Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Καλημέρα σε όλους,

σύμφωνα με παλαιότερο thread του Μιχάλη Κόρ. http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=56369#post56369 (post Nr.29)
η AMOI φοράει πάνελ AUO ("........ της 3ης μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο......." όπως αναφέρει ο Μιχάλης).

Στο επίσημο λοιπόν site της AUO http://www.auo.com/auoDEV/products.php?sec=lcdTV&func=items&items_id=8&ls=en αναφέρεται ξεκάθαρα τί ανάλυση έχει το κάθε πάνελ.
Συγκεκριμένα, το πάνελ WXGA (που αναφέρει και η ΑΜΟΙ ότι φοράνε οι τηλέοράσεις της στο επίσημο site της) έχει ανάλυση 1366x768, ενώ η ΑΜΟΙ λέει τα δικά της.

Ποιος έχει λοιπόν δίκιο ο κατασκευαστής των panel ή ο πελάτης του κατασκευαστή?

Εγώ είμαι βέβαιος ότι έχει δίκιο ο κατασκευαστής (γιατί αυτό είναι και το λογικό).

Τώρα το τί θέλει να γράφει και το τί λέει η ΑΜΟΙ είναι αλλουνού "ΚΙΝΕΖΟΥ" ευαγγέλιο. :Banane0: :Banane0: :Banane0: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: :smileJap: :smileJap: :smileJap:

Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Μιχάλης Κορ. said:
Φίλε Σάκη το πάνελ που φορά είναι :
http://www.auo.com/auoDEV/products.php?sec=lcdTV&func=info&product_id=97&items_id=8

T370HW02 HDTV (1920 x 1080)

Στο site της ΑΜΟΙ δεν έπρεπε να υπήρχε η φωτό wxga.
Έλεος βρε παιδιά.
Από τις φωτό στο θέμα μου φαίνεται καθαρά ότι είναι πάνελ 1920*1080 !

Φίλε Μιχάλη,
η απάντηση που δίνεις είναι ως υπεύθυνος της ιστοσελίδας της ΑΜΟΙ ή σαν απλός ιδιοκτήτης της ΑΜΟΙ?:grinning-smiley-043

Εάν απαντάς σαν απλός ιδιοκτήτης, τότε παραείσαι απόλυτος και σίγουρος για να τους υποστηρίζεις.

Εάν πάλι είσαι ο υπευθυνος της ιστοσελίδας www.amoi.com φρόντισε να την διορθώσεις για να μην κατηγορηθείς για παραπλανητική διαφήμιση.:slapface:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Σάκης said:
Φίλε Μιχάλη,
η απάντηση που δίνεις είναι ως υπεύθυνος της ιστοσελίδας της ΑΜΟΙ ή σαν απλός ιδιοκτήτης της ΑΜΟΙ?:grinning-smiley-043

Εάν απαντάς σαν απλός ιδιοκτήτης, τότε παραείσαι απόλυτος και σίγουρος για να τους υποστηρίζεις.

Εάν πάλι είσαι ο υπευθυνος της ιστοσελίδας www.amoi.com φρόντισε να την διορθώσεις για να μην κατηγορηθείς για παραπλανητική διαφήμιση.:slapface:
Απαντάω ως ιδιοκτήτης.
Από εκεί κ πέρα, απαντάω κ ως δοκιμαστής του πάνελ της με σύνδεση με υπολογιστή που έδωσε 1:1 mapping και 1920*1080 ανάλυση.
Κάτι άλλο θες να κάνω για να στο αποδείξω ??????????
Εσύ γιατί είσαι τόσο επιθετικός με την εταιρεία αυτή ?
Όλοι οι υπόλοιποι είναι τόσο ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους κ μόνο η ΑΜΟΙ είναι τόσο χάλια ?

Μιχάλης Κορ. said:
Απαντάω ως ιδιοκτήτης.
Από εκεί κ πέρα, απαντάω κ ως δοκιμαστής του πάνελ της με σύνδεση με υπολογιστή που έδωσε 1:1 mapping και 1920*1080 ανάλυση.
Όλοι οι υπόλοιποι είναι τόσο ξεκάθαροι στις απαντήσεις τους κ μόνο η ΑΜΟΙ είναι τόσο χάλια ?

Εντάξει Μιχάλη το καταλάβαμε.
Νομίζω ότι το θέμα έχει λήξει και η συμπεριφορά σου τείνει προς υπερβολική.

Φιλικά πάντα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Αντωνης Β said:

Φιλικά πάντα.

υπερβολικη η συμπεριφορα του Μιχαλη?

