http://www.samsung.com/Products/TFTLCD/LCD_TV/LTA460HS/LTA460HS.htm
το panel που φοράει και η sony 26X2000 και χαρακτηρίζεται σαν WUXGA
το panel που φοράει και η sony 26X2000 και χαρακτηρίζεται σαν WUXGA
Γιάννης Χατζηγεωργίου said:Να σε μαλώσω και εγώ?Ξαναμεταφέρω λοιπόν:
''με τα πάνελ 1920χ1080 της SONY, PHILIPS κτλ. που φέρουν το λογότυπο WUXGA ''
και όχι specs....
Eπί τη ευκαιρία τι είναι το W-UXGA? Καινούργιο πάνελ?:chinscratch: :chinscratch:
Βραβείο είχε πάρει κ η 9830 κ είδαμε όλοι τι εστί....Σάκης said:Γιάννη διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε "λογότυπο WUXGA". Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο, ξέρω όμως ότι η tv που το φοράει (σύμφωνα με το επίσιμο site της philips πάντα) είναι Officially Europe´s Best Product.:award: :award: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
Σάκης said:Γιάννη διάβαζε καλύτερα αυτά που γράφω. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε "λογότυπο WUXGA". Όσον αφορά την ερώτηση σου, δεν ξέρω αν είναι καινούργιο, ξέρω όμως ότι η tv που το φοράει (σύμφωνα με το επίσιμο site της philips πάντα) είναι Officially Europe´s Best Product.:award: :award: :music-smiley-005: :music-smiley-005:
Γιάννης Χατζηγεωργίου said:Προσέχω πολύ καλά τι διαβάζω. Η μεταφορά του παραπάνω είναι από το δικό μου post και όχι από το δικό σου. Δεν είπα ποτέ ότι εσύ μίλησες για λογότυπο WUXGA...προς αποφυγή παρεξηγήσεων.:ernaehrung004:
Μιχάλη keep walking:firstprize:
Ακόμα μετράω.....ΤΑΣΟΣ ΛΕΝΤΖΑΚΗΣ (tasos75) said:αντε ρε μιχαλη ακομη δεν μετρησες τα ριμαδια τα pixel![]()
Eki_65 said:Ρε σείς πάτε καλά? Πως θα μετρήσετε τα πιξελ?
georgede said:Μου θυμίσες σε μιαν ταινία τον Mr. Bean :Banane0: που μετρούσε (σε μια φωτογραφία που είχε πάντα δίπλα στο κρεβάτι του) τα πρόβατα για να τον πάρει ο ύπνος… :damnyou: :chinscratch:![]()
Μπελλος Ευαγγελος said:να κανω και εγω μια ερωτηση ;;;;;;;
τι κακο σας επιασε με τα πιχελ ;;;;
ειναι σαν να ρωταμε αν φοραει βρακι η Στεφανιδου στην εκπομπη της η οχι ;;;;;;;
φυσικα φοραει ..............χεχεχε
stavros kamoulakos said:Βαγγελη το προβλημα μας δεν ειναι αν φοραει βρακι η Στεφανιδου,αυτο ειναι σιγουρο.Το θεμα ειναι τι βρακι φοραει;String-ready η Full String![]()
![]()
Eki_65 said:Full String, όπως Full HD!!![]()
stavros kamoulakos said:Βαγγελη το προβλημα μας δεν ειναι αν φοραει βρακι η Στεφανιδου,αυτο ειναι σιγουρο.Το θεμα ειναι τι βρακι φοραει;String-ready η Full String![]()
![]()
petersty said:Λοιπόν...όποιος γράψει το 200στό μήνυμα...
δεν θα μετρήσει pixels...:firstprize:
Oι υπόλοιποι...πίσω στο μέτρημα:damnyou:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.