Βαθμός WAF υπό το μηδέν, όποιος αγοράσει τέτοια ηχεία ή είναι εργένης ή θα γίνει σύντομα!!
Καλά, εδώ που τα λέμε η Ιταλική από την Κινέζικη σχεδιαστική σχολή δεν έχει μεγάλη διαφορά...
Καλά, εδώ που τα λέμε η Ιταλική από την Κινέζικη σχεδιαστική σχολή δεν έχει μεγάλη διαφορά...
![]()
![]()
εκει που εκλασαν οι Ιταλοι,εμφανιστηκαν οι Κινεζοι...
Aυτό θα έγινε τότε που ο Μάρκο Πόλο πήγε στην Κίνα και συνάντησε ένα πολιτισμό προχωρημένο , (ταχυδρομείο, χάρτινο νόμισμα, πυρίτιδα, κ.α.), και γύρισε γεμάτος θαυμασμό για όσα είδε!
:smile:
Αγαπητέ hellenic_vanagon, χαίρομαι που είσαι τόσο θερμός υποστηρικτής των κινεζικών προϊόντων, αλλά καλό είναι να κρατάς ζυγαριά.
Μπορεί προϊόντα να κατασκευάζονται εκεί, αλλά άλλο είναι ένα προϊόν πχ. Ιταλικό να είναι made in china και άλλο ένα εξ ολοκλήρου κινέζικο και φυσικά άλλο είναι το made in italy, made in uk, made in usa κτλ.
Το περιτύλιγμα δεν είναι το παν...δες κ τα ενδότερα...
Ξέρεις, πολλές φορές υπάρχει ένας τεράστιος ενθουσιασμός όταν αγοράζουμε ένα προϊόν, που το βλέπουμε-ακούμε ως κορυφαίο, οπότε αυτό μας κάνει "τυφλούς" απέναντι στα άλλα και αυτό μας οδηγεί σε κείμενα πολύ υποκειμενικά, χωρίς όμως να το καταλαβαίνουμε.
Αυτό το έχω πάθει κ εγώ και το έχω καταλάβει πολύ αργότερα..... πχ. κάποια εποχή αγόρασα μια τηλεόραση ΑΜΟΙ, κινέζικη μέχρι το κόκκαλο, ήταν μάλιστα η 1η full hd σε 37" κ σε προσιτή τιμή ! Την υποστήριξα όσο δεν πήγαινε και αθελά μου...κατάλαβα πολύ αργότερα ότι, αυτό ήταν κακό, το έκανα χωρίς να το καταλαβαίνω, ήταν ο ενθουσιασμός μου βλέπεις...
Το παράδειγμα που ανέφερα με την τηλεόραση ήταν ότι τελικά ήταν πολύ καλή για την εποχή της, αλλά ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μου δεν με άφηνε να δω ότι ναι μεν καλή αλλά όχι τόσο σε σχέση με άλλες...:a0210:Tα περί ενθουσιασμού ισχύουν καλώς η κακώς και στην δική μου περίπτωση!
Τώρα ως προς την τηλεόραση δεν κατάλαβα. Ήταν κακό για λόγους "πολιτικής" που την υποστήριζες ενώ ήταν Κινέζικη η δεν ήταν καλή η τηλεόραση;
:chinscratch:
Το παράδειγμα που ανέφερα με την τηλεόραση ήταν ότι τελικά ήταν πολύ καλή για την εποχή της, αλλά ο υπέρμετρος ενθουσιασμός μου δεν με άφηνε να δω ότι ναι μεν καλή αλλά όχι τόσο σε σχέση με άλλες...:a0210:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.