Edge of Tomorrow

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    80
Απάντηση: Re: Edge of Tomorrow (2014)

To 3d λένε κάποιοι ότι είναι κουραστικό.
Να τη δω σε 3d ή 2d?
2 φορες την ειδα σε 3D.Μια χαρα ειναι ειδικα στις σκηνες μαχης το βαθος ειναι παρα πολυ καλο.

Απάντηση: Edge of Tomorrow (2014)

Δεν τρελάθηκα με την ταινία . Την περίμενα διαφορετική , λίγο κουραστική θα έλεγα . Για μια φορά , αρκετά

Σε προβολέα?

Εγω πλεον όλες τις περιπέτειες τις βλεπω σε 3D εφόσον έχουν γυριστεί σε 3D φυσικα.
Nα το δεις σε 3d, βλεπεται ευχαριστα

Re: Edge of Tomorrow (2014)

Να καταθέσω (καθυστερημένα) τη γνώμη μου (την έχω δει αρκετό καιρό τώρα): για μένα ταινιάρα με τα όλα της (για το είδος της πάντα). Καιρό είχα να δω τόσο χορταστικό action movie. Σε σημείο που ήθελα να πάω να την ξαναδώ. Το Blue Ray πάντως δε μου τη γλυτώνει.

Καλη προς το πολυ καλη...Κατι απο Groundhog Day, κατι απο Starship Troopers, κατι απο Saving Private Ryan και εδεσε το γλυκο... αλλα δεν το ξαναδοκιμαζω
Αντιθετως εχω ξαναδει αρκετες φορες το Groundhog Day....

Την ίδια απορία έχω και εγώ 3d or not 3d;

Είχε πολύ καλη εικόνα αλλα ήταν ελαφρώς ζαλάδα σε κάποιες γρήγορες σκηνές.

ΥΓ Πολύ πρωτότυπη και διασκεδαστική ταινία.

Καλη προς το πολυ καλη...Κατι απο Groundhog Day, κατι απο Starship Troopers, κατι απο Saving Private Ryan και εδεσε το γλυκο... αλλα δεν το ξαναδοκιμαζω
Αντιθετως εχω ξαναδει αρκετες φορες το Groundhog Day....

Τα είπες όλα.

Καλή ταινία,αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο,όσο το Oblivion.....Στο σύνολο του αποτελέσματος.

Ρε παιδια,
Oblivion και Edge of Tomorrow ΤΙ σχεση εχουν ?
Επειδη παιζει ο Κρουζ και στα δυο ?
Η επειδη ειναι SciFi και τα δυο ?

Για σοβαρευτειτε λιγο :smash:
Τα δυο εργακια εχουν τελειως διαφορετικα μυνηματα (οποτε και σεναρια).
Το Edge of Tomorrow θελει να σπαζοκεφαλιασει (οσο μπορει). Το Oblivion θελει
να υποψιασει. Οσο και αν ακουγονται ταυτοσημες οι προθεσεις τους .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Άσχετα απο αυτό,εμένα μου άρεσε περισσότερο το ''υποψιασμένο''.

Μία από τις ελάχιστες φορές που ψήφισα εξαιρετική. Η καλύτερη ταινία φαντασίας που είδα φέτος. Καταπληκτικά εφέ, φοβερός ήχος ειδικά το 7.1 στο blu ray. Πρωτότυπο σενάριο και πολύ ωραία στημένη όλη η ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς να κάνει ούτε ένα λεπτό ''κοιλιά''.

Επιμενω :p .... δεν εχει την φωτογραφια του Oblivion :smash:

Και ναι .... μιλησες για την καλυτερη ταινια επιστημονικης φαντασιας ΑΥΤΗΣ της χρονιας !
Το Oblivion ειναι του '13. Ομως, αν βαλουμε το Interstellar ... το Edge of Tomorrow ερχεται πρωτο ?

Μάλλον το Oblivion σου άρεσε περισσότερο ως εικόνα γιατί έχει αρκετές εξωτερικές λείψεις και μακρινά πλάνα σε βουνό και θάλασσα.