Εαρινή Σύναξη 2026

Περάσαμε πραγματικά υπέροχα !!

Και το φαγητό εξαιρετικό !!

Σαν 2κάναλοι κάναμε με τον Pleo και ένα τεστ Α-Β με ΒΤ ηχεία που είχαμε φέρει αλλά φωτογραφία δεν βλέπω από κανέναν.. μάλλον δεν μας έδωσαν σημασία :LOL:

Για την ιστορία , νικητής το μικρότερο Tribit .. χαμένο το παλαιότερο και μεγαλύτερο earfun UBoom L

Η παρέα καταπληκτική και το κλίμα εξαιρετικά εγκάρδιο, φιλικό και γεμάτο αυθεντικό συναίσθημα, θυμίζοντας πραγματικά παλιούς καλούς καιρούς, που ενδεχομένως να τους ξεπέρασε.

Φίλοι αγαπημένοι, και κάποιοι μετά από πολλά χρόνια ειδωμένοι αλλά ποτέ ξεχασμένοι.

Το κλαμπ απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς, χτίζοντας σχέσεις ζωής που αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου, και όχι εφήμερες γνωριμίες.

Σας ευχαριστώ που συντελέσατε στη δημιουργία αυτής της μοναδικής ατμόσφαιρας.

Πάντα τέτοια!

Μ' αρέσει που με τον Βλαδίμηρο μας έπιασε η κάμερα να σκρολάρουμε λίστες με τραγούδια στο A-B test ο καθένας στο κινητό του. Λέμε τώρα γιατί κυρίως μπύρα πίναμε που να κάνεις τεστ εκεί μέσα... :LOL:

Ήταν πολύ ωραία, Αναζωογονητικά θα έλεγα και νομίζω ότι χρειάζεται να γίνονται πιο συχνά τέτοιες συναντήσεις. Και μόνο το φιλικό κλίμα και η δια ζώσης συνομιλία σου δίνει να καταλάβεις πολλά περισσότερα από το άχρωμο άγευστο και άοσμο πληκτρολόγιο.

Α, ναι. Α-Β Τεστ κανονικό θα γίνει πάντως. Το έχουμε στο πρόγραμμα. :p

Ο άλλος πήγε με μπλούζα Black Sabbath σε επίσημο δείπνο. 😄

Απολογούμαι γι'αυτό.
Δυστυχώς όμως η μπλούζα των Iron Maiden ήταν στα άπλυτα....

Υ.Γ. Περάσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ.
Το φόρουμ έχει τα καλύτερα παιδιά, τα οποία είναι ακόμα καλύτερα από κοντά.

Πάντα τέτοια παίδες !

Αν θέλει κάποιος που μπορεί να διορθώσει τις φωτό ας βάλει και ονόματα της ομήγυρης.

Γεράσατε τρομάρα σας.
Ο άλλος πήγε με μπλούζα Black Sabbath σε επίσημο δείπνο. 😄
Ο Διονύσης βλέπω έχει τη χαίτη μου αλλά στερείται σοβαρής γενειάδας, του βάζω 7 στα δέκα.
Σπύρο, τελευταία στιγμή, άφησα την IRON MAIDEN anniversary killers, σπίτι και ήρθα με ένα μωβ ts, ναι ρε ποιος μιλάει ο νέοπας, αλήτη έμαθα τα πάντα για σένα, από τον ρουφιάνο που είχα δίπλα μου

Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά, με ιδιαίτερη αναφορά πρωτίστως στον Κουν. άρε Γιώργο, γράφω συγκινημένος, χάρηκα πραγματικά όπως παλιά, δεν μπορώ να θυμηθώ πόσα χρόνια πίσω με πήγατε, ένα ταξίδι back n forth.

Σπύρο, δεν γεράσαμε, μεγαλώσαμε γίναμε σοφότεροι, κουβαλώντας, σχεδόν 20 χρόνια μουσικής αγάπης!

Να μας έχει ο θεός γερούς πάντα να αναταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε!!

ΥΠΕΡΟΧΗ βραδιά! Τα παιδιά από πάνω την περιέγραψαν με τον καλύτερο τρόπο. Προσωπικά, το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παρευρισκόμουν και σε προηγούμενες συναντήσεις. Αυτά που παίρνεις, είναι συναισθήματα που δεν τα καρπώνεσαι καθημερινά. Χρειάζεται θετική σκέψη, θετικά συναισθήματα, ανιδιοτέλεια, ώστε να δημιουργηθεί χημεία. Υπάρχουν και άλλα.
Είναι κάτι που δεν βρίσκεται εύκολα.
Εν τω μεταξύ, στο #128 post, πίσω από τον Σίμο και τον superfly, ο κύριος με το μούσι, ελέγχει την κατάσταση και αυτό διότι ύστερα από το τεστ Α-Β με ΒΤ ηχεία, που έκαναν τα φιλαράκια, ο Pleo και ο Vlad, φαίνεται σαν να σκέφτεται: "Έχει γούστο να μου κουβαλήσουν κάνα - δυο 15ιντσα και να μου κλείσουν το μαγαζί".
Στον Γιώργο που το ξεκίνησε αλλά και σε όλους τους φίλους, εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα.

Σπύρο, τελευταία στιγμή, άφησα την IRON MAIDEN anniversary killers, σπίτι και ήρθα με ένα μωβ ts, ναι ρε ποιος μιλάει ο νέοπας, αλήτη έμαθα τα πάντα για σένα, από τον ρουφιάνο που είχα δίπλα μου
Άφησες τέτοιο t-shirt για το αδιάφορο μωβ μπλουζάκι;
Πφφ, νεολαία these days.

Τι έμαθες για μένα δηλαδή; Ότι είμαι o ψυχάκιας που δούλευε για πάνω από δέκα χρόνια νύχτα και ότι όποιος διαχειριστής δεν μου λέει πάντα ΝΑΙ θα έχει να αντιμετωπίσει χαρακτήρα σαν του γενειοφόρου ευαγγελιστή Gospel John από τη σειρά The Gentleman; 🤭