Εχω την ΚΑΛΥΤΕΡΗ εικονα που ειχα ποτε.....

Βρε σεις...τον βαλεριον περιμένατε τόσο καιρό...ολόκληρο Hi tech φορουμ...για να δείτε πως υπάρχουν λειζερ προβολείς με φώς για καθε τυπο δωματίου και για HDR ?? Η LG το έκανε 5 χρόνια πίσω...!!!

Ε, καλά. Δεν περιμέναμε τον Valerion για να καταλάβουμε ότι οι υπόλοιπες τεχνολογίες βρίσκονται σε υποχώρηση. Αυτό συμβαίνει καιρό τώρα και το έχει δει τα τελευταία χρόνια όποιος έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις στα μοντέλα που βγαίνουν. Η υποχώρηση όμως δεν σημαίνει αναγκαστικά και ανατροπή. Μπορεί να σημαίνει υποχώρηση με σκοπό την ανασύνταξη.
Απλώς έχει περάσει πολύς καιρός πλέον και φοβάμαι ότι αντί για ανασύνταξη θα πρέπει να μιλάμε σιγά σιγά για σύνταξη... .

Προβολεας χωρις καλο black level δεν κανει για κινηματογραφικες προβολες. Παντα υπήρχαν light canons (πχ data προβολεις) αλλα με μαυρα, γκριζα.
Κύριε Τάκη για τους 9/10 νορμαλ σινεμαδοπροβολάκηδες μια χαρά κάνει...η γυναικα δεν ασχολείται καν με αυτα και ακόμα και εγώ στο τέλος με απορροφάει η ταινία αυτη καθεαυτή....Στα σινεμα που πηγαίναμε είχε καλύτερο native contrast ??? Δεν ξέρω...

Ότι βιώσατε πανω κατω με το βαλέριον ένα πράμα...ισχύει και όλους στους τύπους λειζερ προβολεων από άποψη φωτός και αποδεκτών μαύρων για θέαση...

Κύριε Τάκη για τους 9/10 νορμαλ σινεμαδοπροβολάκηδες μια χαρά κάνει...η γυναικα δεν ασχολείται καν με αυτα και ακόμα και εγώ στο τέλος με απορροφάει η ταινία αυτη καθεαυτή....Στα σινεμα που πηγαίναμε είχε καλύτερο native contrast ??? Δεν ξέρω...

Ότι βιώσατε πανω κατω με το βαλέριον ένα πράμα...
Και οι lcd τηλεορασεις των 500 ευρω μια χαρα κανουν για καποιον που δεν ασχολειται. Ποιος ο λογος υπαρξης των oled?

Ότι βιώσατε πανω κατω με το βαλέριον ένα πράμα...

Μάλλον ανάποδα πρέπει να το γράψεις. Για τον ένα στους δέκα κάνει ο JVC. Ή δεν κάνει ο Valerion (και τα συν αυτώ).

Και οι lcd τηλεορασεις των 500 ευρω μια χαρα κανουν για καποιον που δεν ασχολειται. Ποιος ο λογος υπαρξης των oled?
Για καποιον πιουρίστα που θέλει το καλύτερο δυνατό μαύρο.... Δεν υπάρχει το ή αγοράζεις JVC ή κοβεις την ύπαρξη και αίσθηση ενός προβολικού από ένα σαλόνι...

Μάλιστα τα φθηνότερα προβολικά λειζερ προσφέρουν ολοκληρωτικά περισσότερη εμπειρία προβολής και σε καθε τυπο από άποψη φωτισμού δωματίου σε γηινες τιμές...

Επίσης μου κάθεται άσχημα να σκάσει κανεις και ας του περισσευουν.... 26.000 για 10 χρόνια ύπαρξης....δεν ειναι ένας hi end τελικός που θα του αλλάξεις πυκνωτες...και θα τον κρατησεις μεχρι τα βαθια γεράματα...