δεν νομιζω

Αντωνης Β said:

Φιλικά πάντα.
Η δική μου συμπεριφορά είναι υπερβολική ? :bang:

Τότε ζητώ συγνώμη αν έγινα υπερβολικός !
Οι υπόλοιποι δλδ που συνεχίζουν να αμφιβάλλουν τι είναι ????:chinscratch:

Επειδή όμως θα θεωρηθώ κιόλας υπάλληλος της αντιπροσωπείας ή κάτι παρόμοιο κ μόνο κακό στον εαυτό μου θα κάνω, σταματάω την αντιπαράθεση, δεν νομίζω ότι έχει νόημα, άλλωστε όπως είπες Αντώνη το θέμα έχει λυθεί.

Φιλικά κ με εκτίμηση,
Μιχάλης Κορ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Μιχάλης Κορ. said:
Απαντάω ως ιδιοκτήτης.

Φίλε Μιχάλη,

πρώτον δεν είμαι επιθετικός:ernaehrung004: .
Δεύτερον δεν οφείλεις να κάνεις τίποτα για να αποδείξεις κάτι για το οποίο δεν είσαι υπεύθυνος.:grandpa:

Σε αυτό το thread έχει τεθεί συγκεκριμένος προβληματισμός:chinscratch: για ανακρίβιες της εν λόγω εταιρείας.

Επαναλαμβάνω τον προβληματισμό "Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???". Το θέμα δεν είναι εάν "φτάνει" σε ανάλυση 1920x1080 με τον όποιο τρόπο αλλά τί πάνελ φοράει?

Σύμφωνα με αυτά που η ίδια η ΑΜΟΙ λέει ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΛ 1920X1080 ΑΛΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΛ WXGA (δηλάδη 1366x768).

Πώς να το κάνουμε δηλαδή? Με το ζόρι?

-bye- -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Σάκης said:
Φίλε Μιχάλη,

Δεύτερον δεν οφείλεις να κάνεις τίποτα για να αποδείξεις κάτι για το οποίο δεν είσαι υπεύθυνος.:grandpa:

Σε αυτό το thread έχει τεθεί συγκεκριμένος προβληματισμός:chinscratch: για ανακρίβιες της εν λόγω εταιρείας.

Επαναλαμβάνω τον προβληματισμό "Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???". Το θέμα δεν είναι εάν "φτάνει" σε ανάλυση 1920x1080 με τον όποιο τρόπο αλλά τί πάνελ φοράει?

Σύμφωνα με αυτά που η ίδια η ΑΜΟΙ λέει ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΛ 1920X1080 ΑΛΛΑ ΦΟΡΑΕΙ ΠΑΝΕΛ WXGA (δηλάδη 1366x768).

-bye- -bye-

Φίλε Σάκη έλα που το thread, δεν το άνοιξες με αυτό τον τίτλο?
Εδώ μέσα απόψεις εκφράζουμε:twoguns: οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θίγουν τους άλλους

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Σάκης said:
Φίλε Μιχάλη,

-bye- -bye-
Με το ζόρι δεν κάνουμε τίποτα.
Όμως όταν συνδέω υπολογιστή κ μου λέει η τηλ 1920*1080 λές να είναι τέχνασμα μέσω του software της τηλ κ να είναι μούφα ??? :nounder:
Λες να είναι τέτοια η πλεκτάνη ?
Κανείς δεν το κατάλαβε εκτός από εσένα κ τον Αλέξη ???
Έχεις κολλήσει στο σηματάκι-φωτογραφία του site κ δεν βλέπεις τι πραγματικά είναι η τηλ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Eki_65 said:
Φίλε Σάκη έλα που το thread, δεν το άνοιξες με αυτό τον τίτλο?
Εδώ μέσα απόψεις εκφράζουμε:twoguns: οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θίγουν τους άλλους

Φίλε Eki,

καταρχήν το thread το άνοιξε ο Αλέξης και ο αρχικός τίτλος του thread άλλαξε μέσα σε 10 λεπτά με την σύγκατάθεση του (διάβασε καλύτερα τα αρχικά post).

