Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

advy said:
Συγνώμη αλλά αυτό που κάνει είναι δυσφήμιση. Δεν είναι απλά λάθος. Δεν είναι απλά προβληματισμός. Δεν είναι απλά ευκαιρία για μια δοκιμή.

Είναι δυσφήμιση και γίνεται με σκοπό. Προφανώς τα συμφέροντα του κ. Αλέξη είναι τέτοια που θέλει να βλάψει τις πωλήσεις της ΑΜΟΙ.

Αλλιώς 5 μήνες μετά την κυκλοφορία της στην Ελλάδα και δεκάδες ευχαριστημένους κατόχους ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ να ξεκινάει θέμα για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080.

Εδώ είναι το μοναδικό μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο που υπάρχει αμφισβήτηση για το αν η τηλεόραση είναι 1920Χ1080. Το μοναδικό. Δείτε όλα τα link με όλα τα φόρουμ σε όλο τον κόσμο.

Πως να πειστώ λοιπόν ότι αυτό το θέμα δεν ξεκίνησε με σκοπό την δυσφήμιση του προιόντος;;;;

:chinscratch: :chinscratch: :chinscratch:

Advy σε βρίσκω υπερβολικό. Ο Αλέξης όπως κι εγω εκφράσαμε κάποιες απορίες γιατί αυτό που αναφέρεται στο επίσημο site της ΑΜΟΙ δεν είναι λογικό.
Αν κάποιος δυσφημεί την ΑΜΟΙ είναι η ίδια η ΑΜΟΙ με αυτά που γράφει.
Αν βέβαια πρόκειται περί λάθους..........:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: -bye- -bye-

Αλέξης said:
ότι δεν ζητάω συγνώμη από κανέναν διότι δεν συντρέχει λόγος (δεν προσέβαλα κανέναν).

Το thread για εμένα έκλεισε.

Αν και εγώ προσβλήθηκα γιατί ουσιαστικά με είπατε γκαβό δεν συνεχίζω την συζήτηση...

Δεν έχει νόημα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

advy said:
Εσείς ως moderator κ. Σωτηρόπουλε δεν έχετε ευθύνη για το αν δυσφημείται ένα προιόν;;;

Δεν έχετε ευθύνη για το αν γράφονται ανακρίβειες; Δεν είδα πουθενά να καθησυχάζετε το κ. Αλέξη για τις αμφιβολίες του όταν τόσοι κάτοχοι έγραψαν ότι η ΑΜΟΙ είναι 1920Χ1080.

Υ.Γ. Όχι δεν έχω σχέση με αντιπροσωπείες ηλεκτρονικών συσκευών...

Και απο ποτε φιλε μου η ερευνα & η αμφιβολια ειναι δυσφημηση;

Advy, πρωτον, βασει κανονισμων του Avclub, την ευθυνη των γραφομενων την εχει ο εκαστοτε συντακτης, στην προκειμενη ο Αλεξης.
Δευτερον, δεν υφισταται καμια δυσφημιση εφοσον η ιδια εταιρεια στο website της αναφερει διαφορετικο πανελ για την εν λογω τηλεοραση.
Δεν μπορω ομως να κατανοησω την εμμονη σου στο εν λογω θεμα...
Αν δεν εισαι εισαγωγεας, ε τοτε σου συνιστω να μην ταυτιζεσαι τοσο πολυ με τις συσκευες που αγοραζεις ωστε να μην μπορεις να ακουσεις κακη κουβεντα γι αυτες..Ειπαμε, δεν ειναι ομαδες..

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟ

stavros kamoulakos said:
Και απο ποτε φιλε μου η ερευνα & η αμφιβολια ειναι δυσφημηση;

Όταν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει τέτοιες αμφιβολίες τότε ναι είναι δυσφήμιση...

