Aυτό το τσιπακι παραλληλισμένο με καμιά 10αρια αδελφάκια του είναι καλή περίπτωση ,, εκτός απο την στενή θεόστενη εικόνα του ..
που δεν φεύγει με τίποτα ,,,
Εννοείς το Sabre αυτό καθαυτό, ή τις διάφορες υλοποιήσεις του;Aυτό το τσιπακι παραλληλισμένο με καμιά 10αρια αδελφάκια του είναι καλή περίπτωση ,, εκτός απο την στενή θεόστενη εικόνα του ..
Να διευκρινίσω βέβαια ότι όλο το παιχνίδι γίνεται πλέον απο Η/Υ είτε από μέσο σταθερής τροχιάς :music-smiley-005:,, σκληρό πλέιερ ραμ ..κτλ
τα σιντια δεν ..
πραγματικά παρελθόν ... 1000000000 ευρά ντακ να του βάλεις ,,, λίγα θα πάρεις ..
?
Μα στο άλλο νήμα (καταχραστήκαμε και αυτό τελικά...) δεν λέγαμε ότι κανονικά ακούγεται μέχρι το άλλο τετράγωνο?
Τι ψάχνω εγώ τότες?
Αυτό που λέει ο king ..
με 6 παράλληλα που έφτιαξα ήταν μια γεύση από την κλασική σαύρα ,, άλλα έχει πρόβλημα κατά εμέ !! όλη η σειρά με το θέμα της εικόνας ,
μια ταινία κολλημένη ανάμεσα στα ηχεία που περιορίζει όλο το πρόγραμμα και κόβει την απόλαυση ,, αλλοιώνει την γεύση ρε αδερφέ ,,
πώς λέμε 3d ,, ε το ανάποδο ,,
εξαρτάται απο τα γούστα του καθένα βέβαια ..
εγώ έχω φάει κόλλημα με nos 96 khz τώρα .. αφού κατάφερα και έλυσα τα προβλήματα του ψηφιακού θορύβου και το τάισα με παράξενα κόλπα στα ψηφιακά του και ένα απλούστατο αναλογικό στάδιο ... πλην όμως με εξωτικά υλικά ,, βρήκα το κόλπο για άπλετη μουσική μέσω της μεθόδου όσο λιγότερα εμπόδια στο σήμα .. τόσο καλύτερα ..
για το 9018 και παλιότερα για το 9008
το θέμα είναι να προσδιορίσουμε ΤΙ εννοούμε με το "στενή"
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.