Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στην Ελλάδα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την tea

Δεν με κατάλαβες. Εννοούσα τις θυσίες ζώων.

Ναι,άμα παρακολουθήσεις κάποια από αυτές,αυτό που περιμένεις στο τέλος τους είναι να θυσιάσουν και κανένα ζώο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την

Ναι,άμα παρακολουθήσεις κάποια από αυτές,αυτό που περιμένεις στο τέλος τους είναι να θυσιάσουν και κανένα ζώο.

Μην τους βαζετε ιδεες...:chinscratch:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την

Για την ακρίβεια, πιστεύω πως η ανθρωποθυσίες είναι πολύ αποτελεσματικότερες από τις θυσίες, φερ' ειπείν, κατσικιών αλλά έχουν και κάποια μειονεκτήματα - ένα, ότι έχουν αντιρρήσεις τα περισσότερα θύματα, και, δύο, ότι ο νόμος αντιμετωπίζει το ζήτημα της ανθρωποθυσίας πολύ αυστηρά. Βέβαια αν είναι να εκτοξευθούν οι πωλήσεις ....

Καλα καταλαβα. Παρατας τη δουλεια σου και κυνηγας τα Amway. Ρε δεν παμε καλα... Παντως χθες στην συγκεντρωση αυτη ηταν καμια 50αρια άτομα... 5 κοροιδα να κατσουν ετοιμη η μπιζνα...

Πριν από 6 - 7 χρόνια με πλησίασε ένας τύπος και μου έδωσε να ακούσω μια κασέτα.
Μου είπε ότι αφού την ακούσω θα ξαναμιλήσουμε.
Την άκουσα για 15 λεπτά και με μπέρδεψε τόσο που εκνευρίστηκα και την σταμάτησα.
Όταν ήρθε ο τύπος μου είπε για μια ενημερωτική ημερίδα σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο.
Δεν πήγα και ο τύπος μου έφερε σε κασέτα πάλι την ομιλία ενός αμερικάνου που μιλούσε σπαστά ελληνικά και εξηγούσε με ποιο τρόπο μπορείς να γίνεις πλούσιος χωρίς να κάνεις κάτι αρκεί να "δεις" πιο πέρα από αυτό που βλέπουν οι άλλοι.

Συγκεκριμένα θυμάμαι ένα παράδειγμα που είπε για κάποιο ζώο που μπορεί να πηδήξει και να κάνει ένα άλμα 3 ως 3,5 μέτρα, αλλά μπορούν και το κρατάνε κλεισμένο σε χώρο με τοίχο ύψους 1 μέτρου.
Διότι δεν κάνει άλμα αν δεν μπορεί να δει από πίσω από τον τοίχο!!

Τελικά μου είπε για την amway και ότι για αρχή θα έπρεπε να αγοράσω για 100.000 δρχ διάφορα προϊόντα τους.
Μου ζήτησε να του προτείνω και 3 φίλους ή γνωστούς που θα μπορούσαν να ασχοληθούν.
Δεν δέχτηκα, τον έδιωξα ευγενικά και δεν ξαναήρθε.
Μετά έμαθα ότι είναι απλώς μια απάτη. Υπόσχονται πολλά χωρίς αντίκρυσμα.

Παιδια εχουν διαλθυθει οικογένειες και ειναι αυτές οι πυραμιδες αιτία.

Μεινετε μακριά, δεν χρειαζεται να μαθετε.

Χαλας τις σχέσεις σου με τους ολλητους συ (ειχα κολλητό που δεν τον ξαναδα γιατι με επρηξε τα @@ α γίνω κι εγω HBO )

Βαζουν αγγελίες "Κερδίστε χιλιάδες ευρώ δουλευοντας απο το σπιτι , στον ελευθερο χρόνο και τα ρεστα και... σου ζητάνε λεφτά για την επειδιξη!

και εσυ απορεις
>Γιατί δεν τα βγάζουν για την πάρτη τους?
>που βρίσκεται η υπεραξία που κάνει να; απολαμβάνεις?
>Γιατί πρέει να πλκηρώσεις για τα ντεμο ποιόντα αφου μπορείς να ξεχρεωσεις με το κερδος σου απο τις πρώτες παραγγελίες?

ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑΑ

Λειτουργουν οπως καποιες παραθρησκευτικες οργανωσεις, προσπαθωντας να σου κανουν πλυση εγκεφαλου. ΜΑΚΡΙΑ

Απάντηση: Re: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στ

Λειτουργουν οπως καποιες παραθρησκευτικες οργανωσεις, προσπαθωντας να σου κανουν πλυση εγκεφαλου. ΜΑΚΡΙΑ

+1000
Tό πιό λιτό και σαφές σχόλιο.:grinning-smiley-043
Εχω ακούσει από συγκεκριμένους ανθρώπους πού παραβρέθηκαν, αποσκοπώντας στό εύκολο κέρδος, πώς η ατμόσφαιρα είναι φανατισμένη και πώς πέραν τού ότι εμφανίζεται πάντα κάποιος πού ´πέτυχε´τον στόχο του και κέρδισε πολλά χρήματα υπάρχουν και ´κράχτες´πού ξεσηκώνουν τον κόσμο να φωνάζει στο στύλ ´και εμείς μπορούμε´ και άλλα πολλά.

πραγματικά μακρυά... πήγαν να με μπλέξουν αλλά μετά το σεμινάριο τους έδιωξα διακριτικά.

βγάζουν άπειρα λεφτά μερικοί "μεγάλοι" από κασέτες, βιβλία,σεμινάρια κτλ παρά από προιόντα.

εσύ βέβαια θα τα πάρεις για να μάθεις να πουλάς προϊόντα μέχρι να ανακαλύψεις οτι εσύ και 2-3 φιλαράκια σου που ψαρώσατε έχετε χαλάσει ένα κάρο λεφτά και τρέχεις να πουλήσεις κανα σαμπουάν μπας και βγάλεις τα σπασμένα.

το σύστημα κρατεί καλά από μερικούς επαγγελματίες "ψήστες" που μπορούν πείσουν ακόμα και δυνατούς χαρακτήρες.

Πρίν χρόνια διεδιδαν οτι επειδή στη Κίνα τους είχε απαγορευθεί να στήσουν το μαγαζί τους (πυραμίδα τύπου Ποντσι ) έσυραν το Κινεζικό δημόσιο σε διεθνές δικαστήριο και πέτυχαν την άδεια να λειτουργούν εκεί όπου και λόγω του μεγέθους της αγοράς θα γινόντουσαν η πιο μεγάλη εταιρεία στο πλανήτη.

Η πλάκα είναι ότι ενώ στη Αμερική από όπου είναι πατρίδα του πράγματος αυτού είχε με νόμο απαγορευθεί η λέιτουργία σχημάτων Ponzi εντούτοις έχουν βρεί τη φορμουλα να τον παρακάμπτουν λόγο του ότι «παρεμβάλουν» κάτι που το εμφανίζουν ώς προιόν προς πωλήση (σαπούνια κλπ δηλαδή μηδενικού κόστους πράγματα )

Πριν μερικά χρόνια είχαν στήσει και ένα παραμάγαζο για να πουλάνε (και καλά) επενδυτικά προγράμματα τραπεζών ή ασφαλιστικών εταιρειών που ήταν συνεργάτες τους και αυτοί θα έκαναν το δίκτυο πωλήσεων τους και κάτι τέτοια πάντα στην ίδια λογική «βάλε και άλλους να πουλάνε για σένα και εσύ θα παίρνεις το μερτικό σου κοκ

http://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_scheme

απορώ τι κάνει το κράτος και η νομοθεσία;

ΜΑΚΡΥΑ & ALARGA

Ponzi.jpg

1920 police mugshot of Charles Ponzi

Κι αυτοί νομοταγείς είναι...

Αφού "σκάσει" το κανόνι κι αρχίσουν οι καταγγελίες των θυμάτων τους,θα ακούσουμε το πολύ κάτι σε κανένα κανάλι.

