Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καινούριο λογισμικό ILTV αλλά και αυτό εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα με την αποθήκευση των ρυθμίσεων. Τελικά μέχρι να βγει ένα λογισμικό που θα λύνει όλα τα προβλήματα (HD, ρυθμίσεις) , ο δέκτης θα είναι παλιός μιας και τον Μάρτιο κλείνει ένα χρόνο στην αγορά. Αυτά που γίνονται με το λογισμικό αυτού του δέκτη είναι αστεία. Με τον vip2 , όταν τον αγόρασα μόλις πρωτοβγήκε σχεδόν πριν ένα χρόνο, είχα ένα πρόβλημα με τις συνεχείς αναβαθμίσεις που έκανε τότε η nova στην κάρτα kappa που είχα , αλλά μετά από μερικές μέρες βγήκε καινούριο λογισμικό πού έλυσε το πρόβλημα συμβατότητας με την κάρτα της nova και έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα με τίποτα. Τώρα πως μετά από 10 μήνες ακόμα εκκρεμούν σοβαρά θέματα με τον mini IP , είναι για μένα ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Με τον vip2 , όταν τον αγόρασα μόλις πρωτοβγήκε σχεδόν πριν ένα χρόνο, είχα ένα πρόβλημα με τις συνεχείς αναβαθμίσεις που έκανε τότε η nova στην κάρτα kappa που είχα , αλλά μετά από μερικές μέρες βγήκε καινούριο λογισμικό πού έλυσε το πρόβλημα συμβατότητας με την κάρτα της nova και έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα με τίποτα.
Βρήκα κάποια παλιά ποστ σου που έγραφές για τα προβλήματα του vip2.
Εξαλήφθηκαν όλα τα προβλήμα τα σε αυτόν,είσαι ευχαριστημένος με αυτόν;

Καλημέρα σε όλους. Ναι κάτι προβλήματα που είχα με τον vip2 με το diseqc και με την συμβατότητα με την kappa card λύθηκαν σε λιγότερο από ένα μήνα από την αγορά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος με τον vip2 o οποίος έχει πολλή καλή ποιότητα εικόνας στα ελεύθερα Γερμανικά HD κανάλια που βλέπω η εικόνα είναι άπαιχτη. Επειδή δεν θέλω να αλλάξω την κάρτα μου και να πάρω κάρτα παντρεμένη με τον δέκτη δεν βλέπω τα HD κανάλια της nova για να έχω άποψη , αλλά νομίζω πως αν μπορούσα να είχα κι εκεί εικόνα θα ήταν άριστη. Το μόνο για μένα πρόβλημα με τον vip2 είναι ότι ο επίγειος ψηφιακός δέκτης, μου κάνει κάτι παγώματα μερικές μέρες , αλλά η περιοχή που μένω είναι 50 χιλιόμετρα από το Υμηττό που βλέπει η κεραία μου και έναν λόφο μπροστά μου που εμποδίζει την οπτική επαφή. Ο αδελφός μου που έχει κι εκείνος vip2 και είναι σε καλύτερη περιοχή δεν έχει κανένα πρόβλημα με τα επίγεια ψηφιακά.

Καινούριο λογισμικό ILTV αλλά και αυτό εξακολουθεί να έχει το πρόβλημα με την αποθήκευση των ρυθμίσεων. Τελικά μέχρι να βγει ένα λογισμικό που θα λύνει όλα τα προβλήματα (HD, ρυθμίσεις) , ο δέκτης θα είναι παλιός μιας και τον Μάρτιο κλείνει ένα χρόνο στην αγορά. Αυτά που γίνονται με το λογισμικό αυτού του δέκτη είναι αστεία. Με τον vip2 , όταν τον αγόρασα μόλις πρωτοβγήκε σχεδόν πριν ένα χρόνο, είχα ένα πρόβλημα με τις συνεχείς αναβαθμίσεις που έκανε τότε η nova στην κάρτα kappa που είχα , αλλά μετά από μερικές μέρες βγήκε καινούριο λογισμικό πού έλυσε το πρόβλημα συμβατότητας με την κάρτα της nova και έκτοτε δεν είχα κανένα πρόβλημα με τίποτα. Τώρα πως μετά από 10 μήνες ακόμα εκκρεμούν σοβαρά θέματα με τον mini IP , είναι για μένα ένα μεγάλο ερωτηματικό.

