E - smoke...

Αν θες να περιμένεις και δεν βιάζεσαι, έχω σκοπό να στήσω έτσι τον siren το σκ οπότε και θα μπορώ να πω εντυπώσεις.
Βρήκα ένα σαλτιμπάκο ψιλοξεχασμένο-μελωμένο στο ντουλάπι και θέλω να το καταναλώσω.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Αν θες να περιμένεις και δεν βιάζεσαι, έχω σκοπό να στήσω έτσι τον siren το σκ οπότε και θα μπορώ να πω εντυπώσεις.
Βρήκα ένα σαλτιμπάκο ψιλοξεχασμένο-μελωμένο στο ντουλάπι και θέλω να το καταναλώσω.

οκ...-bye-

Λοιπόν συνονόματε.

Με 24αρι κανθαλ, 5 σπείρες σε 2,5 πυρήνα μου βγήκε στα ,44Ω.
Λίγο πιο χαμηλά απότι ήθελα αλλά δεν με χάλασε.
Για τα γούστα μου είναι μια χαρά και φυσικά το μελωμένα σαλτιμπάκο όνειρο.

Αν παίζεις σε αυτά τα ohm πιστεύω θα σου αρέσει.

IMG_0572.jpg
Υγ είχα καιρό να πιάσω τον siren στα χέρια μου και μου φάνηκε γελοίο το πόσο εύκολα στήνεις σε αυτόν τον ατμοποιητή.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Λοιπόν συνονόματε.

Με 24αρι κανθαλ, 5 σπείρες σε 2,5 πυρήνα μου βγήκε στα ,44Ω.
Λίγο πιο χαμηλά απότι ήθελα αλλά δεν με χάλασε.
Για τα γούστα μου είναι μια χαρά και φυσικά το μελωμένα σαλτιμπάκο όνειρο.

Αν παίζεις σε αυτά τα ohm πιστεύω θα σου αρέσει.

View attachment 158667
Υγ είχα καιρό να πιάσω τον siren στα χέρια μου και μου φάνηκε γελοίο το πόσο εύκολα στήνεις σε αυτόν τον ατμοποιητή.

το δοκιμασα και εγω Μητσο με 6 σπειρες κοντα στα 6Ω.
δεν μου αρεσε γιατι πρεπει να παιξω κοντα στα 20 watt και περνω καυτο ατμο κατι το οποιο δεν μου αρεσει.
νομιζω οτι τοσο χοντρο συρμα δεν παει σε καθαρα τσιγαρισιους ατμοποιητες.

Στα 25watt παίζω αλλά ο ατμός που παίρνω δεν είναι καθόλου καυτός.
Μετά βίας χλιαρός θα έλεγα.

Μετά το μήνυμα του sfortis τσίμπησα κι εγω ένα Asmodus Colossal.

Διάβασα κριτικές οτι οι πλακέτες του είναι απο τις καλύτερες τις αγοράς (εννοείται μετά τις dna και τις yihi)

Στο δια ταύτα, εδώ και μια εβδομάδα που το έχω στην κατοχή μου, σε σχέση με το χιλιοταλαιπωρημένο Pico που είχα είναι αιώνες μπροστά.
Πολύ καλύτερα ρεύματα, πολύ καλύτερη τζούρα κλπ.
Το κουμπί όπως λέει κι ο sfortis έχει ωραία αίσθηση.

Στα αρνητικά, η οθόνη touch τουλάχιστον στα δικά μου χέρια δεν δουλεύει σωστά. Πολλές φορές πρέπει να επαναλάβω την ίδια κίνηση 2-3 φορές για να κάνει αυτό που θέλω.
Επίσης, πέρα απο τα watt έχει ρύθμιση για soft normal & hard λειτουργία.
Το είχα στην νορμάλ στα 27w στα ,56Ω και δούλευε ρολόι.
Κατα λάθος και χωρίς να το πάρω χαμπάρι μπήκε στο hard κι έφαγα ένα καψούλι απο δω μέχρι απέναντι.
Κι όλα αυτά στον rose v3 που δεν είχε δεν έχει και δεν θα έχει ποτέ προβλήματα τροφοδοσίας.
Και τώρα ατμίζω ψιλοκαμμένο και μου την σπάει.

γι αυτό τσατίστηκα και τσίμπησα ένα danibox μεταχειρισμένο σε καλή τιμή :drool1:

χαχα ,η οθονη ειναι λιγο δυσκολο να ξεκλειδωσει και μαλλον καλυτερα γιατι ποτε δεν μου εχει ξεκλειδωσει τυχαια. Το μενου δουλευει ρολοι με το touch.

Παντως υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος να το αποφυγεις αυτο, ρυθμιζοντας την τζουτα σου στο H mode ,οποτε και τυχαια να αλλαζε απλα θα επαιρνες πιο χαλαρη τζουρα και οχι καμμενο!

δεν το ξερω το danibox, μεγειες!

χαχα ,η οθονη ειναι λιγο δυσκολο να ξεκλειδωσει και μαλλον καλυτερα γιατι ποτε δεν μου εχει ξεκλειδωσει τυχαια. Το μενου δουλευει ρολοι με το touch.

Παντως υπαρχει ενας πολυ ευκολος τροπος να το αποφυγεις αυτο, ρυθμιζοντας την τζουτα σου στο H mode ,οποτε και τυχαια να αλλαζε απλα θα επαιρνες πιο χαλαρη τζουρα και οχι καμμενο!

