nbullamatsis
Supreme Member
Λοιπόν ,, όταν λέω για στενή εικόνα εχω σαν αναφορά τα πιο πρόσφατα ντακ που άκουω τώρα , το sabre ενω έχει τρελή λεπτομέρεια και ατάκα περιορίζει αυστηρά την τοποθέτηση οργάνων στην μέση σε οριζόντιο άξωνα θα έλεγα ,
δλδ
-------------
,, - ,, ,,,
,,
,,, ,,,,,,,,,,, - ,,,
,,,,,,,,,,, - - ,,,
-------------
σε αντιπαράθεση με τα αλλα ( θα πώ σε λίγο ) που σε συγγριση
,
, ,,,
,,,,
---------------
,,-
,, - ,,, ,,,
,,,,-
----------------
,,,,
- ,,,,-
( σε εφαγα υπέρηχα με τα σχέδια του σπιτιου .. :ADFADF1
τα άλλα είναι 3 wolfson
1 wadia του γείτονα ,,, εξ αμερικής ,, δεν θυμάμαι κάν τώρα ... later ..
και 2 ad1865 .. ένα του χουι .
και το άλλο το δικό μου ( σχεδίασα ένα με τις χαρές των 2 τσιπακίων και της σαυρας και της γριάς ad1865 )
την πιό 3d εικόνα απλωμα δλδ παντού την είχαν τα wolfson ,,( το γνωστό κινέζικο ,, το cambridge 740 ,,και ένα πρόσφατο μικρούλι με tenor usb) πλήν όμως με θάμπωμα λεπτομέρειας και μπέρδεματα στα μυστήρια προγράματα και εντέλει κάποια ισωπέδωση στο ύφος σε ότι πρόγραμα να του κότσάρεις
το wadia ,, δεν μου έκανε κλικ πουθενά .... αφήστε το δεν είναι του παρόντος ,, και δεν γουστάρω να μπώ στην διαδικασία ... η εικόνα του που είναι και η ταμπακέρα ,,, ελαφρά μεγαλύτερη απο το σαυρόπουλο ..
Οι γριές τώρα ,, που σχεδιαστικά με τα άλλα είναι παντελώς άλλης άποψης ,,
κάποιες στιγμές τρώς κόλλημα ότι έχεις 4ενισχυση !!! πχ μπότα κάτω δεξιά και μισό μέτρο πίσω να κοπανάει μόνη της , βοκαλάκια καταμεσής αποκομένα σε σημείο χαζό δλδ ... και εκεί που ακούς και σου κάνει εντύπωση το έργο ,, νάσου και ένα πιατίνι στην άλλα ακρή 1 μέτρο πάνω μόνο του και αυτό ξεκομένο λές και είναι απο άλλο ηχείο ... magik ....
τό κινέζικο ad έχει αρκετά προβλήματα θορύβου και ασάφειας εξαιτείας του αρχαίου δέκτη της κρύσταλ και της προσαρμοργής των ψηφιακών με ένα εντέλει ακατάλληλο για την δουλεια hex register ,, πλήν όμως απολαυστικό ..
το δικό μου είναι το καλύτερο του κόσμου γιατι ,,, είναι δικό μου ... :ADFADF1::aetsch:
κάτσε να φρενάρω γιατι θα το ξεχειλώσω ,,
Ρε συ
εχεις σκεφτεί να κάνεις τον reviewer???
Μα τον Χριστό και τη Παναγία θα ξαναδιάβαζα περιοδικά
:worshippy:
Αστα αυτά τωρα και λέγε
εφτιαξες τιποτα καλό ή τα ιδια θα λέμε?