σωστος./οχι μονο εσυ και πολυ κοσμος ακομη.βεβαια ο δεκτης εξακολουθει να ειναι καλος εκτος τα μικροπροβλημακια.εκανε και εμενα τα ιδια αλλα οταν ξαναπερα firm απο το satgreko οι ρυμθισεις δεν χανονται.κουλο?και ομως εδω και 15 μερες σβηνω αναβω ολα οκ.τι να πω.υπαρχουν πολλα bugs ακομη που πρεπει να βελτιωθουν.

σωστος./οχι μονο εσυ και πολυ κοσμος ακομη.βεβαια ο δεκτης εξακολουθει να ειναι καλος εκτος τα μικροπροβλημακια.εκανε και εμενα τα ιδια αλλα οταν ξαναπερα firm απο το satgreko οι ρυμθισεις δεν χανονται.κουλο?και ομως εδω και 15 μερες σβηνω αναβω ολα οκ.τι να πω.υπαρχουν πολλα bugs ακομη που πρεπει να βελτιωθουν.

Καλημέρα φίλε μου. Λες να ξαναπεράσω κι εγώ το firmware για τον mini IP να μην χάνονται οι ρυθμίσεις. Θα κάνω το απόγευμα μια δοκιμή , μόνο αν θέλεις γράψε μου ποια έκδοση πέρασες και κρατάει τις ρυθμίσεις????

Καλημέρα φίλε μου. Λες να ξαναπεράσω κι εγώ το firmware για τον mini IP να μην χάνονται οι ρυθμίσεις. Θα κάνω το απόγευμα μια δοκιμή , μόνο αν θέλεις γράψε μου ποια έκδοση πέρασες και κρατάει τις ρυθμίσεις????[/QUOT

SATGREKO.GR 1.3.21

Καλημέρα φίλε μου. Λες να ξαναπεράσω κι εγώ το firmware για τον mini IP να μην χάνονται οι ρυθμίσεις. Θα κάνω το απόγευμα μια δοκιμή , μόνο αν θέλεις γράψε μου ποια έκδοση πέρασες και κρατάει τις ρυθμίσεις????[/QUOT

SATGREKO.GR 1.3.21

να σου πω μονο οτι και εμενα στην αρχη δεν κρατουσε τις ρυθμισεις και επειδη ειχα βαρεθει να τις περναω καθε μερα χροισημοποιουσα τον DM η αλαλον δεκτη για να βλεπω μετα απο 2 εβδομαδες τον εβαλα σε αλλο δωματιο καιολα δουλευουν κανονοικα.τι να πω.αυτο ετυχε και σε αλλο φιλο μου το ιδιο ακριβως.μετα πο 2 εβομαδες και εκεινος δουλευε οκ.θα μα;ς τρελανουν οι γερμανοι.

να σου πω μονο οτι και εμενα στην αρχη δεν κρατουσε τις ρυθμισεις και επειδη ειχα βαρεθει να τις περναω καθε μερα χροισημοποιουσα τον DM η αλαλον δεκτη για να βλεπω μετα απο 2 εβδομαδες τον εβαλα σε αλλο δωματιο καιολα δουλευουν κανονοικα.τι να πω.αυτο ετυχε και σε αλλο φιλο μου το ιδιο ακριβως.μετα πο 2 εβομαδες και εκεινος δουλευε οκ.θα μα;ς τρελανουν οι γερμανοι.

Χαχαχαχαχαχαχαχα. Πολύ καλό αυτό , πρέπει φαίνεται να κάνει θεραπεία 2 εβδομάδων για να συνέλθει , πιθανόν να θέλει και εντατική . Σίγουρα θα μας τρελάνουν οι Γερμανοκινέζοι. Δεν ξέρω αν έχουν περάσει οι 2 εβδομάδες από τότε που πέρασα την 1.3.21 θα δοκιμάσω και θα αναφέρω στο φόρουμ. Σ´ευχαριστώ πολύ φίλε για τις απαντήσεις σου.

:nounder:Έχω περασμένη την 1.2.86 και έφερε μέσα της και κάποια Ke*****. Αυτά περνώντας την 1.3.24 θα αντικατασταθούν;

Εγω με 1.3.24 εχω προβλημα με την ενημερωση του EPG στην nova. Αν παραμεινει ο δεκτης για πολυ ωρα σε ενα καναλι, σταματαει η ενημερωση του EPG στα υπολοιπα καναλια της Nova που ειναι σε αλλες συχνοτητες.
Με το 1.3.21 ειχα καποια παγωματα στην εικονα απο 2-10 δευτερολεπτα και καμια φορα επρεπε να βγαλω την καρτα της nova και να την ξαναβαλω για να ξεκολλησει.
Με την 1.3.24 λιγοστεψανε τα παγωματα (δεν εξαφανιστηκαν τελειως) αλλα υπαρχει το προβλημα με το EPG. Αντε να δουμε αν θα βγει κανενα σταθερο firmware επιτελους.

