Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Σ εμένα δούλεψε σωστά!!!! Μιλάω για την έκδοση SetEditArgusMini 1.14
Σ εμένα δούλεψε σωστά!!!! Μιλάω για την έκδοση SetEditArgusMini 1.14
Τωρα δεν ειμαι σπιττι και δεν θυμαμαι απεξω.. αλλα για κοιτα στις ρυθμισεις pvr (νομιζω) να δεις τι επιλογη εχεις για εγγραφη. Μηπως εχεις αναμεταδοτη και σου γραφει ολα τα καναλια του αναμεταδοτη? Γιατι το ALTER ALPHA ANT1 ειναι στην ιδια συχνοτητα. (πληροφορικα με το πρασινο πληκτρο, αυτο το θυμαμαι, επιλεγεις ποιο καναλι θες να δεις). Αν ναι, αλλαξε την επιλογη σε PS η TS (οπου δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ PS TS και αν ξερει καποιος ας μου πει κι εμενα παρακαλω). Αν ειναι οπως τα λεω και δεν εχεις σβησει τις εγγραφες θα γλυτωσεις τη μουρμουρα απο την συζυγο..S/w 1.4.32 EMU/Nov 08-2011 του δίνω προγραμματισμό να μου γράψει ΑΝΤ1 (ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ για την σύζυγο...) και αυτό την μία μου γράψει τον ALPHA (ενώ φαίνεται στην λίστα των γραμμένων ΑΝΤ1!!!!) ή ALTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εχει κανείς ίδιο πρόβλημα??
ευχαριστώ για την υπόδειξη. Είδα στις ρυθμίσεις, αλλά δεν εγινε τπτ με την αλλαγή από TS που ήταν σε PS που εβαλα. καμιά αλλη ιδέα ή κάποια άλλο f/w που δουλεύει σωστά?Τωρα δεν ειμαι σπιττι και δεν θυμαμαι απεξω.. αλλα για κοιτα στις ρυθμισεις pvr (νομιζω) να δεις τι επιλογη εχεις για εγγραφη. Μηπως εχεις αναμεταδοτη και σου γραφει ολα τα καναλια του αναμεταδοτη? Γιατι το ALTER ALPHA ANT1 ειναι στην ιδια συχνοτητα. (πληροφορικα με το πρασινο πληκτρο, αυτο το θυμαμαι, επιλεγεις ποιο καναλι θες να δεις). Αν ναι, αλλαξε την επιλογη σε PS η TS (οπου δεν ξερω ποια ειναι η διαφορα μεταξυ PS TS και αν ξερει καποιος ας μου πει κι εμενα παρακαλω). Αν ειναι οπως τα λεω και δεν εχεις σβησει τις εγγραφες θα γλυτωσεις τη μουρμουρα απο την συζυγο..
ευχαριστώ για την υπόδειξη. Είδα στις ρυθμίσεις, αλλά δεν εγινε τπτ με την αλλαγή από TS που ήταν σε PS που εβαλα. καμιά αλλη ιδέα ή κάποια άλλο f/w που δουλεύει σωστά?
Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
Όχι, οι περισσότεροι ΔΕΝ την έχουν.Δεν την παρέχουν όλοι οι HD δέκτες της αγοράς την πληροφορία αυτή;
Γνωρίζει κανείς αν ο miniIP εμφανίζει κάπου πληροφορίες για την ανάλυση του παρακολουθούμενου καναλιού;
Στις πληροφορίες πάντως δεν εμφανίζει καμία σχετική ένδειξη κάτι που με παραξένεψε πολύ...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.