Last edited:
Σ ευχαριστω Βάγγο!! Θα παίξω μπαλίτσα όταν φτιάξει ο καιρός!! Ευτυχώς και πιστολι έχουμε και κομπρεσερ 50αράκι!!!
λοιπον 4 λιτρα μαυρο ΜΑΤ ακρυλικο ( η αν βαψεις εκτος σπιτιου μπορεις και να βαλεις χρωματα που αραιωνονται με διαλυτικο αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ του ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ....ΟΧΙ ΝΕΡΟΥ και το αντιστροφο με χρωματα Νερου ...)

4 λιτρα Μαυρο ΜΑΤ 2 λιτρα γκρι ΜΑΤ και 4 μπουκαλακια τετοιο μεταλικο μαυρο !

Δυστηχως αυτο το μεταλικο οπως σχεδον ολα ειναι γιαλιστερο και οχι ΜΑΤ αλλα δεν πειραζει διοτι ειναι τα προηγουμενα !!

σου λεω για τοση ποσοτητα γιατι θα περασεις δυο χερια με πολλα στρωσιματα την καθε φορα του ρολου το οποιο ειναι ηδη βρεγμενο με το χρωμα

δηλ. τα στρωσιματα θα γινουν στο τελος χωρις να βαλεις το ρολο ξανα στο χρωμα απλα το ρολο ειναι ηδη βρεγμενο με την ποσοτητα χρωματος που εχει μεινει πανω του ...

το δευερο χερι να γινει μετα απο δυο ωρες αν ειναι με χρωματα νερου (στεγνωνουν αμεσως και δεν μυριζουν ....)

αν ειναι χρωματα Διαλυτικου η αλλου χημικου πχ αυτοκινητου χρωμα τοτε το δευερο χερι να περαστει σε 10 η 12 ωρες ....

συμβουλη !!! ΠΡΙΝ βαψεις την οποιαδηποτε οθονη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ αλλιως μολις στεγνωσει το χρωμα θα γινει σαν Βρακι..... το εχω παθει στις πρωτες μου προσπαθειες !!!

και ΠΡΙΝ βαψεις το πανι που θες Βαψε ενα μεγαλο κοματι υφασμα η κοντραπλακε και κανε προβολη το βραδυ να δεις αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα !!

μην βαψεις δηλαδη ολη την οθονη και μετα δεν σε ικανοποιει και ξανα βαψιμο και ξανα παλι τα ιδια
γιατι βαψε βαψε θα γινει η οθονη σκληρη και η ηφη της θα χαλασει .....

τα εχω παθει ολα αυτα γιαυτο τα γραφω !!!!

και η οθονη να τυλιχτει την επομενη μερα η αν γινετε σε δυο μερες ...

λοιπον 4 λιτρα μαυρο ΜΑΤ ακρυλικο ( η αν βαψεις εκτος σπιτιου μπορεις και να βαλεις χρωματα που αραιωνονται με διαλυτικο αλλα ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ του ΔΙΑΛΥΤΙΚΟΥ ....ΟΧΙ ΝΕΡΟΥ και το αντιστροφο με χρωματα Νερου ...)

4 λιτρα Μαυρο ΜΑΤ 2 λιτρα γκρι ΜΑΤ και 4 μπουκαλακια τετοιο μεταλικο μαυρο !

Δυστηχως αυτο το μεταλικο οπως σχεδον ολα ειναι γιαλιστερο και οχι ΜΑΤ αλλα δεν πειραζει διοτι ειναι τα προηγουμενα !!

σου λεω για τοση ποσοτητα γιατι θα περασεις δυο χερια με πολλα στρωσιματα την καθε φορα του ρολου το οποιο ειναι ηδη βρεγμενο με το χρωμα

δηλ. τα στρωσιματα θα γινουν στο τελος χωρις να βαλεις το ρολο ξανα στο χρωμα απλα το ρολο ειναι ηδη βρεγμενο με την ποσοτητα χρωματος που εχει μεινει πανω του ...

το δευερο χερι να γινει μετα απο δυο ωρες αν ειναι με χρωματα νερου (στεγνωνουν αμεσως και δεν μυριζουν ....)

αν ειναι χρωματα Διαλυτικου η αλλου χημικου πχ αυτοκινητου χρωμα τοτε το δευερο χερι να περαστει σε 10 η 12 ωρες ....