δεν το ξερω το danibox, μεγειες!

Και κάτι ακόμα. το users manual που έχει δεν διαβάζεται ούτε με τα κάτοπτρα της nasa.
Έλεος ένα πράμα.

χμμ ναι δεν αντιμετώπισα καποιο προβλημα να το διαβασω... δεν μου εχει χτυπησει ακομα! :p :laugh:

Απάντηση: Re: E - smoke...

^^ Δυστυχώς μεγάλωσες και εσύ. Πρεσβυωπία το λένε -bye-

Αρνούμαι πεισματικά να πάω στον οφθαλμίατρο :BDGBDGB53:

κι ας δίνω συνέχεια στα παιδιά μου να μου διαβάζουν τα ψιλά γράμματα...

Τρομολαγνειας το αναγνωσμα Νο 6464674.

Σε μια νεα ερευνα ηλεκτρονικου τσιγαρου, διαπιστωθηκαν τα εξης:

" οι ατμιστές είχαν κατά μέσο όρο 71% μεγαλύτερο κίνδυνο για εγκεφαλικό, 59% για έμφραγμα ή στηθάγχη και 40% για στεφανιαία νόσο, ενώ είχαν, επίσης, διπλάσια πιθανότητα να είναι και καπνιστές."

Tην συγκεκριμενη ειδηση την διαβασα στην ιστοσελιδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δυο σημειωσεις απο εμενα.

1) Η πρωτη τρομολαγνεια ειναι το γεγονος πως η "ερευνα" αναφερει τα παραπανω ποσοστα συγκρινοντας ατμιστες με ΜΗ ατμιστες ή καπνιστες. Αυτο σημαινει πως ειτε οι "ατμιστες" ειναι και πρωην καπνιστες (ως συνηθως), οποτε τις βλαβες του κανονικου τσιγαρου τους τις φορτωσαν ως ατμιστες. Ακομη και αν τους παραπανω κινδυνους τους προκαλει η νικοτινη που υπαρχει στο ηλεκτρονικο, τοτε και παλι σε σχεση με το κανονικο οπου εχει ακομη πιο πολλα δηλητηρια και πισσα, τα πραγματα ειναι συγκριτικα καλυτερα. Μην ξεχναμε οτι ο ατμιστης ειναι κατα βαση ενας καπνιστης που στραφηκε στο ηλεκτρονικο και οχι ενας που δεν εχει καπνισει-ατμισει ποτε του.
Παλι δηλαδη η γνωστη καραμελλα τι προκαλει το Η.Τ. (η νικοτινη δηλαδη που υπαρχει και στο τσιγαρο)

2) Δευτερη τρομολαγνεια...βαλαμε και λιγο το χερακι μας σε τοπικο επιπεδο μπας και δεν τρομαξει και πολυ ο αναγνωστης.
Πηραμε τον κινδυνο του εγκεφαλικου, στεφανιαιας νοσου, εμφραγματος που αναφερει η ερευνα....και ως ΑΠΕ-ΜΠΕ προσθεσαμε στον τιτλο και εναν....ΚΑΡΚΙΝΟ για να δεσει καλυτερα η σαλτσα.

Υ.Γ. Μην ψαξει ακομη κανεις για την ερευνα...ακομη δεν εχει υπαρξει σχετικη επιστημονικη δημοσιευση. (κατι σαν την ερευνα του μπεχρακη καποτε, οπου την περιμενουμε ακομη να δημοσιευτει υστερα απο 6-7-8 χρονια)

http://www.amna.gr/home/article/329772/Auximenos-kindunos-karkinou-kai-emfragmatos-apo-ta-ilektronika-tsigara

Την διάβασα και εγώ και δάκρυσα από τα γέλια. Η μοναδική εξήγηση που δίνουν κάπου αόριστα μέσα στο κείμενο είναι ότι τις βλάβες τις προκαλεί η νικοτίνη (προφανώς δεν μπόρεσαν να στηριχτούν πουθενά αλλού). Μιλάμε έχουν ξεπεράσει ακόμα και τον εαυτό τους οι καπνοβιομηχανίες...

Νικοτίνη έχουν και οι μελιτζάνες.
Δεν είδα κανέναν να δαιμονοποιεί τον μουσακά όμως!
Διαδόστε!!!11!
Τι μας κρύβουν;;;

Στα 109 , διαθέσιμο σε 4 χρώματα (Gold, Blue, White, Graphite)​

[url]https://gr.iqos.com/agorase/iqos-3-en/[/url]

iqos-3.jpg

Μυρίζουν ποδαρίλα, είναι και πανάκριβα τα σκασμένα! :D

ασε που δεν έχει σχεδόν καμία διαφορά από το κάπνισμα. Τις ίδιες ακριβώς δύσπνοιες και το ίδιο ακριβώς λαχάνιασμα (αντοχές) σε ζόρισμα με το κανονικό τσιγάρο έχω όταν καπνίζω iqos, ΚΑΡΑεπιβεβαιωμένο αυτό που λέω. Μόλις το σταματάω σε 3-5 μέρες βελτιώνομαι δραματικά. Το έχω σαν λύση σε καφετέριες και μαγαζιά όμως που πλέον κακά τα ψέματα δεν μπορείς να ατμίσεις, ντουμανιάζεις τους πάντες και σε αγριοκοιτάνε όλοι με το δίκιο τους.