- 24 January 2015
- 190
Φανταζομαι η σειρα Α δεν ισάξια της B7Λογικά φανταζομαι στα λεφτά που είχα αγοράσει?Ποια μοντέλα Oled είναι κατώτερα της B7?
Φανταζομαι η σειρα Α δεν ισάξια της B7Λογικά φανταζομαι στα λεφτά που είχα αγοράσει?Ποια μοντέλα Oled είναι κατώτερα της B7?
να σε ρωτησω η 5ετη εγγυση που σου ειχε δωσει το Public ηταν της Allianz ?Φανταζομαι η σειρα Α δεν ισάξια της B7
Δεν εχω ιδέα ποιας ήταν η 5ετή.να σε ρωτησω η 5ετη εγγυση που σου ειχε δωσει το Public ηταν της Allianz ?
Τις φωτογραφιες που σου ειπαν τελικα να στειλεις που τις εστειλες ? στο Public ή στην Lg ?
Τις φωτογραφίες τις έστειλα στο σερβις και τις προωθησανε στην lg ,είδανε και από κοντά την τιβι και όλα οκ!Δεν συμφέρει επισκευή και παει για αντικατάαταση!Δεν εχω ιδέα ποιας ήταν η 5ετή.
Πραγματικά ξενέρωσα και δεν νομίζω να δεχτώ?Τι μπορω να κανω?Αυτήν μπορεί να εχει περισσότερες ώρες από την δικιά μουΠαιδιά με πήρανε από το public και μου είπανε οτι μου κάνουν αντικατάσταση με το μοντελο B8pla 55 το οποίο είναι εκθεσιακό...
Η B8pla ειναι μοντελο του 18!Εκθεσιακη με οτι αυτο συνεπαγετε.Πραγματικά ξενέρωσα και δεν νομίζω να δεχτώ?Τι μπορω να κανω?Αυτήν μπορεί να εχει περισσότερες ώρες από την δικιά μου
Του ειπα αν γίνεται την C1 με διαφορά και μου ειπε δεν παει ετσι...Η B8pla ειναι μοντελο του 18!Εκθεσιακη με οτι αυτο συνεπαγετε.
Να γκρινιαξεις και να ζητησεις σφραγισμενη.Αν δεις οτι δεν γινεται τιποτα πες τους να προσθεσεις ενα ποσο και αγορασε αλλη.(αν σε παιρνει φυσικα)
Η Β8 pla εχει θυρα ethernet .Μηπως σου ειπανε καποια αλλη τηλεοραση;Τι μπορω να κανω αν αρνηθώ τι γίνεται?Αν και είπε την μαγική λέξη προτείνω...εν το μεταξύ αυτήν δεν εχει και ethernet θύρα που για μενα είναι must...
Οκ ευχαριστώ φιλε μου γιατί μου φανηκε περίεργο![]()
54.6" LG OLED55B8PLA - Specifications
Specifications of LG OLED55B8PLA. Display: 54.6 in, OLED, 3840 x 2160 pixels, Viewing angles (H/V): 178 ° / 178 °, Brightness: 250 cd/m², Refresh rate: 100 Hz / 120 Hz, TV tuner: Analog (NTSC/PAL/SECAM), DVB-T, DVB-T2, DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T2 HD, Cores: 4, RAM: 2 GB, Storage: 8 GB...www.displayspecifications.com
Από το public μου δώσανε την 5ετή εγγύηση!Στη θεση σου θα κοιταγα ποιος εδωσε την 5 ετη εγγυηση κ θα απευθυνομουν κι εκει. Ειναι κοροιδια να σου δωσουν OLED εκθεσιακη 3 ετιας. Θα βγαλει θεματα αμεσως αφου σιγουρα θα ειχαν το brightness/contrast στο θεο λογω εκθεσης σε καταστημα. Οποτε αν αυτος που σου εδωσε την εγγυηση δεν ανταποκριθει θα πηγαινα στο Συνηγορο του Καταναλωτη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.