συμβουλη !!! ΠΡΙΝ βαψεις την οποιαδηποτε οθονη ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ αλλιως μολις στεγνωσει το χρωμα θα γινει σαν Βρακι..... το εχω παθει στις πρωτες μου προσπαθειες !!!

και ΠΡΙΝ βαψεις το πανι που θες Βαψε ενα μεγαλο κοματι υφασμα η κοντραπλακε και κανε προβολη το βραδυ να δεις αν σε ικανοποιει το αποτελεσμα !!

μην βαψεις δηλαδη ολη την οθονη και μετα δεν σε ικανοποιει και ξανα βαψιμο και ξανα παλι τα ιδια
γιατι βαψε βαψε θα γινει η οθονη σκληρη και η ηφη της θα χαλασει .....

τα εχω παθει ολα αυτα γιαυτο τα γραφω !!!!
Παει για screenshot!!! Είσαι Βασιλιάς βρε Ευάγγελε!!

Σ ευχαριστώ!!! 😊

Αυτο εγραψα Λεώ!! :cool:

Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό που έγραψες αφήνει να εννοηθεί ότι και για τους 10 κάνει ο JVC. Το οποίο δεν ισχύει. Νορμάλ σινεμαδάκηδες έγραψες. Όχι hardcore. Γιατί ακόμα και να έγραφες για hardcore στην πρόταση, μετά δεν θα έφταναν τους 10 συνολικά... 😁

Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτό που έγραψες αφήνει να εννοηθεί ότι και για τους 10 κάνει ο JVC. Το οποίο δεν ισχύει. Νορμάλ σινεμαδάκηδες έγραψες. Όχι hardcore. Γιατί ακόμα και να έγραφες για hardcore στην πρόταση, μετά δεν θα έφταναν τους 10 συνολικά... 😁
Για να το κάνω defined....

Νορμαλ σινεμαδακηδες είναι οι κανονικοι άνθρωποι της καθημερινότητας εκει έξω (δυστυχως εξαιρούμαι οριακά) που απλά θέλουν να απολάμβανουν στο τελος την ταινια αυτη καθεαυτή χωρίς να ασχολουνται με μαυρα , χρώματα στα 6500Κ ή ποσο crispy φαινεται η εικόνα ή αν τρεχει καλα στα 24frames....

Αυτοί που ανεβαίνουν ταρατσα , στηνουν ένα παγκακι , φέρνουν κανα φιλο για μπυρακι και απολαμβανουν μια ταινια στον μισοφαγωμενο τοιχο από ένα κινεζικο των 300 500 ευρώ...για αυτους ομιλώ...Ποιο ευτυχισμενοι μακραν θα ειναι αυτοι δεν το συζητώ......!!!! ( Εχουμε και σχετικο thread στις παρουσιασεις συστημάτων ).

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα δικαναλα / πολυκάναλα που σχολιάζουμε εδώ....ασχολουμαστε με απειρες καμπύλες και παραμετροποιήσεις ενώ για 10 χρόνια απολαμβαναμε ταινιες 5.1 χωρίς την ύπαρξη έστω κάποιου DSP. Η παλαιότερα απολαμβαναμε από DVD σε 21 ιντσων τρινιτρον τον Μονομάχο σε DTS.... ωραία χρόνια χωρίς πολλά πολλα και ψυχαναγκασμούς για το τελειο... 😊

Εδω θα πρεπει να πω ( ενα ενα μου ερχονται ....) πως αν λεω ΑΝ καποιος που δεν το εχει με το βαψιμο
ας μην χαλασει την οθονη που ηδη εχει διοτι το ολον του πραγματος θελει πολυ προσπαθεια εγω ηδη χαλασα δυο οθονες βεβαια ηταν πολυ φτηνες .... αλλα δεν παβει να ειναι κοπος !!!

και λεω χαλασα ... ενοω οτι οταν στεγνωναν γινοταν σαν βρακι ξεχειλωμενες και δεν τυλιγοταν ...!!!!!!!

μεχρι να μπορεσω να τεντωσω αυτο το πανι ειχα παιδευτει πολυ !!

