Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

ο Αλεξης παιδια εκανε μια παρατηρηση για τα specs της εταιρειας AMOI που αν μη τι αλλο δεν την τιμουν αφου προκειται για Κ Ο Λ Ο Σ Σ Ο

το θεμα ας ληξει εδω και ας συνεχιστει μετα απο την παρουσιαση στο σπιτι του Μιχαλη που φυσικα δεν εχει σκοπο να αντικαταστησει τοσα και τοσα rewies αλλα περισσοτερο για να γνωρισουμε απο κοντα τον φιλο Μιχαλη και την μεγαλη του αγαπη

Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Larry said:
ο Αλεξης παιδια εκανε μια παρατηρηση για τα specs της εταιρειας AMOI που αν μη τι αλλο δεν την τιμουν αφου προκειται για Κ Ο Λ Ο Σ Σ Ο

το θεμα ας ληξει εδω και ας συνεχιστει μετα απο την παρουσιαση στο σπιτι του Μιχαλη που φυσικα δεν εχει σκοπο να αντικαταστησει τοσα και τοσα rewies αλλα περισσοτερο για να γνωρισουμε απο κοντα τον φιλο Μιχαλη και την μεγαλη του αγαπη

Φυλάξτε όλοι τα όπλα σας παιδιά, θα τα ξαναβγάλουμε όταν τελειώσε το πείραμα σπίτι μου.

υγ: πλάκα κάνω παιδιά, ελπίζω τελικά να κλειδώσει στα 1920*1080 μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις τελικά...:chinscratch:

advy said:
Και μετά θα ζητήσει συγνώμη ο κ. Αλέξης;
Δεν νομίζω ότι πρέπει κάποιος να ζητήσει συγνώμη. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, ελευθερία λόγου έχουμε. Όταν γίνει η δοκιμή κ λύσουμε τις όποιες αμφοβολίες απλά θα έχει τελειώσει το θέμα ήρεμα κ ωραία. -bye-

Pelspir said:
Σιγά μην τον βάλουμε να πάρει και κάμψεις...

Συγνώμη αλλά αυτό που κάνει είναι δυσφήμιση. Δεν είναι απλά λάθος. Δεν είναι απλά προβληματισμός. Δεν είναι απλά ευκαιρία για μια δοκιμή.

Είναι δυσφήμιση και γίνεται με σκοπό. Προφανώς τα συμφέροντα του κ. Αλέξη είναι τέτοια που θέλει να βλάψει τις πωλήσεις της ΑΜΟΙ.

Αλλιώς 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της στην Ελλάδα και δεκάδες ευχαριστημένους κατόχους ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινάει θέμα για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080.

Εδώ είναι το μοναδικό μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο που υπάρχει αμφισβήτηση για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080. Το μοναδικό. Δείτε όλα τα link με όλα τα φόρουμ σε όλο τον κόσμο.

Πως να πειστώ λοιπόν ότι αυτό το θέμα δεν ξεκίνησε με σκοπό την δυσφήμιση του προιόντος;;;;

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Έχουν πραγματικό 1920x1080 pa

advy said:
Εδώ και 2 ώρες προβληματισμένος από το θέμα αυτό έχω αρχίσει και μετράω πίξελς. Είμαι στο νούμερο 1.352.834. Να σταματήσω ή πρέπει να φτάσω τα 2.000.000?

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Σοβαρά τώρα, παρέθεσα links από Ελλάδα, Ασία, Τσεχία, Γερμανία και Αγγλία όπου όλοι λένε ότι η τηλεόραση είναι 1920Χ1080. Πιστεύω ότι δεν είναι όλοι γκαβοί όπως εγώ.

