Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Απλα επελεξε "πληρης και bootloader" και πατα ΝΑΙ παρολο που σε λεει οτι δε ταιριαζει και θα γινει κανονικα! (εχει διαφορετικο bootloader απο το 1140 προφανως γιαυτο δε το δεχεται....)

Δυστυχώς μου λέει ότι ο bootloader δεν ταιριάζει και δεν μου δίνει επιλογή να συνεχίσω. Εν τω μεταξύ δεν παίρνει και τις παλιότερες αναβαθμίσεις.... δεν ξέρω τι να κάνω...

Δυστυχώς μου λέει ότι ο bootloader δεν ταιριάζει και δεν μου δίνει επιλογή να συνεχίσω. Εν τω μεταξύ δεν παίρνει και τις παλιότερες αναβαθμίσεις.... δεν ξέρω τι να κάνω...

εχεις 3 επολογες:
-πληρης&Loader
-Λογισμικο
-καναλια

εαν επιλεξεις μονο λογισμικο,σιγουρα θα σου πει οτι δεν ταιριαζει το αρχειο.
θα επιλεξεις πληρης&loader και θα σου δωσει επιλογη ναι/οχι.
εσυ θα του πατησεις ναι αλλα οτι εχεις αποθηκευμενο σε backup(καναλια/settings)δεν θα μπορεις να τα κανεις restore γιατι το νεο λογισμικο ειναι με αλλον bootloader φτιαγμενο.
εννοηται οτι εχεις αποθηκευμενο(καναλια&settings)τα χανεις...

Last edited:

εχεις 3 επολογες:
-πληρης&Loader
-Λογισμικο
-καναλια

εαν επιλεξεις μονο λογισμικο,σιγουρα θα σου πει οτι δεν ταιριαζει το αρχειο.
θα επιλεξεις πληρης&loader και θα σου δωσει επιλογη ναι/οχι.
εσυ θα του πατησεις ναι αλλα οτι εχεις αποθηκευμενο σε backup(καναλια/settings)δεν θα μπορεις να τα κανεις restore γιατι το νεο λογισμικο ειναι με αλλον bootloader φτιαγμενο.
εννοηται οτι εχεις αποθηκευμενο(καναλια&settings)τα χανεις...

Πηγαίνω στην επιλογή Πλήρης &Loader και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ταιριάζει ο bootloader και δεν μου δίνει επιλογή Ναι ή Οχι για να συνεχίσω.

Πηγαίνω στην επιλογή Πλήρης &Loader και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν ταιριάζει ο bootloader και δεν μου δίνει επιλογή Ναι ή Οχι για να συνεχίσω.

....:chinscratch:
δεν μου τα λες καλα..

εχεις κατεβασει το σωστο firmware?
μιλαμε παντα για τον argus mini 2in1 ip?

Όχι, μιλάμε για τον απλό argus mini 2in1. To firmware το κατεβάζω από εδώ:

http://www.argus-family.de/produktreceiverargusmini2in1.html

προσεχε:

για τον ip ειναι 27.05.10 v.1.1.40 4 MB
για τον απλο ειναι 27.05.10 v.1.1.40 1,8 MB
εσυ λοιπον περνας την δευτερη με τα 1,8mb
με τα 4mb ειναι για τον ip.

προσεχε:

για τον ip ειναι 27.05.10 v.1.1.40 4 MB
για τον απλο ειναι 27.05.10 v.1.1.40 1,8 MB
εσυ λοιπον περνας την δευτερη με τα 1,8mb
με τα 4mb ειναι για τον ip.

Αυτό κάνω αλλά δεν γίνεται τίποτα

με την 1.1.28 εχει τις ριθμησεις οπωσ βλεπετε στην φωτο..
08062010214.jpg

ενω με την 1.1.34 δεν εχει τις ριθμησεις και επισης δεν διαβαζει στο slot την γαμμ1.1.34.jpgα μου.

Γεια χαρά σε όλους,

Εγώ έχω την 1.1.34 περασμένη (σύνδεση με component) και μου παρουσιάζει το κάτωθι πρόβλημα με NOVA.

Η NOVA σε cam κολλούσε και δεν λειτουργούσε καλά. Τι πταίει;

Στο reader δουλεύει άψογα με το εξής όμως πρόβλημα. Μέσα στην μέρα κάποια στιγμή το novacinema3 δεν λειτουργεί και εμφανίζεται το μήνυμα scrambled. Τότε με το remote απενεργοποιώ τον δέκτη και εν συνεχεία τον επανεργοποιώ με αποτέλεσμα να δουλεύει το κανάλι κανονικά.

Επίσης έχω κάνει μία λίστα TV SAT καναλιών με την ονομασία NOVA. Εάν κάνω αντίστοιχη λίστα με radio σταθμούς με την ίδια ονομασία (NOVA) όταν ξαναγυρίσω στο TV SAT μενού NOVA έχουν χαθεί όλα τα κανάλια που είχα δημιουργήσει. Η λίστα είναι κενή. Ο μόνος τρόπος για να παίξει είναι η δημιουργία λιστών με διαφορετικό όνομα στο μενού του TV SAT και RADIO SAT.

Αναμένω τις τοποθετήσεις-συμβουλές σας.

Ευχαριστώ

στο ιδιο μενου,εμενα βγαζει αυτα:

http upgrade
ftp upgrade
ftp
net client config
net server confignet config
εμενα αυτα μονο με την 1.1.28 με την αλλη τιποτα.α και με την 1.1.34 δεν διαβαζει την γατα μου.ΘΑ αφησω την 1.1.28.

Γεια χαρά σε όλους,

Εγώ έχω την 1.1.34 περασμένη (σύνδεση με component) και μου παρουσιάζει το κάτωθι πρόβλημα με NOVA.

Η NOVA σε cam κολλούσε και δεν λειτουργούσε καλά. Τι πταίει;

Στο reader δουλεύει άψογα με το εξής όμως πρόβλημα. Μέσα στην μέρα κάποια στιγμή το novacinema3 δεν λειτουργεί και εμφανίζεται το μήνυμα scrambled. Τότε με το remote απενεργοποιώ τον δέκτη και εν συνεχεία τον επανεργοποιώ με αποτέλεσμα να δουλεύει το κανάλι κανονικά.

Επίσης έχω κάνει μία λίστα TV SAT καναλιών με την ονομασία NOVA. Εάν κάνω αντίστοιχη λίστα με radio σταθμούς με την ίδια ονομασία (NOVA) όταν ξαναγυρίσω στο TV SAT μενού NOVA έχουν χαθεί όλα τα κανάλια που είχα δημιουργήσει. Η λίστα είναι κενή. Ο μόνος τρόπος για να παίξει είναι η δημιουργία λιστών με διαφορετικό όνομα στο μενού του TV SAT και RADIO SAT.

Αναμένω τις τοποθετήσεις-συμβουλές σας.

Ευχαριστώ

μωβ ή μπλε μοντουλα?

κατι τετοια κολληματα εκανε και σ`εμενα.εβγαλα μοντουλα και καρτα απο τον δεκτη,περασα πρωτα την τελευταια επισημη και μετα την τελευταια ανεπισημη.
απο τοτε δεν μου εχει ξανακολλησει.
εαν εχεις μοντουλα μωβ και δεν σ`ενδιαφερει να παιξεις την καρτα απο το reader,περασε το τελευταιο επισημο και παιξε με την μοντουλα.

ποιο firmware φορας?

Last edited:

εμενα αυτα μονο με την 1.1.28 με την αλλη τιποτα.α και με την 1.1.34 δεν διαβαζει την γατα μου.ΘΑ αφησω την 1.1.28.

γυρισε παλι στην 28 που δεν ειχες προβλημα και μολις ανεβει ολοκληρωμενη η τελευταια την περνας...

γυρισε παλι στην 28 που δεν ειχες προβλημα και μολις ανεβει ολοκληρωμενη η τελευταια την περνας...
δικιο εχεις εξαλου δεν ειναι τυχαιο που το ichliebe εχει ακομη την 1.1.27 ετσι?σε ευχαριστω δημητρη για τον χρονο σου..

Κύριοι, τα περι γατιών, άλλων κατοικίδιων και συναφών "περιέργων" ιδιοτήτων των λήψεών σας, θα σας παρακαλέσω να τα άφήνετε στην είσοδο δεξιά, πρίν περάσετε το κατώφλι του forum.

Δεν θα ήθελα να κακοκαρδιστούμε για αστείους πραγματικά λόγους ...

Φιλικά,

Φίλιππος

δικιο εχεις εξαλου δεν ειναι τυχαιο που το ichliebe εχει ακομη την 1.1.27 ετσι?σε ευχαριστω δημητρη για τον χρονο σου..

κι`εγω δοκιμαστικα την περασα,αλλα ειδα βελτιωση στην αλλαγη καναλιων και μαλιστα σταματησε να βγαζει αυτο το -εστω και προσωρινα-ενοχλητικο
"κλειδωμενο"..
ουσιαστικα "χυμα" τον εχω γιατι περιμενω την τελικη για να τον σενιαρω...

ενω με την 1.1.34 δεν εχει τις ριθμησεις και επισης δεν διαβαζει στο slot την γαμμView attachment 54971α μου.

Σιγουρα ειχες περασει του ichliebe?
γιατι αυτοι εχουν φτιαξει μεχρι 1.34 και οχι 1.40
1.40 ειναι της εταιριας και δεν εχει net εφαρμογες