εγω αριστερα εχω σωληνες καλοριφερ και δεξια εκανα τρυπες στον τοιχο και εβαλα πιαστρακια και εβαλα λαστιχο
(Απλο λαστιχο για ρουχα λεπτο λαστιχο ισα ισα να τεντωσει ...) το οποιο εκανα τρυπες στην οθονη στις ακρες του υφασματος με τρυπιτηρι που κανουμε τρυπες στις ζωνες για παντελονι ....

το τεντωσα ομοιομορφα και απο τις δυο πλευρες το υφασμα τεντωμενο με την ιδια περιπου ταση τεντωματος !!

ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ξεχασα να σας γραψω !!

Ο προβολεας πρεπει να εχει ΦΩΣ

Ο ΜΠΕΝΓΚ που εχω τωρα εχει 3.300 AnsiLumen ...... ειναι μηχανακι παρουσιασεων πιο πολυ .. !!!!

.....για ευχαριστηθεις δηλαδη το μπαμ που θα κανει η εικονα ....αν δεν εχει φως απλα θα σκοτεινιασει η εικονα αλλα απλα θα εχει πολυ καλη αντιθεση !!!!

και λεω θα σκοτεινιασει διοτι χρησιμοποιουμε το μαυρο χρωμα για κρατηθει το μαυρο σε επιπεδο που πρεπει αλλιως θα γινει μια οθονη σαν ολες τις φτηνες ALR οποτε δεν αξιζει ο κοπος ολος ....

και να προσθεσω πως αν ολο το εγχειρημα γινει σε σταθερη οθονη και με πιστολι βαφης θα ειναι το πιο τελειο αποτελεσμα

Last edited:
Για να το κάνω defined....

Νορμαλ σινεμαδακηδες είναι οι κανονικοι άνθρωποι της καθημερινότητας εκει έξω (δυστυχως εξαιρούμαι οριακά) που απλά θέλουν να απολάμβανουν στο τελος την ταινια αυτη καθεαυτή χωρίς να ασχολουνται με μαυρα , χρώματα στα 6500Κ ή ποσο crispy φαινεται η εικόνα ή αν τρεχει καλα στα 24frames....

Αυτοί που ανεβαίνουν ταρατσα , στηνουν ένα παγκακι , φέρνουν κανα φιλο για μπυρακι και απολαμβανουν μια ταινια στον μισοφαγωμενο τοιχο από ένα κινεζικο των 300 500 ευρώ...για αυτους ομιλώ...Ποιο ευτυχισμενοι μακραν θα ειναι αυτοι δεν το συζητώ......!!!! ( Εχουμε και σχετικο thread στις παρουσιασεις συστημάτων ).

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα δικαναλα / πολυκάναλα που σχολιάζουμε εδώ....ασχολουμαστε με απειρες καμπύλες και παραμετροποιήσεις ενώ για 10 χρόνια απολαμβαναμε ταινιες 5.1 χωρίς την ύπαρξη έστω κάποιου DSP. Η παλαιότερα απολαμβαναμε από DVD σε 21 ιντσων τρινιτρον τον Μονομάχο σε DTS.... ωραία χρόνια χωρίς πολλά πολλα και ψυχικους εξαναγκασμους για το τελειο... 😊

Νομίζω ότι δεν περιγράφεις τους σινεμαδάκηδες εδώ. Σχεδόν ούτε τους απλούς χομπίστες του σπορ.

Εγώ λέω ότι πλέον, ακόμα και οι απαιτητικοί μπορούν πλέον να απολαύσουν και crispy εικόνα και καλά χρώματα και καλό μαύρο και πως το μονοπώλιο έσπασε. Αλλά τα σημάδια ήταν ορατά χρόνια τώρα. Φαινόταν η βελτίωση και δεν ήταν τυχαίος ο ντόρος που γινόταν ας πούμε τότε με τους UST (ακόμα τότε οι τηλεοράσεις δεν ήταν στα σημερινά μεγέθη χωρίς να ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα και δυο νεφρά για πρωινό) και σιγά σιγά αυτό και σε μοντέλα «κανονικά».
Πέρασαν από το ξεπλυμένο γκρι στο εντυπωσιακό μαύρο και με το φως στο HDR έγιναν εξαιρετικοί.

