Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στην Ελλάδα?

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,915
Washington, DC
Χθές το βράδυ ένας φίλος με προσκάλεσε σε ένα event που αφορούσε παρουσίαση της δράσης της εν λόγω "εταιρειας" network21 και το πως μπορείς να μπεις στο δικτυό τους και να "βοηθησεις" στην αναπτυξή του ανα τον κόσμο. Επειδή κατι δε μου αρεσει στην όλη ιστορία απλά είπα να ρωτήσω εάν κάποιος άλλος έχει ασχοληθεί....

Είναι πωλητές των προιόντων της εταιρείας Αmway.
Κλασσική πυραμίδα,όπου σου τάζουν ότι θα γίνεις πλούσιος πάρα πολύ εύκολα,αρκεί να αγοράζεις τα πάντα από αυτούς και να προσθέτεις νέα μέλη-κορόιδα στην πυραμίδα.
ΜΑΚΡΥΑ!!!

Και καλα μπαινεις σε ενα ηδη υπαρχον δικτυο και μεσα απο αυτο προωθεις μεσω καταλογων/e-shoping διαφορα προιοντα καθημερινης χρήσης (πχ Amway) και σε οσους βαζεις στο δικτυο κατω απο σενα κερδιζεις απο τις αγορες τους....
Τα λεω λιγο φλου γιατι και εγω δεν εχω καταλαβει ακομη τι ακριβως παιζει... Επειδη κατι μου βρωμαει γι' αυτο ρωταω εαν κανεις απο εδω εχει ακουσει κατι σχετικο.

Κατι τετοιο καταλαβα και εγω Σωκρατη αλλα η παρουσιαση που πηγα πιο πολυ με μπερδεψε παρά μου ελυσε απορειες. Και πολυ στημενο ηταν...

Που να πας και σε κάτι "εκδηλώσεις" που κάνουν σε ξενοδοχεία ή κλειστά γήπεδα.
Στο τέλος περιμένεις να θυσιάσουν και κανένα ζώο για να πάνε καλά οι "πωλήσεις".

Για την ακριβεια το χθεσινο ηταν προαγγελος της σημερινης εκδηλωσης που εχουν στο κολεγιο Αθηνων... Εκεινο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι: Σου δινουν το μετρικο σου σε μετρητα η σε εκπτωση απο μελοντικες αγορες σου?

Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στ

Στο τέλος περιμένεις να θυσιάσουν και κανένα ζώο για να πάνε καλά οι "πωλήσεις".

Ακριβώς.

Πάντως πριν καμιά 10αριά χρόνια που είχα πάει εγώ, υπήρχε ακόμα η προοπτική να βγάζεις ένα καλό συμπλήρωμα στο εισόδημά σου. Τώρα πια, πολύ δύσκολο. Πάντως τα προϊόντα τους δεν είναι και για πέταμα, και οι τιμές τους σχετικά καλές, καλύτερες σίγουρα από τα επώνυμα που διαφημίζονται.

Αλλά γενικά τα αεροπλανάκια, είναι καταστάσεις που δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους. Προσωπική εκτίμηση αυτό.

Οτι δε θα ασχοληθω ειναι γεγονος γιατι δεν εχω χρονο... Απλα επειδη απο οτι καταλαβα ειναι κατι που κυκλοφορει εδω και καμποσο καιρο ειπα να ρωτησω μηπως εχει ακουσει κανεις σας τιποτα περισσοτερο... Γιατι αυτοι χθες λεγανε οτι σε 3 χρονια θα εισαι σε θεση να σταματησεις να δουλευεις και να ζεις υπερβολικα ανετα απο το εισοδημα που 8α εχεις απο αυτη την ιστορια.

Είδες που στο είπα;
Το τραγικό είναι ότι η πρόσκληση γι´αυτή την εκδήλωσει κοστίζει από 80-100 και θα την έχει πληρώσει ο γνωστός σου.
Τίποτα δεν είναι τσάμπα εκεί μέσα!!!
Όταν μπεις,θα σου προτείνουν ν´αγοράεις το αρχικό πακέτο προιόντων για να μπορείς να πουλάς.Στη συνέχεια θα σε υποχρεώσουν-πάντα φιλικά- ν´αγοράζεις βιβλία και cd για να μάθεις να πουλάς,να συμμετάσχεις σε εκδηλώσεις σαν κι´αυτές στο κολλέγιο όπου τα εισιτήρια κοστίζουν από 80- 3000 .
Ναι,3000 ,τόσο κοστίζει το εισιτήριο όταν ο εισηγητής είναι κάποιο "διαμάντι" από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Για να δεις επιταγή από τις πωλήσεις σου,θα πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια.Μέχρι τότε θα "ανταλλάσσεις" τις προμήθειές σου σε προιόντα της Amway.

