Έχω burn in σε LG B7V;Με 5ετή εγγύηση από Public

Στα χρηματα και σε αντιστοιχη τηλεοραση ειναι η B1 και η C1
H A οχι γιατι ειναι 50Hz

Φανταζομαι η σειρα Α δεν ισάξια της B7
να σε ρωτησω η 5ετη εγγυση που σου ειχε δωσει το Public ηταν της Allianz ?
Τις φωτογραφιες που σου ειπαν τελικα να στειλεις που τις εστειλες ? στο Public ή στην Lg ?

να σε ρωτησω η 5ετη εγγυση που σου ειχε δωσει το Public ηταν της Allianz ?
Τις φωτογραφιες που σου ειπαν τελικα να στειλεις που τις εστειλες ? στο Public ή στην Lg ?
Δεν εχω ιδέα ποιας ήταν η 5ετή.

Δεν εχω ιδέα ποιας ήταν η 5ετή.
Τις φωτογραφίες τις έστειλα στο σερβις και τις προωθησανε στην lg ,είδανε και από κοντά την τιβι και όλα οκ!Δεν συμφέρει επισκευή και παει για αντικατάαταση!

Παιδιά με πήρανε από το public και μου είπανε οτι μου κάνουν αντικατάσταση με το μοντελο B8pla 55 το οποίο είναι εκθεσιακό...

Παιδιά με πήρανε από το public και μου είπανε οτι μου κάνουν αντικατάσταση με το μοντελο B8pla 55 το οποίο είναι εκθεσιακό...
Πραγματικά ξενέρωσα και δεν νομίζω να δεχτώ?Τι μπορω να κανω?Αυτήν μπορεί να εχει περισσότερες ώρες από την δικιά μου

Και μου είπανε όταν τους ρώτησα αν πρέπει να είναι στην τιμή που την πήρα,οτι δεν λέει κατι τέτοιο...

Πραγματικά ξενέρωσα και δεν νομίζω να δεχτώ?Τι μπορω να κανω?Αυτήν μπορεί να εχει περισσότερες ώρες από την δικιά μου
Η B8pla ειναι μοντελο του 18!Εκθεσιακη με οτι αυτο συνεπαγετε.
Να γκρινιαξεις και να ζητησεις σφραγισμενη.Αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα πες τους να προσθεσεις ενα ποσο και αγορασε αλλη.(αν σε παιρνει οικονομικα φυσικα)

Η B8pla ειναι μοντελο του 18!Εκθεσιακη με οτι αυτο συνεπαγετε.
Να γκρινιαξεις και να ζητησεις σφραγισμενη.Αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα πες τους να προσθεσεις ενα ποσο και αγορασε αλλη.(αν σε παιρνει φυσικα)
Του ειπα αν γίνεται την C1 με διαφορά και μου ειπε δεν παει ετσι...

Τι μπορω να κανω αν αρνηθώ τι γίνεται?Αν και είπε την μαγική λέξη προτείνω...εν το μεταξύ αυτήν δεν εχει και ethernet θύρα που για μενα είναι must...

Στη θεση σου θα κοιταγα ποιος εδωσε την 5 ετη εγγυηση κ θα απευθυνομουν κι εκει. Ειναι κοροιδια να σου δωσουν OLED εκθεσιακη 3 ετιας. Θα βγαλει θεματα αμεσως αφου σιγουρα θα ειχαν το brightness/contrast στο θεο λογω εκθεσης σε καταστημα. Οποτε αν αυτος που σου εδωσε την εγγυηση δεν ανταποκριθει θα πηγαινα στο Συνηγορο του Καταναλωτη

• Like
Reactions: etien4
Τι μπορω να κανω αν αρνηθώ τι γίνεται?Αν και είπε την μαγική λέξη προτείνω...εν το μεταξύ αυτήν δεν εχει και ethernet θύρα που για μενα είναι must...
Η Β8 pla εχει θυρα ethernet .Μηπως σου ειπανε καποια αλλη τηλεοραση;

• Like
Οκ ευχαριστώ φιλε μου γιατί μου φανηκε περίεργο

'Εχω την απορία προτείνανε σε κανέναν άλλο εκθεσιακή?Γιατί πραγματικά είναι οτι ναναι...Εν το μεταξύ στο νούμενο 8 αν μου δώσουν εκθεσιακή δεν θα ισχύει η υπόλοιπη εγγύηση...
1635527351856.png
Εκεί που λέει με "αντικατάσταση με νέα τηλεόραση" πόσο ασάφεια έχει?
1635527426868.png

Στη θεση σου θα κοιταγα ποιος εδωσε την 5 ετη εγγυηση κ θα απευθυνομουν κι εκει. Ειναι κοροιδια να σου δωσουν OLED εκθεσιακη 3 ετιας. Θα βγαλει θεματα αμεσως αφου σιγουρα θα ειχαν το brightness/contrast στο θεο λογω εκθεσης σε καταστημα. Οποτε αν αυτος που σου εδωσε την εγγυηση δεν ανταποκριθει θα πηγαινα στο Συνηγορο του Καταναλωτη
Από το public μου δώσανε την 5ετή εγγύηση!

Μη δεχτεις ,συμβουλεψου δικηγόρο;Εγω βλεπω αδυναμία επισκευη συσκευής αλλα αντικατάσταση με εκθεσιακή όχι νέα.

• Like