Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Όταν λες τελευταίες (και χωριστά) τις ρυθμίσεις εννοείς χειροκίνητα; Ρωτάω γιατί οι επιλογές κανονικά είναι μόνο πλήρης+loader, λογισμικό μόνο, κανάλια μόνο.

Όταν λες τελευταίες (και χωριστά) τις ρυθμίσεις εννοείς χειροκίνητα; Ρωτάω γιατί οι επιλογές κανονικά είναι μόνο πλήρης+loader, λογισμικό μόνο, κανάλια μόνο.

Τις ρυθμισεις μεσω hsdata λεω ( net client config ) περασμενες σε ενα στικακι.
Δεν ξερω αν εσεις εννοειτε κατι διαφορετικο...

Τις ρυθμισεις μεσω hsdata λεω ( net client config ) περασμενες σε ενα στικακι.
Δεν ξερω αν εσεις εννοειτε κατι διαφορετικο...

Εμένα πάντως με την 1.3.20 και πάνω μου έχανε τα πάντα και ούτε το μοτέρ δεν αναγνώριζε.

Μπορώ μέσα σε μια λίστα αγαπημένων να χωρίσω τα κανάλια σε ομάδες με κάτι σαν το συνδετήρα που είχε ο dm500;

Μόλις αγόρασα και εγώ τον δέκτη και προσπαθώ να τον μάθω.
Ποιές είναι σε γενικές γραμμές οι διαφορές των διάφορων firmwares;
Βλέπω ότι βγάζει η ομάδα του σατγκρέκ και επίσης δοκίμασα και χρησιμοποιώ προς το παρόν την έκδοση Amiko από γερμανικό φόρουμ.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπέρα.
Κατ'αρχήν ευχαριστώ τον φίλο nikoskav για το link.
Έχω τον απλό δέκτη όχι τον ip, και έχω μείνει με ένα παλιό firm
γιατί ότι κι αν δοκίμασα κάπου έβγαζε πρόβλημα.
Έχω δύο συνδέσεις με την tv.Component για τα sd και hdmi για τα hd.
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω κι αυτό,μόνο που χρειάζεται αρκετός χρόνος
γιατί έχω τέσσερις δορυφόρους και βαριέμε ξανά όλη την διαδικασία με
τα κανάλια,μιας που έχω και τον παλιό loader.Αν έχει κάποιος φίλος συνδέσεις σαν τις δικές μου ας μου πει παρακαλώ με ποιο firm τον δουλεύει. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ποιές είναι σε γενικές γραμμές οι διαφορές των διάφορων firmwares;
EDISION GR = Επίσημο SD + HD
EDISION DE = Επίσημο SD
SATGREKCO GR = Ανεπίσημο HD
ICHLIEBE DE = Ανεπίσημο HD

Ανάλογα κοιτάς και ποιος έχει το τελευταίο.

EDISION GR = Επίσημο SD + HD
EDISION DE = Επίσημο SD
SATGREKCO GR = Ανεπίσημο HD
ICHLIEBE DE = Ανεπίσημο HD

Ανάλογα κοιτάς και ποιος έχει το τελευταίο.
Οι αναβαθμίσεις από SATGREKCO GR και ICHLIEBE DE έχουν διαφορές;

Και αυτή που έχω φορτώσει (amiko από digital-death) είναι επίσης ανεπίσιμη, σωστά; Είναι το ίδιο ασφαλής με τις satgrekco και ichliebe;

Οι αναβαθμίσεις από SATGREKCO GR και ICHLIEBE DE έχουν διαφορές;
Δεν έχω καταλάβει κάτι. Πολλές φορές το Satgrekco βγάζει πρώτο αναβαθμίσεις
και μετά από μέρες ή και καθόλου, βρίσκουμε την αναβάθμιση (ίδια ή παρόμοια) και στο Ichliebe.

Και αυτή που έχω φορτώσει (amiko από digital-death) είναι επίσης ανεπίσιμη, σωστά;
Λογικά, ναι.

Είναι το ίδιο ασφαλής με τις satgrekco και ichliebe;
Δεν ξέρω, δεν την έχω δοκιμάσει.

Last edited:

Τα τελευταία firmwares πάντως είναι τραγικά...Συνεχή reboot και απώλεια των ρυθμίσεων μετά από κάθε reboot...

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν μπορείς να βάλεις firmware Cccam σε κανονικό argus mini 2in1 (όχι IP δηλαδή)? Γιατί έχω δει κάποια πράγματα που έχουν αυτά που βρήκα στο digital-death (εκτός από τα internetika φυσικά) που παρουσιάζουν πραγματικό ενδιαφέρον.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

καλησπερα,παιδια.
υπαρχει firmware που να μην χανει καποια ρυθμιση μετα απο κλεισιμο δεκτη,καθως και υποστηριξη για cc cam client χωρις να κανει freezing?
ευχαριστω

θελω να παρω μια al jazera καρτα. irdeto h viacess 4 ? η δεν εχει σημασια?

στην irdeto μου δινει απο το καναλι 1 μεχρι το 8. ενω στην viaacces μεχρι το 10.
ξερετε τι παιζει? και αν ξερετε αν μπορω να δω και τα hd. παντα απο hotbird μιλαμε.

βρήκα το ali dvr export 1.0 αλλά όταν πηγαίνω open και βρίσκω τον φάκελο που έχει μέσα τα αρχεία του argus, δεν βλέπει τίποτα και δεν ανοίγει τίποτα. Ο δίσκος είναι σε fat32. Παίζει μήπως ρόλο αυτό;

Μήπως γνωρίζει κανείς περί Boxkey? Αν ναι ας μου στείλει παρακαλώ με pm πληροφορίες ή κανένα Link με αγγλόφωνο site γιατί βρίσκω μόνο κάτι Γερμανικά και δεν καταλαβένω τίποτα.

[email protected]

Γεια σας. Πριν 2 μέρες απέκτησα τον Argus 2in1 mini ip. Mπορείτε να μου προτείνετε πιο λογισμικό να εγκαταστήσω για να μπορώ να βλέπω τις επίσημες κάρτες nova(έχω συνδρομή εδώ και 3 χρόνια) και Al Jazeera. Ένας φίλος μου μόλις πήρε τον ίδιο δέκτη έκανε αναβάθμιση μέσω usb aπό το ich liebe kai ο δέκτης αφού έκανε restart έγραφε στο display 00:00 boot και είχε κολλήσει εκεί. Προσπαθήσαμε από Rs232 με null καλώδιο αλλά τίποτα, . Τον έστειλε για service και περιμένει εδώ και μια εβδομάδα.