Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το 1.1.70 διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα.
ASH fix

hello. μηπως γνωριζει καποιος η 30-8-2010 αναβαθμηση τι εχει? Ευχαριστω

ASH Fix...

σωστός ο mouse

H "30-8-2010" ειναι για οσους πιθανον δεν γνωριζουν η 1.1.74

Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν δυο εκδοσεις η μια μεταγενεστερη μια βδομαδα της αλλης που να ειναι ιδιες, σιγουρα κατι επιπλεον εχει η 1.1.74.
Οποτε η ερωτηση του φιλου atsiotras παραμενει για οποιον γνωριζει.

H "30-8-2010" ειναι για οσους πιθανον δεν γνωριζουν η 1.1.74

Δεν ειναι λογικο να υπαρχουν δυο εκδοσεις η μια μεταγενεστερη μια βδομαδα της αλλης που να ειναι ιδιες, σιγουρα κατι επιπλεον εχει η 1.1.74.
Οποτε η ερωτηση του φιλου atsiotras παραμενει για οποιον γνωριζει.

το ichliebe.tv ειχε να βγαλει απο 26/6 αναβαθμιση(1154)
δεν εβγαλε κατι ενδοιαμεσα

το ichliebe.tv ειχε να βγαλει απο 26/6 αναβαθμιση(1154)
δεν εβγαλε κατι ενδοιαμεσα

Εννοεις οτι η 1.1.74 ειναι ιδια με την 1.1.70; Δηλαδη αν βαλω αλλο logo μπορω να ανεβασω σε λιγο την 1.1.76; Ακουγεται τουλαχιστον αστειο να προσφερουν τετοιες "υπηρεσιες" οι καλοι τυποι που φτιαχνουν FW. Δεν μου φαινεται ομως κατι τετοιο πιθανο. Αλλωστε Και αλλες φορες στο παρελθον ειδαμε ιδιες εκδοσεις με διαφορετικα logo αλλα παντα με τον ιδιο αριθμο, εχω τρεις 1.1.54 με τρια διαφορετικα logo (ichliebe κλπ). Πιστευω οτι κατι επιπλεον υπαρχει στην 1.1.74.

Εννοεις οτι η 1.1.74 ειναι ιδια με την 1.1.70; Δηλαδη αν βαλω αλλο logo μπορω να ανεβασω σε λιγο την 1.1.76; Ακουγεται τουλαχιστον αστειο να προσφερουν τετοιες "υπηρεσιες" οι καλοι τυποι που φτιαχνουν FW. Δεν μου φαινεται ομως κατι τετοιο πιθανο. Αλλωστε Και αλλες φορες στο παρελθον ειδαμε ιδιες εκδοσεις με διαφορετικα logo αλλα παντα με τον ιδιο αριθμο, εχω τρεις 1.1.54 με τρια διαφορετικα logo (ichliebe κλπ). Πιστευω οτι κατι επιπλεον υπαρχει στην 1.1.74.

μα δεν ανεβασε ποτε 1170 το ichliebe.tv...

Και; Το ειπες και πριν αυτο, αλλο ειπα.

ΥΓ: Καλο χειμωνα Δημητρη και υπολοιπα παιδια!

ισως δεν τα πιανω τωρα,λογω...ωρας για υπνο.....
το βλεπουμε αυριο.

καλο χειμωνα και σ`εσενα....:2thumb22sup:

το ιδιο ειναι εκτος απο μια λεπτομερεια με τις σελιδες στο τελετεξτ....μη κοιτατε τα νουμερα...αν και απο οτι βλεπω τζαμπα το λεω...το εχω πει 10 φορες και παλι ο καθενας βγαζει και μια καινουρια θεωρια.
Τεσπα για να μη γινομαι κουραστικος δε ξαναμιλαω για το θεμα αριθμων και λογισμικων γιατι μαλλον επειδη ειμαι απο χωριο μιλαω αλλη γλωσσα ακαταλαβιστικη.....
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!!!!