stavros kamoulakos said:
Λοιπον γυρναμε τη τηλεοραση σε μπλε οθονη,περνουμε ενα καλο μικρομετρο και μετραμε ποσα καθετα pixel υπαρχουν στον ενα ποντο.Μετα πολλαπλασιαζουμε σε σχεση με το συνολικο υψος της οθονης και αν το αποτελεσμα ειναι 1080 pixels τοτε ολα καλα,αν δεν ειναι τοτε εχουμε θεμα!!!Θα το κανα εγω ωπος και με την 9830 αλλα δεν εχω Amoi στο μαγαζι...
Γεια σου Αλεξη...-bye- -bye-
Που βρίσκω μικρόμετρο Σταύρο ? Πολύ καλή η ιδέα σου για το μέτρημα !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟ

advy said:
Όταν είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έχει τέτοιες αμφιβολίες τότε ναι είναι δυσφήμιση...
και να είναι ο μοναδικός δεν πρέπει να τις αποσαφηνίσει δηλαδή??? απαγορεύεται???
Αν θέλεις να πούμε για τον τρόπο που τις έκφρασε στην αρχή οκ αλλά νομίζω ότι αυτό έχει λήξει προ πολλού... οπότε ευλογημένη να είναι η αμφιβολία...:music-smiley-005:

advy said:

Advy γράψε και για μένα κάτι...... Έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου :smileJap: :smileJap: :smileJap: :smileJap:

Σάκης said:
Advy γράψε και για μένα κάτι...... Έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου :smileJap: :smileJap: :smileJap: :smileJap:
και εγω το ιδιο..

ετσι και αλλιως η Sharp LC-37XD1E με panel 8ης γενιας Full HD made in japan και με εκπληκτικη εικονα οπως λενε ειναι προ των πυλων στα 2000-2200ε ποιος θα ξανασχοληθει με τις Amoi??

Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Τακης Σωτηροπουλος said:
δεν ειναι απιθανο ενας απειρος θεατης να μην καταλαβει την διαφορα μεταξυ ενος hd-ready panel και ενος true hd....

Με αφορμή αυτό που λέει ο Τάκης, το έχω ξαναγράψει αλλά δεν θυμάμαι που, επαναφέρω επί τη ευκαιρία το θεματάκι για να μην μας τρελλάνουν όλους οι εταιρείες με κόλπα marketing και τα διάφορα sites με τις ανακρίβειές τους.
Ξεκινάμε λοιπόν:

ΔΕΝ υπάρχουν true hd, full hd, super hd, super dooper hd τηλεοράσεις.

Μια hd ready συσκευή μπορεί κάλλιστα να έχει ανάλυση και 3840χ2160, 1920χ1080, 1280χ720, 1366χ768 κ.τ.λ.

Με λίγα λόγια η ανάλυση (πάντα πάνω από 720 γραμμές μιας και μιλάμε για hd) είναι παρεμπίπτον θέμα και όχι η ουσιαστική διαφορά. Δηλαδή:

HDTV: Είναι η τηλεόραση (συσκευή) η οποία διαθέτει ενσωματωμένο ψηφιακό hd tuner για τη λήψη επίγειου ή καλωδιακού hd σήματος. Ενώ

HD ready:A television that is capable of display HDTV broadcasts, but requires an external set-top box with an ATSC (Advanced Television Systems Committee, an international, non-profit organization that develops standards for digital television) tuner to receive digital programming.

Άρα οι hd ready τηλεοράσεις μας μπορούν να αναπαράγουν hd υλικό, σύμφωνα με την ανάλυση που 'σηκώνουν', εκτός και αν προέρχεται από εκπομπή επίγειου ψηφιακού σήματος υψηλής ευκρίνειας από την ΕΡΤ (:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :flipout: )

Aυτα τα ολίγα, για να μην μας τρελλαίνουν οι εταιρείες με τα full,true,super hd τους. Μια απορία: όταν σε λίγα χρόνια ξεπεραστούν οι 1080 γραμμές (όχι εδώ βέβαια, να εξηγούμαστε) πως θα ονομάσουν τις καινούργιες συσκευές (μιας και το ultra hd είναι ήδη κατοχυρωμένο)
ultra ready hd ready shampoo?????:chinscratch: :chinscratch:

Υ.Γ. Μιχάλη, μην ακούς τίποτα.... AMOI και ξερό ψωμί.-bye- -bye-

HD plus
HD neo
HD+
οι μαρκετιστες...να σου βρουν εισαμε δυο παπορια ονοματα ...γι αυτο σκας?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 pa

mitsos147 said:
και εγω το ιδιο..