Δηλαδή πως αλλιώς θα πειστεί ο κ. Αλέξης να ζητήσει ένα συγνώμη από τους κατόχους της ΑΜΟΙ για το "λάθος" θέμα που άνοιξε;

:chinscratch:

Προφανως πρεπει να εισαι ιδιαιτερα γλωσσομαθης αν ξερεις, εκτος απο Αγγλικα, και Τσεχικα Γερμανικα και Κινεζικα-Κορεακτικα κλπ :D
Περαν της πλακας, ολα αυτα που παραθετεις (πλην cnet) ειναι fora οπου γραφουν ανθρωποι σαν και εμας, σχετικοι και ασχετοι. Για να μην εχουμε λοιπον αμφιβολιες, μπορουμε και μονοι μας να βγαλουμε συμπερασματα και να μην στηριζομαστε σε παρατηρησεις τριτων, ειδικα οταν η ιδια η εταρεια δηλωνει αλλα αντι αλλων στο website της...
Εδω καποιοι συγχεουν την δυνατοτητα μιας τηλεορασης να δεχθει σημα 1080P με την αναλυση του Panel της!

Όταν άνοιξε χθες το απόγευμα το συγκεκριμένο θέμα δεν περίμενα ναχει αυτή την εξέλιξη...
Συμφωνώ με την πρόταση του Λάρρυ να βρεθούμε στο σπίτι του Μιχάλη Κορ. και να πέξουμε με την ΑΜΟΙ του...άλλωστε τον γνωρίζω προσωπικά τον Μιχάλη και τον έχω επισκεφτεί(τα γράφω στο θέμα του για την ΑΜΟΙ).

Αγαπητέ advy δεν υπάρχει θέμα συγνώμης..δεν θίχτηκε-ελπίζω-κάποιος...για τηλεοράσεις συζητούμε..

advy said:
Συγνώμη αλλά αυτό που κάνει είναι δυσφήμιση. Δεν είναι απλά λάθος. Δεν είναι απλά προβληματισμός. Δεν είναι απλά ευκαιρία για μια δοκιμή.

Είναι δυσφήμιση και γίνεται με σκοπό. Προφανώς τα συμφέροντα του κ. Αλέξη είναι τέτοια που θέλει να βλάψει τις πωλήσεις της ΑΜΟΙ.

Αλλιώς 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της στην Ελλάδα και δεκάδες ευχαριστημένους κατόχους ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινάει θέμα για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080.

Εδώ είναι το μοναδικό μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο που υπάρχει αμφισβήτηση για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080. Το μοναδικό. Δείτε όλα τα link με όλα τα φόρουμ σε όλο τον κόσμο.

Πως να πειστώ λοιπόν ότι αυτό το θέμα δεν ξεκίνησε με σκοπό την δυσφήμιση του προιόντος;;;;

Με την κακοπροαιρετη λογικη σου, βασει του οτι εχεις μονο 6 ποστς (σχεδον ολα σε αυτο το thread) θα πρεπει να υποθεσω οτι εισαι εισαγωγεας της ΑΜΟΙ?!!
icon10.gif
icon10.gif

Για να σοβαρευτουμε λιγο...

Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Τακης Σωτηροπουλος said:
Με την κακοπροαιρετη λογικη σου, βασει του οτι εχεις μονο 6 ποστς (σχεδον ολα σε αυτο το thread) θα πρεπει να υποθεσω οτι εισαι εισαγωγεας της ΑΜΟΙ?!!
icon10.gif
icon10.gif

Για να σοβαρευτουμε λιγο...

Και να είμαι ο εισαγωγέας της ΑΜΟΙ (που δεν είμαι) πειράζει;

Είναι ή δεν είναι δυσφημιστικό το θέμα όταν πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχει αμφισβητηθεί ότι η ΑΜΟΙ είναι 1920Χ1080 παρά μόνο σε αυτό το θέμα;;;;;;;

advy said:

Αγαπητέ advy δεν υπάρχει κανένας-απολύτως-σκοπός...ο Αλέξης είναι απλός χομπίστας(τον γνωρίζω προσωπικά) και τίποτα περισσότερο...δεν έχει συμφέροντα σε τίποτα...απλά είχε σοβαρές αμφιβολίες για την ποιότητα της συγκεκριμένης τηλεόρασης που-μάλιστα-μου τις διατύπωσε και το Σάββατο όταν βρεθήκαμε στην Έκθεση "ΗΧΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ"...μην δημιουργούμε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

advy said:
Και να είμαι ο εισαγωγέας της ΑΜΟΙ (που δεν είμαι) πειράζει;

