Re: Έχει κάνει κανείς επέμβαση διόρθωσης μυωπειας?
Έκανε φίλος μου πριν 2 μήνες.Αναλόγως τους βαθμούς της μυωπίας ακολουθεί και η αντίστοιχη μέθοδος.Έως 3,5 νομίζω είναι η πιο απλή μέθοδος, η οποία όμως παρουσιάζει μεγάλες πιθανότητες ξηροφθαλμίας,όμως επανέρχεσαι πολύ σύντομα στην καθημερινή σου ζωή,πάντα υπό προϋποθέσεις..Από το 3,5 και πάνω μπαίνει η δεύτερη,πιο βαθιά μέθοδος, η οποία όμως απαιτεί μεγαλύτερο χρόνο ίασης στο μάτι,μιας και μπαίνει σε βαθύτερα στρώματα του ματιού. Όποια μέθοδος και αν απαιτείται,θα βάζετε κολλύριο για τους επόμενους 6 μήνες,ειδικά το καλοκαίρι δεν το συζητάμε καν... Γυαλί ηλίου ακόμα και στο σπίτι τις πρώτες μέρες,με κλειστά φυσικά τα παράθυρα.Για το λόγο αυτό ο χειμώνας είναι η καλύτερη περίοδος για να γίνει η επέμβαση.Θέλει αρκετή προσοχή μετά την εγχείριση,μην πάθετε καμιά επιπεφυκιτιδα στο μάτι,μιας και μετά τη διαδικασία αυτή θα παρατηρήσετε ότι το μάτι σας είναι πιο ευαίσθητο.Κοινώς μπαράκια με πολύ καπνό κλπ ξεχάστε τα. Αν έχετε την υπομονή προβείτε στην επέμβαση αυτή, έχει σχεδόν 100% επιτυχία και τα αποτελέσματα θα τα δείτε αφού ανοίξετε τα μάτια σας μετά το 15λεπτο που διαρκεί η επέμβαση! Ο φίλος μου είδε την ώρα σε ένα ρολόι τοίχου που υπήρχε στο ιατρείο,όταν παλιά δεν έβλεπε τπτ...