ετσι και αλλιως η Sharp LC-37XD1E με panel 8ης γενιας Full HD made in japan και με εκπληκτικη εικονα οπως λενε ειναι προ των πυλων στα 2000-2200ε ποιος θα ξανασχοληθει με τις Amoi??
Κάποια τέτοια σχόλια είναι που με κάνουν να αρπάζομαι....
Τέλος πάντων, ας μην ανταποδώσω...-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Έχουν πραγματικό 1920x1080 panel οι ΑΜΟΙ???

Γιάννης Χατζηγεωργίου said:
Υ.Γ. Μιχάλη, μην ακούς τίποτα.... AMOI και ξερό ψωμί.-bye- -bye-
Γιάννη δεν είναι έτσι.
Επειδή την αγόρασα δεν σημαίνει ότι καμία άλλη δεν είναι καλή.
Έχω κ μια sony wega lcd 30" παλιότερη κ σε τηλεοπτικό σήμα πραγματικά κεντάει, αλλά η ΑΜΟΙ είναι πολύ καλή ειδικά για τα χρηματά της.
Εγώ τα λέω βέβαια, εγώ τα ακούω, οπότε περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....

ΑΜΟΙ RULEZZZ....... xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa:firstprize:

-bye--bye--bye--bye--bye--bye-

Ελα βρε Μιχαλη μη αρπαζεσε με καποια σχολια,ολοι μας εχουμε προτιμησεις και τις υποστιριζουμε οσο μπορουμε.Η ουσια ειναι κουβεντα να γινετε παντα στα πλαισια της καλης καρδιας.Ετσι και αλλιως το βραδακι που θα πας σπιτακι σου, θα πατησεις το κουμπακι στην Amoi σου, θα βαλεις την ταινιουλα σου και την ουισκια σου και ας λεει ο καθενας οτι θελει.

mitsos147 said:
και εγω το ιδιο..

αυτο ειναι κατι που δεν μας πεφτει λογος

ομως μην ξεχνας η τιμολογιακη πολιτικη της AMOI και της καθε AMOI εφερε καρπους και αναγκασε πολλες εταιριες να επαναπροσδιορισουν προς τα κατω της τιμες τους

stavros kamoulakos said:
Ελα βρε Μιχαλη μη αρπαζεσε με καποια σχολια,ολοι μας εχουμε προτιμησεις και τις υποστιριζουμε οσο μπορουμε.Η ουσια ειναι κουβεντα να γινετε παντα στα πλαισια της καλης καρδιας.Ετσι και αλλιως το βραδακι που θα πας σπιτακι σου, θα πατησεις το κουμπακι στην Amoi σου, θα βαλεις την ταινιουλα σου και την ουισκια σου και ας λεει ο καθενας οτι θελει.
Δεν απαξιώνω κανέναν, ας μην το κάνουν λοιπόν κ οι άλλοι !
Αλλά τι να λέμε, -bye-
το βράδυ πάω να δω στο 1920*1080-768+132-2/10*12 πάνελ μου καμιά ταινία. :grandpa:

Larry said:
αυτο ειναι κατι που δεν μας πεφτει λογος

ομως μην ξεχνας η τιμολογιακη πολιτικη της AMOI και της καθε AMOI εφερε καρπους και αναγκασε πολλες εταιριες να επαναπροσδιορισουν προς τα κατω της τιμες τους
αυτο που θελω να πω ειναι οτι η Amoi αυτη τη στιγμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ειναι απλα ακριβη και οχι bargain που ηταν πριν ενα χρονο.. για αυτο και ως κινεζικη εταιρια χωρις brand name στην αγορα θα πρεπει να επανεξετασει την τιμολογιακη πολιτικη της αν θελει να ανταγωνιστει τις νεες Sony/Sharp/Samsung που και καλυτερο brand name εχουν και καλυτερη εικονα(οπως λενε τα πρωτα reviews).. αυτο ηθελα να πω τιποτα παραπανω..

φιλε Μιχαλη δεν υπαρχει λογος να αρπαζεσαι κουβεντα κανουμε.. μια χαρα ειναι η Amoi σου αλλα δυστηχως η τεχνολογια προχωραει εις βαρος μας..:ernaehrung004: