική είναι :smile:

Δεν τον εχω ατμισει ο παρουσιαστης το λεει τι να σου πω,τσιμπησα και τον Ιntake οσο 4 πακετα τσιγαρα μεταχειρα,τζαμπα πραγμα και ενα μοντακι DNA200 μεταχειρα 10 πακετα,συμφερουν τα μεταχειρ,αριστη κατασταση και τα δυο,δυο στησιματα εκανε ο τυπος που το χε δεν του αρεσε, εφυγε...

Σήμερα, μια και παράγγειλα από το fasttech ένα σακουλάκι με δέκα βαμβάκια της Wotofo για τον Profile, αποφάσισα να αλλάξω τα βαμβάκια, δεν το είχα ξανακάνει και είχα την περιέργεια. Λοιπόν, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες της Wotofo και όλα πήγαν εξαιρετικά.

Πρώτο βήμα. Βγάζουμε το παλιό βαμβάκι και κάνουμε dry burn στα 15-20W 4-5 φορές για 2-3 δευτερόλεπτα. Το mesh καθαρίζει αμέσως και γίνεται σαν καινούριο, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Δεξιά, από το μοντάκι, μπορείτε να δείτε το παλιό βαμβάκι που έβγαλα από τον Profile. Έχει ατμίσει τουλάχιστον 40ml από το Deep fried cookie and cream της Real Flavors, και άλλα 10ml από το Cutwood Unicorn Milk. Πέρα από ένα ελαφρύ κάψιμο στο σημείο που ακουμπάει το mesh στο βαμβάκι, όλο το υπόλοιπο βαμβάκι είναι πεντακάθαρο.

Και το λέω γιατί ο Νίκος (Tegonik) μου τα έχει... κάνει μαλακά σαν κρέμα, που λένε και οι Γάλλοι, :flipout: ότι δηλαδή το μπισκότο και κρέμα της Real Flavors είναι σκέτη καταστροφή για τα βαμβάκια στον δικό του επισκευάσιμο, και ότι μετά από καμιά δεκαριά ml τα βαμβάκια είναι κατάμαυρα σαν πίσσα! Και να σας θυμίσω ότι ατμίζει το μπισκότο και κρέμα στα 15 βατάκια, ενώ εγώ το ατμίζω στα 50W στον Profile. :flipout:

Wotofo_profile_1.jpg

Δεύτερο βήμα: Παρόλο που η Wotofo λέει ότι και καλά ότι το κάθε βαμβάκι είναι για ένα και μόνο στήσιμο στον Profile, είναι αρκετά μακρύ και βγάζει άνετα και δεύτερο στήσιμο. Στη φωτογραφία βλέπετε ότι έχω περάσει το μισό βαμβάκι που μου έμεινε από το πρώτο στήσιμο.

Wotofo_profile_2.jpg

Κι εδώ βλέπετε ότι το έχω κόψει κιόλας και το έχω ελαφρύνει με χτένισμα, έτοιμο για να ποτιστεί.

Wotofo_profile_3.jpg

Και τέλος μια φωτογραφία από πάνω. Παίδες, είναι πραγματικά απίστευτη η ποσότητα του βαμβακιού που μπαίνει στον Profile με το mesh. :speechless-smiley-0

Wotofo_profile_4.jpg

Re: Απάντηση: E - smoke...

Σήμερα, μια και παράγγειλα από το fasttech ένα σακουλάκι με δέκα βαμβάκια της Wotofo για τον Profile, αποφάσισα να αλλάξω τα βαμβάκια, δεν το είχα ξανακάνει και είχα την περιέργεια. Λοιπόν, ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες της Wotofo και όλα πήγαν εξαιρετικά.

Πρώτο βήμα. Βγάζουμε το παλιό βαμβάκι και κάνουμε dry burn στα 15-20W 4-5 φορές για 2-3 δευτερόλεπτα. Το mesh καθαρίζει αμέσως και γίνεται σαν καινούριο, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Δεξιά, από το μοντάκι, μπορείτε να δείτε το παλιό βαμβάκι που έβγαλα από τον Profile. Έχει ατμίσει τουλάχιστον 40ml από το Deep fried cookie and cream της Real Flavors, και άλλα 10ml από το Cutwood Unicorn Milk. Πέρα από ένα ελαφρύ κάψιμο στο σημείο που ακουμπάει το mesh στο βαμβάκι, όλο το υπόλοιπο βαμβάκι είναι πεντακάθαρο.

πρεπει παντως να περνεις πολυ καλη γευση...

που να δεις τι μακα και τι μαυριλα αφηνει το βραβευμενο SteamTrain-TimeKeeper ...
πιο βρωμικο δεν εχω ξανα-βαλει...

Τι βαμβακίλα βρε Μιχαλιό μου, δεν υπάρχει λέμε αυτός ο ατμοποιητής, μακράν ότι καλύτερο έχω αγοράσει ever.

