Συνήθως το πληκτρολόγιο αν κάτι δεν πάει καλά κ αυτό είναι μπροστά μου...
Επίσης, το ποντίκι πάνω στο τραπέζι αλλά κ κάνα ντουλάπι ή πόρτα...
Επίσης, το ποντίκι πάνω στο τραπέζι αλλά κ κάνα ντουλάπι ή πόρτα...
Στην πρώτη περίπτωση η αίσθηση είναι κορυφαία! δίχως να το μετανοιώνεις στην δευτερη όμως, στην ωμή διοχέτευση ενέργειας πάνω σε στιγμη θολούρας, μετά το σκέφτεσαι τι έκανες και ίσως το μετανοιώνεις.
Εκτος αν ιδρυσουμε ενα AV-FIGHT-CLUB!!!!:slapface:
Μόλις συναρμολόγησα το dvdrw nec 3540 το οποίο πρίν 2ώρες το έκλεινα και αυτό ξανάνοιγε αμέσως μέχρι που του έδωσα μια και σφράγισε για τα καλά .
Τελικά στο δισκάκι που έβαλα , είχε κολλήσει απο κάτω ένα μικρό στρόγγυλο αφρολέξ που υπάρχει στις συσκευασίες των άδειων dvd ,10άδες 25άδες κλπ. και είχε πάει πάνω στα γραναζάκια , με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει το πορτάκι.
Εσείς τι λέτε , του έκανα καλά που το κοπάνησα η όχι ?:bang:
Εχω πεταξει midi tower μαζι με οτι ηταν συνδεδεμενο πανω του ,και δεν προλαβε να ξεκουμπωσει κατα την διαρκεια της "μεταφορας" απο το δωματιο προς το μπαλκονι, απο τον 1ο οροφο. Δεν εχετε ιδεα τι ανακουφιση ειχα μετα.
Αυτο ειναι το πιο ακραιο που εχω κανει. Πληκτρολογια , mouse , δισκακια κτλ. ειναι συνηθες φαινομενο για μενα.
ΥΓ. Παντως ειχα δικιο στην συγκεκριμενη ιστορια.
Κάποιον παλιό καλό καιρό, υπήρχε κάποια στη ζωή μου που για χάρη της είχα σπάσει .................................
Το μόνο υλικό πράγμα που την έχει άκουσει από τα νεύρα μου, είναι το κινητό μου... έχει εκτοξευτεί άπειρες φορές!!!
Εχω πεταξει midi tower μαζι με οτι ηταν συνδεδεμενο πανω του ,και δεν προλαβε να ξεκουμπωσει κατα την διαρκεια της "μεταφορας" απο το δωματιο προς το μπαλκονι, απο τον 1ο οροφο. Δεν εχετε ιδεα τι ανακουφιση ειχα μετα.
Αυτο ειναι το πιο ακραιο που εχω κανει. Πληκτρολογια , mouse , δισκακια κτλ. ειναι συνηθες φαινομενο για μενα.
ΥΓ. Παντως ειχα δικιο στην συγκεκριμενη ιστορια.
Αννα το τελευταιο που με απασχολουσε ηταν αυτο εκεινη την στιγμη πριν 10 χρονια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.