Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

διορθωση:το foxlife ηθελε παλι search μετα την τελευταια αναβαθμιση.
τα καναλια συνεχιζουν σε καθε αλλαγη να πετανε μηνυμα
"E04 please insert smartcard" παρολο που ανοιγει το καναλι.
περιμενει να πατησω ok ή φευγει μονο του.
υπενθυμιζω τα ιδια κανει και στο ucas του δεκτη,αλλα και στο ci με μωβ μοντουλα.

Καλησπέρα.

Αν αλάξεις λογισμικό στον δέκτη κάντο χωρίς την μοντούλα και την κάρτα επάνω.Αν μετά συνεχίσει τα προβλήματα σε κάποια κανάλια, τότε διέγραψε ολόκληρα τα συγκεκριμένα transporters, και ξαναπέρασέ τα χειροκίνητα.Πού θα πάει θα στρώσει.

Για να δούμε....

Πάντα φιλικά............

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Βάλε παλαιότερο λογισμικό στον δέκτη...

δοκιμασα το καινουργιο ανεπισημο και το καινουργιο επισημο.
δουλευε μια χαρα ρε γαμωτο...

Καλησπέρα.

Αν αλάξεις λογισμικό στον δέκτη κάντο χωρίς την μοντούλα και την κάρτα επάνω.Αν μετά συνεχίσει τα προβλήματα σε κάποια κανάλια, τότε διέγραψε ολόκληρα τα συγκεκριμένα transporters, και ξαναπέρασέ τα χειροκίνητα.Πού θα πάει θα στρώσει.

Για να δούμε....

Πάντα φιλικά............

χωρις μοντουλα και καρτα?πολυ κολπαντζιδικος μας βγηκε ο δεκτης...
μολις πεσει η φαμιλια για υπνο,θα το τεσταρω κι`αυτο.
ενημερωνω...

ευχαριστω παιδια...

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

..και να επιστρεψω σε καινουργιο?
καποιο hardreset τελικα υπαρχει?

Καλημέρα.
Μήπως το hardreset γίνεται με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Κεντρικό Μενού-Πληροφορίες συστήματος Και λειτουρ.-Εργοστασιακές Ρυθμίσεις-Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.......OK;

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά εγώ θα δοκίμαζα από εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλημέρα.
Μήπως το hardreset γίνεται με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Κεντρικό Μενού-Πληροφορίες συστήματος Και λειτουρ.-Εργοστασιακές Ρυθμίσεις-Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.......OK;

Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά εγώ θα δοκίμαζα από εδώ.

καλημερα.
εχθες το βραδυ δεν βρηκα χρονο να τον σκαλισω,αλλα θα το κανω σημερα.
θα μιλησω και με την edision αργοτερα,μηπως ξερουν κατι παραπανω.

ευχαριστω και παλι...

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

του περασα πρωτα το επισημο firmware απο το ελληνικο σαιτ της edision,με βγαλμενο αυτην την φορα το irdeto cam απο την θυρα,αλλα εβγαλα και την καρτα απο το reader.
φανηκε να πηγαινει καλυτερα με ενα κολλημα στο novacinema 1 που εδειχνε κωδ/νο παρολο οτι εβλεπε εκεινην την στιγμη ο δεκτης την καρτα στο information του μενου.
καπακι βαζω την τελευταια ανεπισημη και εβαλα στο ucas την καρτα.
φαινεται οτι ξεκολλησε ,αφου εδω και κανα μισαωρο τα παει ταχυτατα χωρις κολληματα και κανενα μηνυμα σφαλματος.
εαν παντως τελικα υπαρχει προβλημα με τον δεκτη,η υποστηριξη της edision φαινεται οτι ειναι απο τις ελαχιστες που μπορεις να πεις οτι οντως καλυπτεσαι πληρως.
σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα το πρωι αλλα και το μεσημερι με την αντιπρ/εια στην Θεσσαλονικη,εμεινα πραγματικα αφωνος.
μιλησα με 2 παιδια,που σου εδειναν την εντυπωση οτι πραγματι θελουν να βοηθησουν και οχι να κοιταξουν να σε ξεφορτωθουν στα γρηγορα.
"κανε αυτα που ειπαμε,δες αποτελεσματα,παρε μας παλι τηλεφωνο και αναλογως πρατουμε.
στην χειροτερη περιπτωση,πακεταρισμα και στο καταστημα που τον πηρες.
απ`κει αναλαμβανουμε εμεις.εαν ειναι οντως προβλημα του δεκτη,αντικατασταση με καινουργιο.
για οτι αλλο χρειαστεις,εδω ειμαστε..."