Οτι δε θα ασχοληθω ειναι γεγονος γιατι δεν εχω χρονο... Απλα επειδη απο οτι καταλαβα ειναι κατι που κυκλοφορει εδω και καμποσο καιρο ειπα να ρωτησω μηπως εχει ακουσει κανεις σας τιποτα περισσοτερο... Γιατι αυτοι χθες λεγανε οτι σε 3 χρονια θα εισαι σε θεση να σταματησεις να δουλευεις και να ζεις υπερβολικα ανετα απο το εισοδημα που 8α εχεις απο αυτη την ιστορια.

Αυτό άμα τους το πεις είναι η καλύτερή τους!!!
Θα σου πουν ότι όλα αυτά θα τα κάνεις για να έχεις περισσότερο χρόνο και εισόδημα.Θα ασχοληθείς λίγο παραπάνω στην αρχή,για ν´απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο μαζί με την οικογένειά σου αργότερα.
Θα κάθεσαι και θα εισπράττεις.

Ξανά.
ΜΑΚΡΥΑ

Καλα κατι τετοιο δεν παιζει.... Αμα εγω δεν θελω να κανω κατι δεν προκειτε να το κανω... Παντως το σεμιναριο σημερα κοστιζει 15 . Χθες πηγαν να μου πουλησουν εισητηριο αλλα το επαιξα δεν ξερω εαν μπορω και τους τα μασησα λιγο.

Αυτο με τα CD και τα βιβλια δεν το καταλαβαινω... τι ρολο βαρανε αυτα... Δηλαδη σου πουλανε αυτα για να γινεις εξπερ στις πωλησεις?

Κανένα εκπαιδευτικό ρόλο.Απλά για βγάλουν και από εκεί.Είτε είσαι γιατρός είτε απόφοιτος νηπιαγωγείου,γι´αυτούς είσαι "ανεκπαίδευτος" στις πωλήσεις και πρέπει να "μάθεις" να πουλάς και όπως σου έγραψα και παραπάνω,τίποτα δεν είναι τσάμπα.
Τα εισιτήρια που προσπάθησε να σου πουλήσει ο φίλος σου,τα έχει πληρώσει ο έρμος γιατί τίποτα δεν φεύγει από τις "αποθήκες" τους αν δεν έχει πληρωθεί πρώτα.

Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δράση τους στ

Δεν κατάλαβα που είναι το αστείο. Στάνταρντ πρακτική δεν είναι; Πως αλλιώς θα πάνε καλά οι πωλήσεις.

Ά,αυτό με τα 3 χρόνια που δεν θα χρειάζεται να δουλεύεις,στο παρουσίασαν με παραδείγματα "ελάχιστων" πωλήσεων που θα κάνει η ομάδα σου και το κάθε μέλος της ομάδας σου θα έχει τη δική του ομάδα,μπλα-μπλα,μπλα-μπλα...
Ο πιο εύκολος τρόπος να πεις ψέματα,είναι να τα πεις με αριθμούς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη δρά

Δεν κατάλαβα που είναι το αστείο. Στάνταρντ πρακτική δεν είναι; Πως αλλιώς θα πάνε καλά οι πωλήσεις.
Έχεις πάει σε κάποια από αυτές;
Ναι,είναι στάνταρ πρακτική αυτή των συναντήσεων,όχι όμως με τραγούδια,χορούς,σικέ βραβεύσεις και κυρίως,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!!

ΩΩΩΩΩΩχ καταλαβα η ιστορια παει πολυ μακρυα... Τεσπα εγω δεν ειχα σκοπο να ανακατευτω ετσι και αλλιως απλα ρωταω (γιατι και απο εκει οπου ελαβα την προσκληση ειναι το παιδι πολυ νεο μελος ακομη και δεν μπορουσε να μου δωσει πληροφοριες) για να μαθω τι παιζει με την ολη ιστορια... Παντως με ενοχλησε πολυ το σκηνικο σεκτας και το γεγονος οτι ακουγωνταν μεγαλα λογια στο φλου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχει ακούσει κανείς για την network21 ή την team21 και τη

Έχεις πάει σε κάποια από αυτές;
Ναι,είναι στάνταρ πρακτική αυτή των συναντήσεων,όχι όμως με τραγούδια,χορούς,σικέ βραβεύσεις και κυρίως,ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ!!!
Δεν με κατάλαβες. Εννοούσα τις θυσίες ζώων.