Τελικά μόνο οι ένοπλες ληστείες είναι παράνομες;

Τι εταιρείες έχουν,πως κυκλοφορούν;Κανείς πλέον δεν ελέγχει τίποτα. Είμαι περίεργος,άν τους καταγγείλει κάποιος στην αστυνομία τι θα γίνει;

οι εταιρειες που αναφερετε ολοι σας ειναι κολοσσοί με υπαλληλους,τζιρους,και μαλιστα ειναι και εισηγμενες στα χρηματιστηρια των χωρων τους

ειδικα για herbalife και Αmway

παρακληση να μην μιλατε για αεροπλανακια απατες κ λαμογιες εκτος αν εχετε σοβαρες αποδειξεις για το αντιθετο

το αν πρεπει κανεις να μεινει μακρια ή οχι ειναι κατι που θα το κρινουμε οι ιδιοι με βαση τις πρακτικες που ακολουθει η καθε εταιρεια

ο δικος μας ρολος απλα συμβουλευτικος και μονον, σκοπο εχει να μην παραπλανηθει το μελος απο εταιρειες οντως μαιμουδες και που δρουν φαντάζομαι παράλληλα με τις προαναφερόμενες

λιγο κρατει παρακαλω

Οκ παιδια με καλυψατε πληρως... Απλα μου επιβεβαιωσατε αυτο που πιστευα απο την αρχη... Χρησιμοποιουν ορισμενα ονοματα κραχτες (Amway, Herbalife κλπ) για ξεκαρφωμα για να πουλησουν τα υπολοιπα CD, βιβλια σεμιναρια. Τα προιοντα ειναι απλα για να αποσπουν την προσοχη απο τον αρχικο στοχο, να σε ξεφραγκιασουν πουλωντας σου αχρηστα πραγματα.

οι εταιρειες που αναφερετε ολοι σας ειναι κολοσσοί με υπαλληλους,τζιρους,και μαλιστα ειναι και εισηγμενες στα χρηματιστηρια των χωρων τους

ειδικα για herbalife και Αmway

παρακληση να μην μιλατε για αεροπλανακια απατες κ λαμογιες εκτος αν εχετε σοβαρες αποδειξεις για το αντιθετο

το αν πρεπει κανεις να μεινει μακρια ή οχι ειναι κατι που θα το κρινουμε οι ιδιοι με βαση τις πρακτικες που ακολουθει η καθε εταιρεια

ο δικος μας ρολος απλα συμβουλευτικος και μονον, σκοπο εχει να μην παραπλανηθει το μελος απο εταιρειες οντως μαιμουδες και που δρουν φαντάζομαι παράλληλα με τις προαναφερόμενες

λιγο κρατει παρακαλω

η σοβαρή και μόνη απόδειξη είναι το σύστημα το οποίο βασίζεται.

413px-Pyramid_scheme.svg.png

"No matter how large the model becomes before collapse, approximately 88% of all people will lose."

btw η amway Αμερικάνικη δεν είναι? γιατί έχει μετοχή μόνο στο χρηματιστήριο Μαλαισίας?

Last edited:
διάβασα οτι προκειται για μια εταιρεία ιδρυθείσα το 1959 απο Ολλανδους και κανει τζίρο 7,8 Billion dollars

sfortis δεν εχει σημασια αν ειναι ή οχι Αμερικανικη (εχουν πατριδα πια τετοιων μεγεθων εταιρείες?)

καθε αποψη σεβαστη παντως, αν ειναι απατη θα φανει

για χρηματιστηριο μιλουσα για την Herbalife στην οποια πολλοι φιλοι εδω και στο Καναδα ειναι distributors και επειδη ειχα την ευκαιρια να παρακολουθησω ενα σεμιναριο τα πραγματα ειναι ακριβως οπως τα περιγραφουν οι φιλοι παραπανω

οι παλιοι πληρωνουν προσκλησεις δειπνα κονκαρδες τα παντα τιποτε τζαμπα και τα κερδη ομως ειναι τρελλα αν τα κυνηγησεις ως ποσοστα επι της αρχικης τιμης που φτανει και το 50% λειτουργουν θα λεγα πιο πολυ στο πνευμα και στα πρότυπα των ασφαλιστικων εταιρειων που ειναι

πωλησεις, φερε κοσμο, ανεβαινεις,

φανταζοαι με την έννοια πυραμιδα πολλοι φιλοι μας εδω μα και στο διαδυκτιο που εψαξα ,εννοουν οτι αν μια τετοια εταιρεια "σκασει" οταν θα εχεις φτασει ψηλα λογω ελλειψεως προιοντων δεν θα βγαζεις πια μια

παντως λεφτα να χασεις απο την τσεπη σου (σε στυλ αεροπλανακια Αλβανιας) δεν ειναι ευκολο

γελασα με τον Σωκρατη Τ και το ζωο που θα σφαξουν!!!!!! οντως σου δινετε τετοια εντυπωση σε τετοιες συναθροίσεις

με λενε ταδε βγαζω 30.000 ευρω το μηνα ευκολα τραλα τραλαλο και στο τελος ολοι μαζι μπραβοοοοοοο

ξενερωσα τρελλα....Αμερικανιά.....

