Ακουω απο αρκετους οτι η Sony εχει ξεπεσει εν αντιθεση με τη Phillips στις tv και πουλαει μονο το ονομα της, βαζοντας 4 χρονια εγγυηση για να καλυψει καπως το χαμενο εδαφος..
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ακούω μ@λ@κιες!!!:rifle::rifle::rifle:
Ακουω απο αρκετους οτι η Sony εχει ξεπεσει εν αντιθεση με τη Phillips στις tv και πουλαει μονο το ονομα της, βαζοντας 4 χρονια εγγυηση για να καλυψει καπως το χαμενο εδαφος..
Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να ακούω μ@λ@κιες!!!:rifle::rifle::rifle:
Εγώ πιστεύω πως αν κάποιος δει ποιό είναι το καλύτερο μοντέλο στις LCD τηλεοράσεις,μπορεί να καταλάβει αν η Sony πουλάει μόνο brand name,όπως θέλουν οι φήμες.
:BDGBDGB53:Παρόλα αυτά, αν κάποιος από τη ΣΟΝΥ ΕΛΛΑΣ ακουει, και θέλει να μου στείλει ένα δωρο, θέλω ένα μικρό 13αρι VAIO σειρά ΤΖ. Ευχαριστώ.:BDGBDGB53:
αγαπητέ "οπαδέ", τι εννοείς άραγε μιλόντας για τον "πρώτο"!...το θέμα είναι ότι όλοι ασχολούνται με τον πρώτο...
(και δεν νομίζω ότι τα αμφισβητεί κανείς μας)Επιτρέψτε μου λόγω θέσης να γνωρίζω τα παρακάτω ...
SONY = Δεν χαλάνε ... απλά!
Philips = Δεν χαλάνε ... πάλι απλά!
Samsung = Χαλάνε, συχνά, αλλά πουλάνε και τα 3πλάσια απο όλους τους άλλους άρα λογικό είναι το ποσοστό Bad να είναι και μεγαλύτερο
Toshiba = αρκετά προβλήματα θα τολμούσα να πώ
Panasonic = Δεν θα πάρω θέση, όλοι γνωρίζετε την ατυχία με τις px70, αλλά μετά ήρθε η px80 και τα μάζεψε λιγάκι
LG = Χαλάνε, αλλά και πάλι πουλάνε ένα σκασμό στην αγορά οπότε είναι θέμα τύχης πιο πολύ παρά θέμα ποιότητας κατασκευής
...και γενικα, οχι μονο στις τηλεορασεις...Προφανως εννοει πρωτο σε ποιοτητα , σε εικονα , σε brand name κτλ.
...και γενικα, οχι μονο στις τηλεορασεις...Προφανως εννοει πρωτο σε ποιοτητα , σε εικονα , σε brand name κτλ.
αγαπητέ "οπαδέ", τι εννοείς άραγε μιλόντας για τον "πρώτο"!
Γιατί σύμφωνά με τα παρακάτω, πρώτη δεν είναι η sony!
(και δεν νομίζω ότι τα αμφισβητεί κανείς μας)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.