Για χρόνια διαβάζαμε για μαύρο και πως αυτό κάνει τα χρώματα καλύτερα κλπ. Τελικά ήρθε το HDR για να δείξει ότι και το φως είναι εξίσου σημαντικό.

Για να το συνοψίσουμε. Και επειδή ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο κουτί για ταβάνι με την εικόνα του.... τρομοκρατη Valerion που θα έπρεπε να συλληφθεί για αυτά που κάνει, και επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού οι πωλήσεις μετράνε, η μόνη νάρκη που αν δεν προσέξουν μπορεί να την πατήσουν οι κινέζοι, είναι να μην ασχοληθούν με αυτό και να οδηγηθούν μόνο από το segment των πωλήσεων. Είναι πολύ πιθανό αυτό.
Αλλιώς, εάν δεν πέσουν στην νάρκη αυτή, τότε θα επικρατήσουν καθ' ολοκληρίαν. Και στα ταβάνια.

ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο PLEO

αν δεν δουμε μηχανακια ταβανιου ....με τα μηχανακια του τραπεζιου δεν γινεται δουλεια ....

φερε το μηχανακι βαλε το τραπεζι πιο κοντα .... βαλε καλωδια .... ΟΧΙ ετσι δεν γουσταρω καθολου !!!

και εγω εδω και καιρο σκεφτομαι τους Βαλεριον αλλα η βαση του προβολεα μου ειναι 4.5 μετρα απο το πανι ....οποτε δεεεεν !!!

Νομίζω ότι δεν περιγράφεις τους σινεμαδάκηδες εδώ. Σχεδόν ούτε τους απλούς χομπίστες του σπορ.

Εγώ λέω ότι πλέον, ακόμα και οι απαιτητικοί μπορούν πλέον να απολαύσουν και crispy εικόνα και καλά χρώματα και καλό μαύρο και πως το μονοπώλιο έσπασε. Αλλά τα σημάδια ήταν ορατά χρόνια τώρα. Φαινόταν η βελτίωση και δεν ήταν τυχαίος ο ντόρος που γινόταν ας πούμε τότε με τους UST (ακόμα τότε οι τηλεοράσεις δεν ήταν στα σημερινά μεγέθη χωρίς να ζητάνε την Άρτα και τα Γιάννενα και δυο νεφρά για πρωινό) και σιγά σιγά αυτό και σε μοντέλα «κανονικά».
Πέρασαν από το ξεπλυμένο γκρι στο εντυπωσιακό μαύρο και με το φως στο HDR έγιναν εξαιρετικοί.

Για χρόνια διαβάζαμε για μαύρο και πως αυτό κάνει τα χρώματα καλύτερα κλπ. Τελικά ήρθε το HDR για να δείξει ότι και το φως είναι εξίσου σημαντικό.

Για να το συνοψίσουμε. Και επειδή ακόμα δεν έχουμε δει κάποιο κουτί για ταβάνι με την εικόνα του.... τρομοκρατη Valerion που θα έπρεπε να συλληφθεί για αυτά που κάνει, και επειδή στο πίσω μέρος του μυαλού οι πωλήσεις μετράνε, η μόνη νάρκη που αν δεν προσέξουν μπορεί να την πατήσουν οι κινέζοι, είναι να μην ασχοληθούν με αυτό και να οδηγηθούν μόνο από το segment των πωλήσεων. Είναι πολύ πιθανό αυτό.
Αλλιώς, εάν δεν πέσουν στην νάρκη αυτή, τότε θα επικρατήσουν καθ' ολοκληρίαν. Και στα ταβάνια.
Πρακτικά το ίδιο γραφουμε βρε Λεωνίδα μου...γι αυτο ειπα πως δεν υπαρχει μονο ο JVC ή τελος το homecinema απο το σπιτι με προβολικό...

ετσι ακριβως ειναι οπως τα λεει ο PLEO

αν δεν δουμε μηχανακια ταβανιου ....με τα μηχανακια του τραπεζιου δεν γινεται δουλεια ....

φερε το μηχανακι βαλε το τραπεζι πιο κοντα .... βαλε καλωδια .... ΟΧΙ ετσι δεν γουσταρω καθολου !!!