Εγω με 1.3.24 εχω προβλημα με την ενημερωση του EPG στην nova. Αν παραμεινει ο δεκτης για πολυ ωρα σε ενα καναλι, σταματαει η ενημερωση του EPG στα υπολοιπα καναλια της Nova που ειναι σε αλλες συχνοτητες.
Με το 1.3.21 ειχα καποια παγωματα στην εικονα απο 2-10 δευτερολεπτα και καμια φορα επρεπε να βγαλω την καρτα της nova και να την ξαναβαλω για να ξεκολλησει.
Με την 1.3.24 λιγοστεψανε τα παγωματα (δεν εξαφανιστηκαν τελειως) αλλα υπαρχει το προβλημα με το EPG. Αντε να δουμε αν θα βγει κανενα σταθερο firmware επιτελους.

Κάνε λίγο υπομονή φίλε μου θα βγει ένα λογισμικό που θα διορθώνει τα προηγούμενα bugs και θα χαλάσει κάτι άλλο. Με αυτόν τον δέκτη δεν ξέρω τι παίζεται και δεν μπορούν να το φτιάξουν , ίσως υπάρχει κάποιο πρόβλημα που δεν έχει βγει προς τα έξω. Σε πολλά φόρουμ αναφέρουν πολλά άτομα την δυσφορία τους. Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή μήπως βγει κανένα νέο λογισμικό διαφορετικά θα αναγκαστούμε να περάσουμε κάποιο παλιό ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του και με αυτό που τον εξυπηρετεί.

Παντως εχω την εξης απορια. Αν δεν κανω λαθος τα γνησια λογισμικα δεν υποστηριζουν irdeto κωδικοποιηση και αρα χρειαζεσε μοντουλα για να παιξει η νοβα. Τουλαχιστον τα γνησια λογισμικα ειναι σταθερα σε ολα τα υπολοιπα bugs?
Δηλαδη η ερωτηση ειναι, αξιζουν τα 50 για μια μοντουλα και γνησιο λογισμικο ή δεν αξιζει τον κοπο;

Νομίζω πως αν ανεβάσεις το κόστος ακόμα 50 , μπορείς να πας σε καλύτερη κατηγορία δέκτη που έχει και όλα τα πλεονεκτήματα του mini Ip και χωρίς μοντούλα.

Καλησπέρα. Επειδή είναι αργά και δεν έχω χρόνο , απλά επειδή το δοκίμασα και πέτυχε με την 1.3.24 και μου κρατάει τις ρυθμίσεις :Banane0::Banane0::Banane0: παραθέτω παρακάτω το κείμενο από το Γερμανικό forum που το διάβασα . Βάλτε το στο google και κάντε την μετάφραση (όπως κι εγώ γιατι δεν σκαμπάζω λέξη Γερμανικά) και μετά δοκιμή , σε μένα πάντως κρατάει τις ρυθμίσεις που με ενδιέφερε.

Ich hatte das gleiche Problem, bei jedem Neustart/Reboot waren die manuellen Änderungen wieder "vergessen".
Ich habe eine Lösung gefunden, ist allerdings mit Arbeit verbunden ....
Du spielst die Soft vom 10.01. ein (Software+Booloader), danach noch ein weiteres mal, aber nur die "Settings" aus der Datei.
Alle Änderungen die du nun vornimmst wird er sich behalten können.
Du darfst nur leider nicht deine eigenen gesicherten "Settings" einspielen, tut man das wird der Receiver wieder "vergesslich".
Das Problem liegt also an den eigenen Settings, die scheinen nicht mehr ganz kompatibel zur aktuellen Soft.
Ichh habe mir die Mühe gemacht die Settings aus der Soft zu nehmen und diese dann wieder nach meinen Vorlieben anzupassen, und sie da ...
alles ist prima!