Καταρχήν έχει λύσει άπαξ και διά παντός, όλα τα προβλήματα με τα καψούλια που είχαν οι ατμοποιητές με mesh. Ο μηχανισμός με το ελατήριο που πιέζει συνέχεια το βαμβάκι από κάτω προς τα πάνω, και το αναγκάζει, διά της βίας που λέμε, να είναι συνέχεια σε επαφή με το mesh, είναι απλά ιδιοφυής. :speechless-smiley-0

Έπειτα, επειδή ακριβώς η ποσότητα του βαμβακιού είναι τεράστια, δίνει πολλαπλάσιο αριθμό από τζούρες σε σχέση με οποιονδήποτε άλλο dripper, πριν αρχίσουν να στεγνώνουν τα βαμβάκια.

Τρίτον, ένας reviewer που εγώ προσωπικά εμπιστεύομαι απόλυτα, έχει γράψει ότι δοκίμασε τον Profile με όλα τα κορυφαία βαμβάκια της αγοράς, και την καλύτερη γεύση τη δίνει με τα δικά του βαμβάκια, της Wotofo δηλαδή. Δεν μιλάμε για ένα απλό βαμβάκι, απλά πεταμένο στο σακουλάκι. Δες στη φωτογραφία πώς είναι σχεδιασμένο, τόσο σαν διάμετρο όσο και σαν ποσότητα, και με το ειδικό πλαστικό κυλινδράκι, που σε βοηθάει να το περάσεις στο mesh...

Είναι απλά ατμοποιητής-σταθμός Δημήτρη, που σημαίνει ότι αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, υποχρεώνοντας τους υπόλοιπους κατασκευαστές να ακολουθήσουν.

Όπως ήταν η πρώτη Ατλαντίδα πριν μερικά χρόνια, ο πρώτος εργοστασιακός ατμοποιητής που έφερε το ασφαλές subohm άτμισμα. Έπειτα ήταν ο TFV4 που έφερε το ασφαλές super subohm άτμισμα, ακόμα και πάνω από τα 100W, καθώς και άλλοι φυσικά ατμοποιητές που άφησαν το δικό τους βαρύ αποτύπωμα στην ιστορία του ατμίσματος.

Ο Profile είναι ακριβώς όπως τον περιέγραψε ο RiP στο review του: Game changer...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Είναι απλά ατμοποιητής-σταθμός Δημήτρη, που σημαίνει ότι αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, υποχρεώνοντας τους υπόλοιπους κατασκευαστές να ακολουθήσουν.

Όπως ήταν η πρώτη Ατλαντίδα πριν μερικά χρόνια, ο πρώτος εργοστασιακός ατμοποιητής που έφερε το ασφαλές subohm άτμισμα. Έπειτα ήταν ο TFV4 που έφερε το ασφαλές super subohm άτμισμα, ακόμα και πάνω από τα 100W, καθώς και άλλοι φυσικά ατμοποιητές που άφησαν το δικό τους βαρύ αποτύπωμα στην ιστορία του ατμίσματος.

Ο Profile είναι ακριβώς όπως τον περιέγραψε ο RiP στο review του: Game changer...

αντε κανε τις δοκιμες σου να μας πεις εντυπωσεις.
καλο ατμιστος..!:antlers:

ποιος θεωρειται αυτην την στιγμη ο κορυφαιος τσιγαρισιος επισκευασιμος αυτην την στιγμη>?τουλαχιστον ποιον εσεις θεωρειτε?
με ενδιαφερει πιο πολυ η γευση,ξερω θα μου πειτε ντριπερ,θελω τανκατο
εγω εχω μεινει ακομα στον lite plus,αλλα υπαρχει κατι που θα μουδωσει αισθητα καλυτερη γευση?
διαβαζω καλα λογια για Hussar,Hastur,Prime,Skyline η τα κλωναρια τους...

εν ολιγοις μου λεσ μονο με ντριπερ θα δεις διαφορα στην γευση,στα ποσα watt παιζει αυτος /με τι συρμα ειναι πιο γευστικος?

εαν μπει σε squonk mod ησυχαζεις αλλα ειναι πνευμονικος απ οτι διαβαζω..

Τον έχω δουλέψει και με demon killer allien και με n80. Τώρα παίζω με n80 (ανάβει πιο γρήγορα) 0.2ω και 70watt. Kai o venus είναι αρκετά καλός. Δεν χρησιμοποιώ σκουώνγκ απευθείας χύσιμο από πάνω

Θα έλεγα ο Dvarw.
Μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε απόδοση, πέρα από τις ταρζανιές που έχει κάνει η εταιρία.

εφτασε ο Intake...
να ξεκινησω με Ni80 26GA ή με το απλο kanthal A1
ειπαμε..
δεν θελω να παιξω πολλα watt..
τα εχουμε ξαναπει,απλα μια τεκμηριωση...

Γιατί να μην κάνει;
Μην βλέπεις με τι τον στήνουν οι άλλοι. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Πρέπει να ψαχτείς για να βρεις το δικό σου sweet spot

Γιατί να μην κάνει;
Μην βλέπεις με τι τον στήνουν οι άλλοι. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα.
Πρέπει να ψαχτείς για να βρεις το δικό σου sweet spot

βρε σιγουρα..
απλα βαση των συρματων που βλεπω στα reviews,το 26αρι μοιαζει λεπτο.

στο βαμβακωμα παμε στην ιδια λογικη οπως και στους τσιγαρισιους?
δηλαδη αφρατεμα και ξαφρισμα?