γιατί;Δημήτριος Ντοκατζής said:Αλαβάστρινα.
Τσάκωνας Βασίλης said:Σκέψου τότε τι διαφορά μας κάνει λίγο περισσότερο καλάι σε μία μπανάνα. Ή ένα παλμοτροφοδοτικό Η/Υ στην ίδια γραμμή.
Δημήτριος Ντοκατζής said:μην ξεχνάς ότι το ζητούμενο είναι το κρέμασμα του πίνακα στον τοίχο και όχι το άνοιγμα τρυπών αυτό καθ' αυτό.
suria said:Πέρα από αυτό, ο τύπος με το τρυπάνι πρέπει να είναι μαστροκατσαβιδάκιας, ο οποίος αντλεί απόλαυση από τα μαστορέματα. Προφανώς δεν αγόρασε το κοβάλτιο για ένα και μοναδικό κρέμασμα. Προκειμένου να απολαύσει ένα παραπάνω τρύπημα περίμενε το τρυπάνι με το κοβάλτιο.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα: άλλοι κρεμάνε κάδρα μόνο και μόνο επειδή έχουν ωραία κορνίζα.
Δημήτριος Ντοκατζής said:Μαστροκατσαβιδάκιας ( απόλαυση του τρυπήματος ) = κλινική περίπτωση , παράδειγμα προς αποφυγήν .
Costas Coyias said:Ναι ρε Στέργιο, αλλά αυτό λέγεται ψυχαναγκασμός. Και βέβαια, ένα ψυχαναγκαστικό άτομο ρέπει προς την αντίθετη μεριά από εκείνη όπου βρίσκεται η λογική, καθώς πείθεται εύκολα, και επομένως εύκολα αλλάζει γνώμη. Έτσι, γίνεται ευάλωτο στις βλέψεις του κάθε άσχετου, ή επιτήδειου, που θέλει να πουλήσει, ή απλώς αρέσκεται να αποτελεί επίκεντρο opinion leading, φουσκώνοντας τα μυαλά των θυμάτων του με ρήσεις και επιχειρηματολογία του ίδιου επιπέδου με αυτό των χρησμών μιας καφετζούς, ή μιας χαρτορίχτρας. Αυτό που δεν μπορεί να χωνέψει ένα θύμα του high end είναι το γεγονός, ότι η επιστήμη και η τεχνολογία εξελίσσονται επί τη βάσει της Οικονομικής Αρχής. Αλλιώς πάνε στα σκουπίδια. (Προς επίρρωσιν της παρατήρησης του DimDas, αν ένας - και καλά - "χαϊεντάς" συνειδητοποιήσει το εύρος της εμπλοκής της Sony στη βιομηχανία ήχου και εικόνας, θα πάθει συγκοπή)...
Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:...Και ξαναγυρνώντας στήν ερώτηση του θέματος (γιατί ελαφρά είμεθα εκτός) , ΝΑΙ τελικώς έχει νόημα και αποδυκνείεται εύκολα απο τήν συζήτησή μας που βρήκε και χώρο για να γίνει και ανθρώπους για να γίνει και που πιθανά να προχώρησε μερικές σκέψεις /γνώμες/ συμπεράσματα , ένα "κλίκ" παραπέρα...
Μ.Τζωρτζάκης - MTZ audio said:...Τώρα το αν η εξέλιξη θα είναι και πρόοδος , δέν νομίζω οτι μπορούμε να το
ξέρουμε τήν παρούσα στιγμή
Ευελπιστούμε όμως (θέλω να πιστεύω ...) στο ....καλύτερο
Κακαλιός Στέργιος said:...Παρδών, η sony θεωρείται "παρακατιανή" εταιρία?
Costas Coyias said:Όσον αφορά τα εν προκειμένω προϊόντα, ΚΑΘΟΛΟΥ.
Α, και πού 'σαι, 10% ελαττωματικά δεν είναι απλώς πολλά, αλλά καταστροφή.
Θανος Κ. said:Έχω την αίσθηση ότι επειδή τελικά το κριτήριο που όλοι μας δεχόμαστε σαν όριο δλδ την ηχητική απόδοση βασίζεται σε καθαρά υποκειμενικές απόψεις, είναι λάθος να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε «αντικειμενικές» κατηγορίες βάσει αυτού.
Αν δεχθούμε ότι η αξιολόγηση της ηχητικής απόδοσης υπόκειται και σε υποκειμενικά κριτήρια τότε η παρατήρηση σου είναι απόλυτα σωστή. Για παράδειγμα κάτι που εγώ αξιολογώ ως hi end με τις δικές μου αναφορές, πιθανότατα κάποιος άλλος να το κατατάσσει σε κάποια άλλη κατηγορία.Costas Coyias said:Μα, τότε αυτοκλήτως high end μπορεί να είναι σχεδόν ο,τιδήποτε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.