Αύριο όποιος έχει κάποια απορία μπορώ βοηθήσω, αν δεν τα καταφέρει.
Καληνύχτα

Καλησπέρα. Επειδή είναι αργά και δεν έχω χρόνο , απλά επειδή το δοκίμασα και πέτυχε με την 1.3.24 και μου κρατάει τις ρυθμίσεις :Banane0::Banane0::Banane0: παραθέτω παρακάτω το κείμενο από το Γερμανικό forum που το διάβασα . Βάλτε το στο google και κάντε την μετάφραση (όπως κι εγώ γιατι δεν σκαμπάζω λέξη Γερμανικά) και μετά δοκιμή , σε μένα πάντως κρατάει τις ρυθμίσεις που με ενδιέφερε.

Ich hatte das gleiche Problem, bei jedem Neustart/Reboot waren die manuellen Änderungen wieder "vergessen".
Ich habe eine Lösung gefunden, ist allerdings mit Arbeit verbunden ....
Du spielst die Soft vom 10.01. ein (Software+Booloader), danach noch ein weiteres mal, aber nur die "Settings" aus der Datei.
Alle Änderungen die du nun vornimmst wird er sich behalten können.
Du darfst nur leider nicht deine eigenen gesicherten "Settings" einspielen, tut man das wird der Receiver wieder "vergesslich".
Das Problem liegt also an den eigenen Settings, die scheinen nicht mehr ganz kompatibel zur aktuellen Soft.
Ichh habe mir die Mühe gemacht die Settings aus der Soft zu nehmen und diese dann wieder nach meinen Vorlieben anzupassen, und sie da ...
alles ist prima!

Αύριο όποιος έχει κάποια απορία μπορώ βοηθήσω, αν δεν τα καταφέρει.
Καληνύχτα

Αν μπορεις να μας τα εξηγησεις πιο αναλυτικα τι πρεπει ακριβως να κανουμε θα ητανε οτι καλυτερο. :worshippy:
Η οποιος καταλαβε τελος παντων...

Καλημέρα σε όλους. Η 1.3.24 σήμερα το πρωί μου έκανε κάτι περίεργα κολλήματα και από ότι διάβασα στο satgrekco , την κατέβασαν γιαυτό τον λόγο. Έκανα λοιπόν το ίδιο πείραμα με την 1.3.20 και πέτυχε και μ αυτήν χωρίς να έχω κανένα κόλλημα.

1 κάνουμε αναβάθμιση από usb με την επιλογή πλήρης & Loader
2 μετά την επανεκκίνηση κάνουμε ξανά αναβάθμιση μόνο την επιλογή Λογισμικό μόνο

μετά την νέα επανεκκίνηση έβαλα τις ρυθμίσεις που θέλω και τις κρατάει κανονικά στην μνήμη.
Αυτό είναι όλο και αυτό περιγράφει ο Γερμανός στο φόρουμ του.

Καλημέρα σε όλους. Η 1.3.24 σήμερα το πρωί μου έκανε κάτι περίεργα κολλήματα και από ότι διάβασα στο satgrekco , την κατέβασαν γιαυτό τον λόγο. Έκανα λοιπόν το ίδιο πείραμα με την 1.3.20 και πέτυχε και μ αυτήν χωρίς να έχω κανένα κόλλημα.

1 κάνουμε αναβάθμιση από usb με την επιλογή πλήρης & Loader
2 μετά την επανεκκίνηση κάνουμε ξανά αναβάθμιση μόνο την επιλογή Λογισμικό μόνο

μετά την νέα επανεκκίνηση έβαλα τις ρυθμίσεις που θέλω και τις κρατάει κανονικά στην μνήμη.
Αυτό είναι όλο και αυτό περιγράφει ο Γερμανός στο φόρουμ του.

Ωραιος !!! :ears:
Παω να το κανω !!! :idea:

Ωραιος !!! :ears:
Παω να το κανω !!! :idea:

Αν το κάνεις και σου πετύχει , κάνε ένα post για να ξέρουν και άλλοι χρήστες του φόρουμ ότι πετυχαίνει αυτό το κόλπο και κρατάει τις ρυθμίσεις.

Αν το κάνεις και σου πετύχει , κάνε ένα post για να ξέρουν και άλλοι χρήστες του φόρουμ ότι πετυχαίνει αυτό το κόλπο και κρατάει τις ρυθμίσεις.

Ναι , το εκανα με την 1.3.24 και μεχρι τωρα ειναι οκ ( εχω ανοιγοκλεισει 3-4 φορες τον δεκτη )
Το εκανα λιγο διαφορετικα ομως γιατι επρεπε να περασω και τα καναλια.
.
Δηλαδη , περασα πρωτα την 1.3.24 πληρης + bootloader.
Μετα λιστα καναλιων
Μετα λογισμικο μονο
και τελευταιες τις ρυθμισεις.