απλα και ομορφα....
τωρα εαν φτασουμε μεχρι εκει,δεν ξερω πως θα εξελιχθει,αλλα εαν κρινω απο την τηλεφωνικη τους υποστηριξη,φανταζομαι οτι θα γινει αυτο που πρεπει να γινει.
ετσι για να αναφερουμε και την σωστη αντιμετωπιση μιας εταιριας,μετα την πωληση.στα δυσκολα δηλαδη...

Κορυφαίο το after sales service της Edision....

Παιδια edision = Ποιοτητα εικονας & after sales support.
Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι και φαινεται η γυμνια των υπολοιπων.
Νικος

Κορυφαίο το after sales service της Edision....

Παιδια edision = Ποιοτητα εικονας & after sales support.
Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι και φαινεται η γυμνια των υπολοιπων.
Νικος

παιδια η αντιμετωπιση ηταν υποδειγματικη...
ουτε μα,ουτε μου,ουτε δεν ξερω.
συγκεκριμενα και ξεκαθαρα πραγματα που σε κανουν να νοιωθεις καλυμενος για το προιον που αγορασες.
μπραβο τους για αλλη μια φορα...

παιδια η αντιμετωπιση ηταν υποδειγματικη...
ουτε μα,ουτε μου,ουτε δεν ξερω.
συγκεκριμενα και ξεκαθαρα πραγματα που σε κανουν να νοιωθεις καλυμενος για το προιον που αγορασες.
μπραβο τους για αλλη μια φορα...

Aυτή η αίσθηση ότι και μετά θα υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου είναι σημαντικό.

Σήμερα το παραλαμβάνω και εγώ :ADFADF1:.

Aυτή η αίσθηση ότι και μετά θα υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου είναι σημαντικό.

Σήμερα το παραλαμβάνω και εγώ :ADFADF1:.

λεω και παλι οτι εαν χρειαστει τελικα να προχωρησουμε σε αλλαγη του δεκτη,δεν γνωριζω πως θα κυλισει το θεμα.
μεχρι εδω οπως,το support της εταιριας,ειναι αψογο...

καλοριζικος.....

λεω και παλι οτι εαν χρειαστει τελικα να προχωρησουμε σε αλλαγη του δεκτη,δεν γνωριζω πως θα κυλισει το θεμα.
μεχρι εδω οπως,το support της εταιριας,ειναι αψογο...

καλοριζικος.....

Γι'αυτό και μιλάω για αίσθηση που έχουμε γιατί η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Τώρα αρχίζει το διάβασμα ....

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δημήτρη καλησπέρα.
Εχθές πέρα το pm σου αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ-
να βοηθήσω.Σήμερα όμως διαβάζω ότι επιτέλους "μπήκε το νερό
στ'αυλάκι".Τα κατάφερες και δουλεύει σωστά πλέον το μηχανάκι.
Εντύπωση μου έκανε και η αντιμετώπιση που είχες από τον αντιπρόσωπο.
Ωραιότατα.'Αντε τώρα να τον χαρείς χωρίς άγχος.:ernaehrung004:

Τα ξαναλέμε.......

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δημήτρη καλησπέρα.
Εχθές πέρα το pm σου αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ-
να βοηθήσω.Σήμερα όμως διαβάζω ότι επιτέλους "μπήκε το νερό
στ'αυλάκι".Τα κατάφερες και δουλεύει σωστά πλέον το μηχανάκι.
Εντύπωση μου έκανε και η αντιμετώπιση που είχες από τον αντιπρόσωπο.
Ωραιότατα.'Αντε τώρα να τον χαρείς χωρίς άγχος.:ernaehrung004:

Τα ξαναλέμε.......

