Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

παντως παιδια ο δεκτης οπως ειπε και ενας φιλος πιο πριν ειναι τιμιος
οτι λεει το προσφερει
στα hd καναλια εχει τελεια εικονα ειδικα στο canal+hd!
το cccam λειτουργει καλα αλλα οχι τοσο καλα οσο στο dreambox που ειναι πιο σταθερο!αλλα λογικο αφου νομιζω οτι το 1.34 πρεπει να φοραει cccam πιο παλιο απο το 2.1.4 που φοραει το ονειροκουτι!αφου και το πιο παλιο cccam δεν ηταν τοσο σταθερο οσο το τελευταιο!αρα περιμενουμε αναβαθμιση

οτι λεει το προσφερει
το cccam λειτουργει καλα αλλα οχι τοσο καλα οσο στο dreambox που ειναι πιο σταθερο!αλλα λογικο αφου νομιζω οτι το 1.34 πρεπει να φοραει cccam πιο παλιο απο το 2.1.4 που φοραει το ονειροκουτι!αφου και το πιο παλιο cccam δεν ηταν τοσο σταθερο οσο το τελευταιο!αρα περιμενουμε αναβαθμιση

ετσι κι`αλλιως Γιωργο,ειναι δοκιμαστικη η 1134.
γι`αυτο και δεν εχει ανεβει ακομα...

οτι λεει το προσφερει
Σε δικές μου δοκιμές λειτουργούσε σταθερότατα...
Νομίζω πως ετοιμάζουν την 1.1.40 όμως και πιθανών να υπαρχει και σε αυτό αναβάθμιση.

οι δοκιμες σου αφορουσαν και hd καναλια
γιατι σε μενα στα hd κολλαει αρκετα

επισης φαινεται οπως η δουλεια παει προς εκει με το cccam γιατι ουτε το κουμπι pip δεν δουλευει και το εχουν γυρισει σε reset server

οι δοκιμες σου αφορουσαν και hd καναλια
γιατι σε μενα στα hd κολλαει αρκετα
Το κόλλημα εξαρτάτε απο το σέρβερ και όχι απο το δέκτη.
Το δοκίμασα και σε HD κανάλια και σε ορισμένα κολλούσε λόγω φόρτου.. ( αγώνας πχ.) ενώ στα περισσότερα έπαιζε νερό.....

πχ στο sky italia με το dreambox δεν κανει ουτε ενα κολλημα ενω με τον argus κανει καποια κολληματα!Τα ιδια που μου εκανε με παλιοτερα cccam και το dreambox

πχ στο sky italia με το dreambox δεν κανει ουτε ενα κολλημα ενω με τον argus κανει καποια κολληματα!Τα ιδια που μου εκανε με παλιοτερα cccam και το dreambox

Αν στο κάνει σε όλα τα HD κανάλια του συγκεκριμένου πακέτου... ίσως αλλά αν όχι...???

δε με καταλλαβες με το dream δεν κανει στα sd του sky ενω με το mini κανει!Οποτε το αποδιδω σε αυτο

Last edited:
Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλό είναι να συνεχίσετε με pm για να μην έρχεται σε δύσκολη θέση το forum...

οκ αν και δεν λεμε τιποτα αλλα αναφερομαστε σε μια δυνατοτητα του δεκτη που αφορα και ατομα που ασχολουνται και με τη νομιμη πλευρα του πραγματος

Θέλω να ρωτήσω από τους κατόχους, πόσο καλά λειτουργεί το PVR στον συγκεκριμένο δέκτη. Μπορείς να κάνεις εγγραφή δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών με προγραμματισμό μέσα από τον οδηγό καναλιών? Μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό USB stick? Παρουσιάζει καθόλου προβλήματα η λειτουργία αυτή? Ευχαριστώ.

Θέλω να ρωτήσω από τους κατόχους, πόσο καλά λειτουργεί το PVR στον συγκεκριμένο δέκτη. Μπορείς να κάνεις εγγραφή δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών με προγραμματισμό μέσα από τον οδηγό καναλιών? Μπορείς να γράψεις σε εξωτερικό USB stick? Παρουσιάζει καθόλου προβλήματα η λειτουργία αυτή? Ευχαριστώ.

εχει 2 μορφες αρχειων εγγραφης:
dvr που παιζει σε συγκεκριμενα Player και ps που ουσιαστικα ειναι βιντεο σε μορφη mpeg και παιζει σχεδον παντου.
υπαρχει προγραμματισμος(μεχρι 8 εαν θυμαμαι καλα)και γινεται με πολυ απλο τροπο.
υποστηριζει usb flash(προσοχη στην ταχυτητα του) και εξωτ.δισκους μεχρι ενα τερα.
γενικοτερα,γραφει απροβληματιστα και σε πολυ καλη ποιοτητα.
επισης στην τελευταια του αναβαθμιση,προστεθηκε και επιλογη που ¨κοβει" την εγγραφη(chapters)απο διαστηματα 10sec.εως 3min.

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ! Φαντάζομαι η εγγραφή αφορά και τα HD κανάλια.

αποκλειεται σε μενα εχει
για κατεβα πιο κατς μς το τηλεκοντρολ γιατι δεν φαινονται κανονικα
δεν εχει βρε george και εχω τρελαθει.τι σκατα γινεται ειναι δυνατον?θα το βγαλω το απογευμα μια φωτο και θα την ανεβασω να την δειτε.

δεν εχει βρε george και εχω τρελαθει.τι σκατα γινεται ειναι δυνατον?θα το βγαλω το απογευμα μια φωτο και θα την ανεβασω να την δειτε.

δεν τον εχω μπροστα μου,αλλα απ`οσο θυμαμαι εχει 4-5 net ρυθμισεις και φαινονται κατεβαζοντας την μπαρα.
επισης υπαρχουν μεσα στο μενου της καρτας καποιες λειτουργιες για home server και αλλα..

δεν τον εχω μπροστα μου,αλλα απ`οσο θυμαμαι εχει 4-5 net ρυθμισεις και φαινονται κατεβαζοντας την μπαρα.
επισης υπαρχουν μεσα στο μενου της καρτας καποιες λειτουργιες για home server και αλλα..
τελειωνει εκει που εχει ftp ενω με την 1.1.28 την οποιοα μου την εστειλες εσυ Δημητρη αν θυμασαι κατω απο το ftp εχει net conf και server conf και client conf. ριθμισεις που η 1.1.34 και 1.1.40 δεν εχουν.τι να πω.

τελειωνει εκει που εχει ftp ενω με την 1.1.28 την οποιοα μου την εστειλες εσυ Δημητρη αν θυμασαι κατω απο το ftp εχει net conf και server conf και client conf. ριθμισεις που η 1.1.34 και 1.1.40 δεν εχουν.τι να πω.

κατσε να το δω το βραδυ και θα σου πω...