Εννοείται ότι μέσα στο forum εκφράζουμε απόψεις και προβληματισμούς.
Στο συγκεκριμένο thread δεν νομίζω ότι θίγεται κανένας.´
Εάν θίχτηκε ο πρόεδρος της ΑΜΟΙ, ας φροντίσει νο διορθώσει τα specs των προιόντων του πρώτα και μετά το ξανασυζητάμε.
Οι μοναδικοί υπεύθυνοι και υπόλογοι για τον ντόρο που γίνεται είναι οι κκ ΑΜΟΙ.
Όλοι οι υπόλοιποι απλά καταθέτουμε απόψεις, προβληματισμούς και γράφουμε αυτά που διαβάζουμε με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση των μελών του forum.:grinning-smiley-043

-bye- -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Μιχάλης Κορ. said:
Με το ζόρι δεν κάνουμε τίποτα.
Όμως όταν συνδέω υπολογιστή κ μου λέει η τηλ 1920*1080 λές να είναι τέχνασμα μέσω του software της τηλ κ να είναι μούφα ??? :nounder:
Λες να είναι τέτοια η πλεκτάνη ?
Κανείς δεν το κατάλαβε εκτός από εσένα κ τον Αλέξη ???
Έχεις κολλήσει στο σηματάκι-φωτογραφία του site κ δεν βλέπεις τι πραγματικά είναι η τηλ.

Φίλε Μιχάλη sorry,

αλλά από ότι φαίνεται κόλησα και μιλάω κινέζικα:smileJap:

Τί να πω?

-bye- -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel

Σάκης said:
Φίλε Μιχάλη sorry,

αλλά από ότι φαίνεται κόλησα και μιλάω κινέζικα:smileJap:

Τί να πω?
Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα ενημέρωσης...
Την ειρωνεία την έχεις εύκολη....:smileJap::smileJap::smileJap::smileJap::smileJap::smileJap:

-bye--bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel

Μιχάλης Κορ. said:
Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι θέμα ενημέρωσης...
Την ειρωνεία την έχεις εύκολη....:smileJap::smileJap::smileJap::smileJap:

-bye--bye-

Φίλε Μιχάλη μην στραβώνεις. Όπως λέει κι ο φίλος Μπέλος Ευάγγελος, "Να αγαπιόμαστε":ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 19

Σάκης said:
Φίλε Μιχάλη μην στραβώνεις. Όπως λέει κι ο φίλος Μπέλος Ευάγγελος, "Να αγαπιόμαστε":ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:
Απλά διαβάζω τι γράφεις κ όπως το γράφεις.
Αν δεν θες λοιπόν ΑΜΟΙ μην αγοράσεις.
Άσε εμείς οι "κινέζοι" να την αγοράσουμε, που το έχουμε κάνει ήδη.
Με κούρασες.
Εγώ είμαι 1000% ότι είναι 1080, το έχω κ σε φωτό.

Γειαααά....-bye--bye--bye--bye-

απο τα FAQ της εταιρειας ΑΜΟΙ

What's the difference between "Supporting 1080p" and "FULL HD"?

"Supporting 1080p" means the LCD TV can display a signal with 1920*1080 resolution, while the LCD TV itself does not necessarily have a resolution of 1920*1080. In fact, after processing the 1920*1080 to its own resolution, these LCD TVs finally display the image with a physical resolution of itself (like 1366x768). Most of Amoi LCD TV support 1080p.
"FULL HD" means the LCD TV can fully display a signal of 1920*1080, or we can say physical resolution of this LCD TV is 1920*1080, like Amoi 37" LCD TV of Advent series.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 19

Μιχάλης Κορ. said:
Απλά διαβάζω τι γράφεις κ όπως το γράφεις.
Αν δεν θες λοιπόν ΑΜΟΙ μην αγοράσεις.
Άσε εμείς οι "κινέζοι" να την αγοράσουμε, που το έχουμε κάνει ήδη.
Με κούρασες.
Εγώ είμαι 1000% ότι είναι 1080, το έχω κ σε φωτό.

Γειαααά....-bye--bye--bye--bye-

Φίλε Μιχάλη, καλή καρδιά :ernaehrung004: :ernaehrung004: :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Larry said:
απο τα FAQ της εταιρειας ΑΜΟΙ

What's the difference between "Supporting 1080p" and "FULL HD"?

"Supporting 1080p" means the LCD TV can display a signal with 1920*1080 resolution, while the LCD TV itself does not necessarily have a resolution of 1920*1080. In fact, after processing the 1920*1080 to its own resolution, these LCD TVs finally display the image with a physical resolution of itself (like 1366x768). Most of Amoi LCD TV support 1080p.
"FULL HD" means the LCD TV can fully display a signal of 1920*1080, or we can say physical resolution of this LCD TV is 1920*1080, like Amoi 37" LCD TV of Advent series.

Να υπενθυμήσω και εδώ ότι η ΑΜΟΙ 37' που έρχεται στην Ελλάδα είναι η advent...