Αν θες να περιμένεις και δεν βιάζεσαι, έχω σκοπό να στήσω έτσι τον siren το σκ οπότε και θα μπορώ να πω εντυπώσεις.
Βρήκα ένα σαλτιμπάκο ψιλοξεχασμένο-μελωμένο στο ντουλάπι και θέλω να το καταναλώσω.
Λοιπόν συνονόματε.
Με 24αρι κανθαλ, 5 σπείρες σε 2,5 πυρήνα μου βγήκε στα ,44Ω.
Λίγο πιο χαμηλά απότι ήθελα αλλά δεν με χάλασε.
Για τα γούστα μου είναι μια χαρά και φυσικά το μελωμένα σαλτιμπάκο όνειρο.
Αν παίζεις σε αυτά τα ohm πιστεύω θα σου αρέσει.
View attachment 158667
Υγ είχα καιρό να πιάσω τον siren στα χέρια μου και μου φάνηκε γελοίο το πόσο εύκολα στήνεις σε αυτόν τον ατμοποιητή.
Μετά το μήνυμα του sfortis τσίμπησα κι εγω ένα Asmodus Colossal.
Διάβασα κριτικές οτι οι πλακέτες του είναι απο τις καλύτερες τις αγοράς (εννοείται μετά τις dna και τις yihi)
Στο δια ταύτα, εδώ και μια εβδομάδα που το έχω στην κατοχή μου, σε σχέση με το χιλιοταλαιπωρημένο Pico που είχα είναι αιώνες μπροστά.
Πολύ καλύτερα ρεύματα, πολύ καλύτερη τζούρα κλπ.
Το κουμπί όπως λέει κι ο sfortis έχει ωραία αίσθηση.
Στα αρνητικά, η οθόνη touch τουλάχιστον στα δικά μου χέρια δεν δουλεύει σωστά. Πολλές φορές πρέπει να επαναλάβω την ίδια κίνηση 2-3 φορές για να κάνει αυτό που θέλω.
Επίσης, πέρα απο τα watt έχει ρύθμιση για soft normal & hard λειτουργία.
Το είχα στην νορμάλ στα 27w στα ,56Ω και δούλευε ρολόι.
Κατα λάθος και χωρίς να το πάρω χαμπάρι μπήκε στο hard κι έφαγα ένα καψούλι απο δω μέχρι απέναντι.
Κι όλα αυτά στον rose v3 που δεν είχε δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ προβλήματα τροφοδοσίας.
Και τώρα ατμίζω ψιλοκαμμένο και μου την σπάει.
γι αυτό τσατίστηκα και τσίμπησα ένα danibox μεταχειρισμένο σε καλή τιμή :drool1:
Στα 25watt παίζω αλλά ο ατμός που παίρνω δεν είναι καθόλου καυτός.
Μετά βίας χλιαρός θα έλεγα.
χαχα ,η οθονη ειναι λιγο δυσκολο να ξεκλειδωσει και μαλλον καλυτερα γιατι ποτε δεν μου εχει ξεκλειδωσει τυχαια. Το μενου δουλευει ρολοι με το touch.
Παντως υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος να το αποφυγεις αυτο, ρυθμιζοντας την τζουτα σου στο H mode ,οποτε και τυχαια να αλλαζε απλα θα επαιρνες πιο χαλαρη τζουρα και οχι καμμενο!
δεν το ξερω το danibox, μεγειες!
^^ Δυστυχώς μεγάλωσες και εσύ. Πρεσβυωπία το λένε![]()
Μυρίζουν ποδαρίλα, είναι και πανάκριβα τα σκασμένα!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.