'Εχετε ποτε ξεσπάσει...

Συνήθως το πληκτρολόγιο αν κάτι δεν πάει καλά κ αυτό είναι μπροστά μου...
Επίσης, το ποντίκι πάνω στο τραπέζι αλλά κ κάνα ντουλάπι ή πόρτα...

ωχ.......

αφηστε...... αμα με πιασει η θα κατσω να παθω εγκεφαλικο η θα κοπαναω οτι κραταω..

ολα τα πληκτρολογια που εχω παντως αντεχουν παρα πολυ τις καρατε κοψιες !

αντιθετα τατηλεχειριστηρια και ενα ασυρματο τηλεφωνο τα εχω με ταινια δεμενα .......

Στην πρώτη περίπτωση η αίσθηση είναι κορυφαία! δίχως να το μετανοιώνεις στην δευτερη όμως, στην ωμή διοχέτευση ενέργειας πάνω σε στιγμη θολούρας, μετά το σκέφτεσαι τι έκανες και ίσως το μετανοιώνεις.

Μπα δεν το μετάνιωσα καθολου

Μόλις συναρμολόγησα το dvdrw nec 3540 το οποίο πρίν 2ώρες το έκλεινα και αυτό ξανάνοιγε αμέσως μέχρι που του έδωσα μια και σφράγισε για τα καλά .

Τελικά στο δισκάκι που έβαλα , είχε κολλήσει απο κάτω ένα μικρό στρόγγυλο αφρολέξ που υπάρχει στις συσκευασίες των άδειων dvd ,10άδες 25άδες κλπ. και είχε πάει πάνω στα γραναζάκια , με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει το πορτάκι.

Εσείς τι λέτε , του έκανα καλά που το κοπάνησα η όχι ?:bang:

Εχω πεταξει midi tower μαζι με οτι ηταν συνδεδεμενο πανω του ,και δεν προλαβε να ξεκουμπωσει κατα την διαρκεια της "μεταφορας" απο το δωματιο προς το μπαλκονι, απο τον 1ο οροφο. Δεν εχετε ιδεα τι ανακουφιση ειχα μετα.

Αυτο ειναι το πιο ακραιο που εχω κανει. Πληκτρολογια , mouse , δισκακια κτλ. ειναι συνηθες φαινομενο για μενα.

ΥΓ. Παντως ειχα δικιο στην συγκεκριμενη ιστορια.

Μόλις συναρμολόγησα το dvdrw nec 3540 το οποίο πρίν 2ώρες το έκλεινα και αυτό ξανάνοιγε αμέσως μέχρι που του έδωσα μια και σφράγισε για τα καλά .

Τελικά στο δισκάκι που έβαλα , είχε κολλήσει απο κάτω ένα μικρό στρόγγυλο αφρολέξ που υπάρχει στις συσκευασίες των άδειων dvd ,10άδες 25άδες κλπ. και είχε πάει πάνω στα γραναζάκια , με αποτέλεσμα να μην κουμπώνει το πορτάκι.

Εσείς τι λέτε , του έκανα καλά που το κοπάνησα η όχι ?:bang:

εκανες το καλυτερο που μπορουσες .........:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: 'Εχετε ποτε ξεσπάσει...

Εχω πεταξει midi tower μαζι με οτι ηταν συνδεδεμενο πανω του ,και δεν προλαβε να ξεκουμπωσει κατα την διαρκεια της "μεταφορας" απο το δωματιο προς το μπαλκονι, απο τον 1ο οροφο. Δεν εχετε ιδεα τι ανακουφιση ειχα μετα.

Αυτο ειναι το πιο ακραιο που εχω κανει. Πληκτρολογια , mouse , δισκακια κτλ. ειναι συνηθες φαινομενο για μενα.

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:
ΘΕΟΣ!!!!!!
:SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF: :SFGSFGSF:

Κάποιον παλιό καλό καιρό, υπήρχε κάποια στη ζωή μου που για χάρη της είχα σπάσει μια σειρά μοντέλων αυτοκινήτων και, στο τσακίρ κέφι ένα τιμόνι σκαραβαίου. Είχε πλάκα η οδήγηση μετά - σαν να οδηγούσα τον ΚΙΤ ένα πράμα...

Μετά από αυτή, ελάχιστα πράγματα έχουν υποφέρει στα χέρια μου - από θυμό εννοείται, γιατί από "αγαρμποσύνη"... άστα να πάνε!

Κάποιον παλιό καλό καιρό, υπήρχε κάποια στη ζωή μου που για χάρη της είχα σπάσει .................................

Τι , μετράνε και αυτά ?
Α καλά , νόμιζα ότι μιλάμε μόνο για pc και τέτοιες αιτίες .
Ε τότε :chinscratch: :smash: :furious3: :food-smiley-005: :bigcry: :argue:

Το καλύτερο καταπραϋντικό θυμού είναι το κλασσικό keyboard της Microsoft.
Του ρίχνεις μπουνιά και τα κουμπιά πετάγονται σε όλο το δωμάτιο.
Οταν ηρεμήσεις τα ξαναβάζεις στη θέση τους και είναι έτοιμο για τήν επόμενη φόρα.
Ιδανικό για δύσκολα παιχνίδια,προβληματικά προγράμματα και άνετη πληκτρολόγηση.
Το έχω 7 χρόνια και λειτουργεί άψογα.

Ευτυχώς που δεν περνούσε κανείς από κάτω, γιατί τότε μόνο ανακούφιση δε θα ενιωθες!
:flipout: :flipout: :flipout:

Ποτέ δεν έχω διαλύσει τίποτα, γιατί ξέρω ότι η στεναχώρια που θα έχω μετά γι' αυτό που χάλασα θα είναι μεγαλύτερη από την πρόσκαιρη ανακούφιση. Δεν αντέχω καθόλου να χαλάω πράγματα! Εκνευρίζομαι ακόμη και όταν κάτι χαλάσει από φυσική φθορά, πόσο μάλλον αν το έχω προκαλέσει εγώ!

Πόρτες, τραπέζια και καρέκλες κοπάναγα πολύ στην εφηβεία, το 'κοψα κι αυτό...