καλησπερα Πετρο...
πιθανοτατα το μηχανακι να ειχε κολλησει και βγαλε-βαλε ξεκολλησε.
εαν τωρα παρουσιασει κατι στο μελλον,πακεταρισμα κι`εφυγε.
οσο για την αντιμετωπιση του service,οντως επαθα κι`εγω πλακα.
καλυτερα ομως να μην του χρειαστω στο μελλον...

ευχαριστω..

Εχθές το βραδυ συνέδεσα τον Argus Mini 2in1 IP με μια 47LH9000 1080p μέσω HDMI και μάλλον πήγαμε καλά. Το κεντρικό πιάτο της πολυκατοικίας πιάνει μόνο τον Hotbird 13E όπου μετά από αναζήτηση περί των 15 λεπτών έπιασε 3.000 κανάλια. Οι 2 μπάρες για επίπεδο στάθμης σήματος είναι στα 90% και 72%. Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο για να τον μάθω καλύτερα και θα του περάσω και το firmware 1107 για HD. Η αυτόματη αναζήτηση καναλιών είναι αξιόπιστη ή μήπως χάνει κάποια κανάλια τα οποία μετά τα βάζεις ο ίδιος χειροκίνητα; Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα ελεύθερα HD. Από το λίγο που είδα τα περισσότερα (αναμενόμενο) ήταν κωδικοποιημένα αλλά και εκείνα που είδα δεν είχαν είχαν καλή εικόνα. Ίσως να έπεσα σε χαμηλής ποιότητας παρτίδα. Νομίζω ότι γίνεται και αυτόματη κατηγοριοποίηση των καναλιών αλλά ακόμα αυτό δεν το βρήκα. Μήπως υπάρχει και ένα πιο αναλυτικό manual πέρα από την καρτέλα με τις συνοπτικές οδηγίες;

Εχθές το βραδυ συνέδεσα τον Argus Mini 2in1 IP με μια 47LH9000 1080p μέσω HDMI και μάλλον πήγαμε καλά. Το κεντρικό πιάτο της πολυκατοικίας πιάνει μόνο τον Hotbird 13E όπου μετά από αναζήτηση περί των 15 λεπτών έπιασε 3.000 κανάλια. Οι 2 μπάρες για επίπεδο στάθμης σήματος είναι στα 90% και 72%. Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο για να τον μάθω καλύτερα και θα του περάσω και το firmware 1107 για HD. Η αυτόματη αναζήτηση καναλιών είναι αξιόπιστη ή μήπως χάνει κάποια κανάλια τα οποία μετά τα βάζεις ο ίδιος χειροκίνητα; Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα ελεύθερα HD. Από το λίγο που είδα τα περισσότερα (αναμενόμενο) ήταν κωδικοποιημένα αλλά και εκείνα που είδα δεν είχαν είχαν καλή εικόνα. Ίσως να έπεσα σε χαμηλής ποιότητας παρτίδα. Νομίζω ότι γίνεται και αυτόματη κατηγοριοποίηση των καναλιών αλλά ακόμα αυτό δεν το βρήκα. Μήπως υπάρχει και ένα πιο αναλυτικό manual πέρα από την καρτέλα με τις συνοπτικές οδηγίες;

Για να δούμε. Μετά την πρώτη μέρα που όλα κύλισαν κανονικά, στις επόμενες 2 ημέρες ξαφνικά έχασα το δορυφόρο Hotbilrd δηλ. έχω ένταση σήματος και επίπεδο στάθμης 0% και 5% αντίστοιχα. Τα κανάλια είναι αποθηκευμένα κανονικά αλλά μου δείχνει ότι δεν υπάρχει σήμα. Τι να συμβαίνει τώρα;
1) Το κεντρικό πιάτο της πολυκατοικίας έχει πρόβλημα;
2) Το καλώδιο που συνδέω από τον τοίχο στη τηλεόραση κατά την εγκατάσταση κόπηκε κάπου και δεν δίνει σήμα ή μήπως
3) Μας κατέρριψαν το δορυφόρο;