Last edited:
Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

το ιδιο ειναι εκτος απο μια λεπτομερεια με τις σελιδες στο τελετεξτ....μη κοιτατε τα νουμερα...αν και απο οτι βλεπω τζαμπα το λεω...το εχω πει 10 φορες και παλι ο καθενας βγαζει και μια καινουρια θεωρια.
Τεσπα για να μη γινομαι κουραστικος δε ξαναμιλαω για το θεμα αριθμων και λογισμικων γιατι μαλλον επειδη ειμαι απο χωριο μιλαω αλλη γλωσσα ακαταλαβιστικη.....
Καλημερα και καλο μηνα σε ολους!!!!!!

Μιας και ειπες για.. "γλωσσα", εμενα η1.1.74 δεν μου μιλαει γαλλικα. Εσενα;

προς το παρον η 1170 μιλαει γαλλικα κανονικα σε μενα.....

emena den pernei to update pantos. leei bin file mismatch.

kamia idea kaneis?

ok to vrikame

oute emena milaei gallika pantos

Last edited:

Μάλλον έχεις παλιά έκδοση, προχώρα στην αναβάθμηση software + loader άσχετα τι σου λέει..

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Kαλο αυτο με το teletext της 1.1.74 αλλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα. (π.χ, οταν επιλεξεις μια σελιδα teletext, οταν οι υποσελιδες γεμισουν μπορεις με το πληκτρο volume + & - να τις αλλαζεις χωρις να περιμενεις.. οταν ομως αλαξεις σελιδα πρεπει να περιμενεις να ξαναγεμισουνε οι υποσελιδες για να μετακινηθεις με το volume + & -. Ενω μια t.v 8ετιας που εχω κραταει τις υποσελιδες ακομα και αν αλλαξεις σελιδα). Α!
Εκτος του οτι δεν μιλαει γαλλικα, διαπιστωσα και προβλημα στα επιγεια.(απο ξυλοκαστρο.Ενω τα κατεβαζει, οταν κανω ζαπινκγ δεν εχει σημα). Αν μπορει ας μου πει καποιος αν μπορει να συνενοηθει με την 1.1.74 στα γαλλικα γιατι ενας φιλος απο saτgrekco μου ειπε οτι οχι μονο μιλαει αλλα βγηκανε και για καφε!

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Επ βρε, θα βγαλουμε τα ματια μας.......

Πανω σε αυτο που λες παλι, ο δεκτης για τον οποιον μιλαμε δεν προσφερει κατι παραπανω απο οτι ολοι οι υπολοιποι. Λιγοτερα ισως. Τα ιδια γαλλικα μιλανε και δεκτες 10ετιας. Χαλαρωσε... Το ΑΒ μια ζωη δεν ενδιαφεροταν και ειχε σταθερα κλειδια μηνες ολοκληρους, το avclub της Ελλαδιτσας θα τους "ξυπνησει";

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Kαλο αυτο με το teletext της 1.1.74 αλλα θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα. (π.χ, οταν επιλεξεις μια σελιδα teletext, οταν οι υποσελιδες γεμισουν μπορεις με το πληκτρο volume + & - να τις αλλαζεις χωρις να περιμενεις.. οταν ομως αλαξεις σελιδα πρεπει να περιμενεις να ξαναγεμισουνε οι υποσελιδες για να μετακινηθεις με το volume + & -. Ενω μια t.v 8ετιας που εχω κραταει τις υποσελιδες ακομα και αν αλλαξεις σελιδα). Α!
Εκτος του οτι δεν μιλαει γαλλικα, διαπιστωσα και προβλημα στα επιγεια.(απο ξυλοκαστρο.Ενω τα κατεβαζει, οταν κανω ζαπινκγ δεν εχει σημα). Αν μπορει ας μου πει καποιος αν μπορει να συνενοηθει με την 1.1.74 στα γαλλικα γιατι ενας φιλος απο saτgrekco μου ειπε οτι οχι μονο μιλαει αλλα βγηκανε και για καφε!

Τα ψηφιακα θα τα κανεις διαγραφη και μετα θα τα ξανακατεβασεις.