ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
υπαρχει καποιος τροπος να κανω ενα hard reset στον δεκτη,μηπως και ξεκολλησει?
υπαρχει καποιος τροπος να κανω ενα hard reset στον δεκτη,μηπως και ξεκολλησει?
διορθωση:το foxlife ηθελε παλι search μετα την τελευταια αναβαθμιση.
τα καναλια συνεχιζουν σε καθε αλλαγη να πετανε μηνυμα
"E04 please insert smartcard" παρολο που ανοιγει το καναλι.
περιμενει να πατησω ok ή φευγει μονο του.
υπενθυμιζω τα ιδια κανει και στο ucas του δεκτη,αλλα και στο ci με μωβ μοντουλα.
Βάλε παλαιότερο λογισμικό στον δέκτη...
Καλησπέρα.
Αν αλάξεις λογισμικό στον δέκτη κάντο χωρίς την μοντούλα και την κάρτα επάνω.Αν μετά συνεχίσει τα προβλήματα σε κάποια κανάλια, τότε διέγραψε ολόκληρα τα συγκεκριμένα transporters, και ξαναπέρασέ τα χειροκίνητα.Πού θα πάει θα στρώσει.
Για να δούμε....
Πάντα φιλικά............
Βάλε παλαιότερο λογισμικό στον δέκτη...
..και να επιστρεψω σε καινουργιο?
καποιο hardreset τελικα υπαρχει?
Καλημέρα.
Μήπως το hardreset γίνεται με την επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Κεντρικό Μενού-Πληροφορίες συστήματος Και λειτουρ.-Εργοστασιακές Ρυθμίσεις-Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.......OK;
Δεν ξέρω σίγουρα, αλλά εγώ θα δοκίμαζα από εδώ.
Κορυφαίο το after sales service της Edision....
Κορυφαίο το after sales service της Edision....
Παιδια edision = Ποιοτητα εικονας & after sales support.
Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι και φαινεται η γυμνια των υπολοιπων.
Νικος
παιδια η αντιμετωπιση ηταν υποδειγματικη...
ουτε μα,ουτε μου,ουτε δεν ξερω.
συγκεκριμενα και ξεκαθαρα πραγματα που σε κανουν να νοιωθεις καλυμενος για το προιον που αγορασες.
μπραβο τους για αλλη μια φορα...
Aυτή η αίσθηση ότι και μετά θα υπάρχει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά μαζί σου είναι σημαντικό.
Σήμερα το παραλαμβάνω και εγώ :ADFADF1:.
λεω και παλι οτι εαν χρειαστει τελικα να προχωρησουμε σε αλλαγη του δεκτη,δεν γνωριζω πως θα κυλισει το θεμα.
μεχρι εδω οπως,το support της εταιριας,ειναι αψογο...
καλοριζικος.....
Τώρα αρχίζει το διάβασμα ....
Δημήτρη καλησπέρα.
Εχθές πέρα το pm σου αλλά δεν είχα καθόλου χρόνο να ασχοληθώ-
να βοηθήσω.Σήμερα όμως διαβάζω ότι επιτέλους "μπήκε το νερό
στ'αυλάκι".Τα κατάφερες και δουλεύει σωστά πλέον το μηχανάκι.
Εντύπωση μου έκανε και η αντιμετώπιση που είχες από τον αντιπρόσωπο.
Ωραιότατα.'Αντε τώρα να τον χαρείς χωρίς άγχος.:ernaehrung004:
Τα ξαναλέμε.......
Μήπως υπάρχει και ένα πιο αναλυτικό manual πέρα από την καρτέλα με τις συνοπτικές οδηγίες;
Εχθές το βραδυ συνέδεσα τον Argus Mini 2in1 IP με μια 47LH9000 1080p μέσω HDMI και μάλλον πήγαμε καλά. Το κεντρικό πιάτο της πολυκατοικίας πιάνει μόνο τον Hotbird 13E όπου μετά από αναζήτηση περί των 15 λεπτών έπιασε 3.000 κανάλια. Οι 2 μπάρες για επίπεδο στάθμης σήματος είναι στα 90% και 72%. Σήμερα θα ασχοληθώ περισσότερο για να τον μάθω καλύτερα και θα του περάσω και το firmware 1107 για HD. Η αυτόματη αναζήτηση καναλιών είναι αξιόπιστη ή μήπως χάνει κάποια κανάλια τα οποία μετά τα βάζεις ο ίδιος χειροκίνητα; Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα ελεύθερα HD. Από το λίγο που είδα τα περισσότερα (αναμενόμενο) ήταν κωδικοποιημένα αλλά και εκείνα που είδα δεν είχαν είχαν καλή εικόνα. Ίσως να έπεσα σε χαμηλής ποιότητας παρτίδα. Νομίζω ότι γίνεται και αυτόματη κατηγοριοποίηση των καναλιών αλλά ακόμα αυτό δεν το βρήκα. Μήπως υπάρχει και ένα πιο αναλυτικό manual πέρα από την καρτέλα με τις συνοπτικές οδηγίες;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.