και εγω εδω και καιρο σκεφτομαι τους Βαλεριον αλλα η βαση του προβολεα μου ειναι 4.5 μετρα απο το πανι ....οποτε δεεεεν !!!
Ευάγγελε αυτο ειναι πρακτικό το θεμα που αναφέρεις. Αρκετά σαλόνια εχουν αλλους χωρους και άλλες διαρρυθμίσεις!!

Το καλο του βαλεριον και καθε τετοιου κουτιου ειναι πως παιρνεις εντυπωσιακη εικονα ειτε ειναι στο τραπεζακι ειτε στην οροφη ειτε σε καποιο ραφακι πίσω.

Απλά αυτό που είδαν εδω καποιοι συμφορουμιτες κάποιες μερες πριν με τα χρωματα και τα μαυρα και τα HDR και τον φωτισμό με το βαλεριον εγω και καθε εγω τα εβλεπα αρκετα χρόνια πίσω με τον λέιζερ LG και ειχε περασει στα ψιλά το θέμα....του στυλ ασε μας και εσυ κουκλιτσα μου με την μπακατελα σου!!!🤣🤣🤣...αστειεύομαι φυσικά...!!!

Αυτα συμβαινουν οταν δεν μαζευόμαστε για ντεμο επιδειξεις...αμα δεν τεσταρεις δεν εχεις κ προσωπική άποψη για κάτι...

Υπάρχει κάποια επίσημη ονομασία της διαταραχής που έχει αυτός που βλέπει ταινία με ανοιχτά τα φώτα; :D
Υπαρχει ....

Πρακτικοτητα λεγεται !

πχ ... πολλες φορες η γυναικα μου θελει να καθησει στο σαλονι αλλα δεν θελει να δει ταινια ...

• Like
Reactions: djmnv81
Υπάρχει κάποια επίσημη ονομασία της διαταραχής που έχει αυτός που βλέπει ταινία με ανοιχτά τα φώτα; :D
Εμενα κάτι μου λέει ότι αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Δεν λέμε να είναι όλα τα φώτα ανοικτά. Αλλα ένα πορτατίφ ανοικτό σε κάποια γωνιά ειναι δεδομένο.

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε η προτεραιότητα σε σαλόνι είναι το φως.
Όποιος θέλει απόλυτες επιδόσεις στον προβολέα πρέπει να έχει και απόλυτες επιδόσεις στον χώρο που σημαίνει πλήρη συσκότιση χωρίς ανακλάσεις .Και σε κοινό σαλόνι αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Last edited:
Εμενα κάτι μου λέει ότι αυτή είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Δεν λέμε να είναι όλα τα φώτα ανοικτά. Αλλα ένα πορτατίφ ανοικτό σε κάποια γωνιά ειναι δεδομένο.

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε η προτεραιότητα σε σαλόνι είναι το φως.
Όποιος θέλει απόλυτες επιδόσεις στον προβολέα πρέπει να έχει και απόλυτες επιδόσεις στον χώρο που σημαίνει πλήρη συσκότιση χωρίς ανακλάσεις .Και σε κοινό σαλόνι αυτό είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο.
Τα είπες ολα👌🫶

Ακόμα και στην κατηγορία των υπεφορητών προβολέων εχει βαλει τα γυαλια σε πολλους η LG...

Πόσα μοντέλα να εχει ολα αυτα τα χρονια στην γκαμα της..3 , 5 ;;

Αυτό το σκατουλίνι λέιζερ πάλι από την LG παίζει καλύτερα σε χρωματα απο πολλά ακριβότερα κ σοβαρότερα dlp λαμπας and laser μοντέλα εκεί έξω...

Στα 900 ευρώ τιμη σκρουτζ παίρνεις φορητότητα , χρώμα φοβερό , καλα μαυρα σε πληρη σκότος και WebOs με Νετφλιξ ηχειακια κτλ κτλ . Του λειπει το φως αλλα μην τα θεμε κ ολααα!!!

IMG_1349.pngIMG_1351.pngIMG_1350.jpegIMG_1352.jpeg

Και από Rtings....τα ίδια...

IMG_1353.jpeg