Σε καταλαβαινω Larry και εγω σε τετοια συγκεντρωση βρεθηκα και ακουσα ακριβως τα ιδια... και επειδη μου φανηκε οτι αυτο το πραγμα ειναι γενικη πρακτικη ειπα να ρωτησω μηπως και καποιος αλλος απο το φορουμ ειχε παρομοια εμπειρια..

Πήγαινα γυμναστήριο πριν 2 χρόνια και κάποια στιγμή με πλησίασε ένας τύπος. Μιας και γυμναζόμουν τακτικά ήξερα πάνω κάτω τους περισσότερους ανθρώπους που έρχονταν να γυμναστούν.Ήταν ένας όμως χοντρούλης,συμπαθητικός θα μπορούσα να πω φυσιογνωμικά άνθρωπος,ο οποίος όμως δεν ταίριαζε καθόλου στο σκηνικό του γυμαστηρίου. όχι λόγο βάρους αλλά γιατί το μόνο που έκανε ήταν να περιπλανιέται ανάμεσα στα όργανα και να πιάνει κουβέντα σε πιτσιρικάδες.Στην αρχή πίστεψα ότι μάλλον το μαστιγώνει το δελφίνι και δεν έδωσα σημασία.Κάποια μέρα με πλησιάζει και αρχίζει να μου αραδιάζει όλα αυτά που ανέφεραν τα παραπάνω παιδιά.Μου πρότεινε να τα πουμε από κοντά για ένα καφέ και μιας και ήμουν φοιτητής λέω ας τον ακούσω,Μου παρουσίασε κάτι υποτίθεται βιβλία τα οποία τα είχε γράψει κάποιος γκουρού αμερικάνος. Μου έλεγε ότι τα βιβλία είναι ασύλληπτα κλπ. Με το που τους ρίχνω μια ματιά και γνωρίζοντας το επίπεδο βιβλίων σε πανεπιστημιακό επίπεδο,έβαλα τα γέλια. Του είπα ευχαριστώ και έφυγα, πραγματικά οι τύποι είναι μια ΑΠΑΤΗ και τίποτα άλλο.

Απάντηση: Re: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στ

Πήγαινα γυμναστήριο πριν 2 χρόνια και κάποια στιγμή με πλησίασε ένας τύπος. Μιας και γυμναζόμουν τακτικά ήξερα πάνω κάτω τους περισσότερους ανθρώπους που έρχονταν να γυμναστούν.Ήταν ένας όμως χοντρούλης,συμπαθητικός θα μπορούσα να πω φυσιογνωμικά άνθρωπος,ο οποίος όμως δεν ταίριαζε καθόλου στο σκηνικό του γυμαστηρίου. όχι λόγο βάρους αλλά γιατί το μόνο που έκανε ήταν να περιπλανιέται ανάμεσα στα όργανα και να πιάνει κουβέντα σε πιτσιρικάδες.Στην αρχή πίστεψα ότι μάλλον το μαστιγώνει το δελφίνι και δεν έδωσα σημασία.Κάποια μέρα με πλησιάζει και αρχίζει να μου αραδιάζει όλα αυτά που ανέφεραν τα παραπάνω παιδιά.Μου πρότεινε να τα πουμε από κοντά για ένα καφέ και μιας και ήμουν φοιτητής λέω ας τον ακούσω,Μου παρουσίασε κάτι υποτίθεται βιβλία τα οποία τα είχε γράψει κάποιος γκουρού αμερικάνος. Μου έλεγε ότι τα βιβλία είναι ασύλληπτα κλπ. Με το που τους ρίχνω μια ματιά και γνωρίζοντας το επίπεδο βιβλίων σε πανεπιστημιακό επίπεδο,έβαλα τα γέλια. Του είπα ευχαριστώ και έφυγα, πραγματικά οι τύποι είναι μια ΑΠΑΤΗ και τίποτα άλλο.

:flipout::flipout::flipout: