Το 1.1.70 διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.
ASH fix
hello. μηπως γνωριζει καποιος η 30-8-2010 αναβαθμηση τι εχει? Ευχαριστω
ASH Fix...
σωστός ο mouse
H "30-8-2010" ειναι για οσους πιθανον δεν γνωριζουν η 1.1.74
Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν δυο εκδοσεις η μια μεταγενεστερη μια βδομαδα της αλλης που να ειναι ιδιες, σιγουρα κατι επιπλεον εχει η 1.1.74.
Οποτε η ερωτηση του φιλου atsiotras παραμενει για οποιον γνωριζει.
το ichliebe.tv ειχε να βγαλει απο 26/6 αναβαθμιση(1154)
δεν εβγαλε κατι ενδοιαμεσα
Εννοεις οτι η 1.1.74 ειναι ιδια με την 1.1.70; Δηλαδη αν βαλω αλλο logo μπορω να ανεβασω σε λιγο την 1.1.76; Ακουγεται τουλαχιστον αστειο να προσφερουν τετοιες "υπηρεσιες" οι καλοι τυποι που φτιαχνουν FW. Δεν μου φαινεται ομως κατι τετοιο πιθανο. Αλλωστε Και αλλες φορες στο παρελθον ειδαμε ιδιες εκδοσεις με διαφορετικα logo αλλα παντα με τον ιδιο αριθμο, εχω τρεις 1.1.54 με τρια διαφορετικα logo (ichliebe κλπ). Πιστευω οτι κατι επιπλεον υπαρχει στην 1.1.74.
μα δεν ανεβασε ποτε 1170 το ichliebe.tv...
Και; Το ειπες και πριν αυτο, αλλο ειπα.
ΥΓ: Καλο χειμωνα Δημητρη και υπολοιπα παιδια!
το ιδιο ειναι εκτος απο μια λεπτομερεια με τις σελιδες στο τελετεξτ....μη κοιτατε τα νουμερα...αν και απο οτι βλεπω τζαμπα το λεω...το εχω πει 10 φορες και παλι ο καθενας βγαζει και μια καινουρια θεωρια.
Τεσπα για να μη γινομαι κουραστικος δε ξαναμιλαω για το θεμα αριθμων και λογισμικων γιατι μαλλον επειδη ειμαι απο χωριο μιλαω αλλη γλωσσα ακαταλαβιστικη.....
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!!!!
Μιας και ειπες για.. "γλωσσα", εμενα η1.1.74 δεν μου μιλαει γαλλικα. Εσενα;
Επ βρε, θα βγαλουμε τα ματια μας.......
Kαλο αυτο με το teletext της 1.1.74 αλλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα. (π.χ, οταν επιλεξεις μια σελιδα teletext, οταν οι υποσελιδες γεμισουν μπορεις με το πληκτρο volume + & - να τις αλλαζεις χωρις να περιμενεις.. οταν ομως αλαξεις σελιδα πρεπει να περιμενεις να ξαναγεμισουνε οι υποσελιδες για να μετακινηθεις με το volume + & -. Ενω μια t.v 8ετιας που εχω κραταει τις υποσελιδες ακομα και αν αλλαξεις σελιδα). Α!
Εκτος του οτι δεν μιλαει γαλλικα, διαπιστωσα και προβλημα στα επιγεια.(απο ξυλοκαστρο.Ενω τα κατεβαζει, οταν κανω ζαπινκγ δεν εχει σημα). Αν μπορει ας μου πει καποιος αν μπορει να συνενοηθει με την 1.1.74 στα γαλλικα γιατι ενας φιλος απο saτgrekco μου ειπε οτι οχι μονο μιλαει αλλα βγηκανε και για καφε!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.