ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΥΨΗΛΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΥΨΗΛΗ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑ;

δεν νομιζω φιλε μου, εχω εναν technics μετριο απο τη δεκαετια του 80 (1987 συγκεκεριμενα) και δεν τον αλλαζω με τιποτα.. Τοτε ακομα και τα μετρια μηχανηματα ητανε πολυ καλυτερα απο τα σημερινα, υπηρχε ποιοτητα και 'ψυχη' οταν κανανε τετοια μηχανακια. Επισης, ο αναλογικος ηχος ενος δισκου βινιλιου δεν συγκρινεται με τιποτα, οπως επισης και με το ψευτο-sourround dolby, ο ηχος ητανε ειναι και θα ειναι αναλογικος, ενω η εικονα πλεον ψιφιακη, και το αξοιζει να ειναι... να μια καινοτομια κατι που να σινδιαζει το ψιφικακο σημα εικονας με τον αναλογικο ηχο :idea:

Αν επιτρέπεται ποιό μοντέλο Technics? Αν θες μας λές και με τι το σύγκρινες από τα σημερινά?

Όσον αφορά το πικαπ δε λέω κουβέντα γιατι θα αρπάξουν τα πατζάκια μου... :flipout::flipout:

Νομίζω πως συνολικά θα είχε ενδιαφέρον ένα σύστημα HiFi (ενισχυτής-ηχεία) του 87 και αντίστοιχο πικαπ, σε σύγκριση με ένα σημερινό αντίστοιχης αξίας αλλά με laptop και dac...

Αν θες τη γνώμη μου δεν υπάρχει σύγκριση... Μιας και είχα και εγώ κάποτε μηχανήματα του 87, μπορώ και συγκρίνω με τα σημερινά και είναι ημέρα με τη νύχτα... για τα ίδια χρήματα αναλογικά μιλάμε...

Για την "ψυχή" εν μέρη θα συμφωνήσω... μιας και τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησης κάπως έτσι το έβλεπα!
Αλλά με τη πάροδο του χρόνου ανακάλυψα ότι είναι σκέτες μηχανές τα άτιμα... και τότε και τώρα με μαζική παραγωγή γεννιόντουσαν...
Έχω χρόνια αποχαιρετήσει αυτήν την ιδέα, μαζί με τον Αι Βασίλη...:D

Φιλικά
Νίκος