Είναι ή δεν είναι δυσφημιστικό το θέμα όταν πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχει αμφισβητηθεί ότι η ΑΜΟΙ είναι 1920Χ1080 παρά μόνο σε αυτό το θέμα;;;;;;;

....και τι να κανουμε δηλαδη, να κρεμασουμε καποιον επειδη ειχε αμφιβολια περι της αναλυσης της ΑΜΟΙ, οταν μαλιστα η ιδια εταιρεια λεει αλλανταλλων στο website της???
Σας πολυ ευθικτος με την ΑΜΟΙ μου φαινεσαι, ακομα και αν εισαι ο εισαγωγεας....

Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

ΝΑΣΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ said:
Αγαπητέ advy δεν υπάρχει κανένας-απολύτως-σκοπός...ο Αλέξης είναι απλός χομπίστας(τον γνωρίζω προσωπικά) και τίποτα περισσότερο...δεν έχει συμφέροντα σε τίποτα...

Εγώ όμως δεν τον γνωρίζω και όταν βλέπω 14 σελίδες θέμα όπου συζητιέται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι η ΑΜΟΙ 1920Χ1080, τότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι υπάρχει κάποιος σκοπός γι' αυτό...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

advy said:
Εγώ όμως δεν τον γνωρίζω και όταν βλέπω 14 σελίδες θέμα όπου συζητιέται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην είναι η ΑΜΟΙ 1920Χ1080, τότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι υπάρχει κάποιος σκοπός γι' αυτό...

Ναι, οτι ολο αυτο το thread δημιουργηθηκε για να σε συγχυσουμε φιλε μου...
icon10.gif
icon10.gif
icon10.gif

Το επαναλαμβάνω κανένας-απολύτως-σκοπός!!!
το club είναι ανεξάρτητο και δεν έχει δεσμεύσεις και "περίεργους" σκοπούς!!!

Λοιπον γυρναμε τη τηλεοραση σε μπλε οθονη,περνουμε ενα καλο μικρομετρο και μετραμε ποσα καθετα pixel υπαρχουν στον ενα ποντο.Μετα πολλαπλασιαζουμε σε σχεση με το συνολικο υψος της οθονης και αν το αποτελεσμα ειναι 1080 pixels τοτε ολα καλα,αν δεν ειναι τοτε εχουμε θεμα!!!Θα το κανα εγω ωπος και με την 9830 αλλα δεν εχω Amoi στο μαγαζι...
Γεια σου Αλεξη...-bye- -bye-

Επειδή πραγματικά ξενέρωσα από τη συμπεριφορά ορισμένων
που πραγματικά δεν λένε να καταλάβουν τι πάει να πει η λεξη forum και ποιος ο σκοπός της,
σας λέω ότι δεν ζητάω συγνώμη από κανέναν διότι δεν συντρέχει λόγος (δεν προσέβαλα κανέναν).

Το thread για εμένα έκλεισε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Τακης Σωτηροπουλος said:
....και τι να κανουμε δηλαδη, να κρεμασουμε καποιον επειδη ειχε αμφιβολια περι της αναλυσης της ΑΜΟΙ, οταν μαλιστα η ιδια εταιρεια λεει αλλανταλλων στο website της???
Σας πολυ ευθικτος με την ΑΜΟΙ μου φαινεσαι, ακομα και αν εισαι ο εισαγωγεας....

Εσείς ως moderator κ. Σωτηρόπουλε δεν έχετε ευθύνη για το αν δυσφημείται ένα προιόν;;;

Δεν έχετε ευθύνη για το αν γράφονται ανακρίβειες; Δεν είδα πουθενά να καθησυχάζετε το κ. Αλέξη για τις αμφιβολίες του όταν τόσοι κάτοχοι έγραψαν ότι η ΑΜΟΙ είναι 1920Χ1080.

Υ.Γ. Όχι δεν έχω σχέση με αντιπροσωπείες ηλεκτρονικών συσκευών...