Εμένα σε αντίστοιχο πρόβλημα και έχω συνδεδεμένο το δέκτη με το laptop με USB μετατροπέα δούλεψε με το γνήσιο από Γερμανία μεριά ενώ όλα τα άλλα που δοκίμασα δεν δούλεψαν Αν χρησιμοποιήσεις καλώδιο null modem με υπολογιστή που έχει έξοδο rs232 τότε δουλεύουν όλα καλά.
Σάκη, τα φώτα σου! Έχω ρυθμισμένο να κάνει εγγραφή σε PS (mpg) αλλά όταν κάνω εγγραφή σε κάποια κανάλια βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να κάνει εγγραφή σε PS και τη μετατρέπει σε TS. Γιατί άραγε;
Αν δεν είχες βρει λύση, μέσω του καλωδίου "Υ" που τον συνδέεις σε USB τροφοδοτικό πρίζας.Προφανώς δεν επαρκεί το ρεύμα της usb θύρας του argus;
Πως μπορώ να λύσω το πρόβλημα; Το κουτί είχε μέσα και ένα καλώδιο usb Y για extra ρεύμα αλλά από που μπορώ να του δώσω παροχή;
Όχι δεν έχω δει καμία αλλαγή,ξαφνικά χάθηκε το μενού επίγεια εγκατάσταση και τα επίγεια κανάλια μου! από το πουθενά!Αν δεν είδες κάποια αλλαγή από τότε που έγραψες το μήνυμα... χάλασε το επίγειο tuner σου!
Μεταχειρισμένο τον έχω πάρει τον δέκτη,οπότε ούτως η άλλος δεν έχω εγγύηση,γιαυτό ρώτησα πόσο να είναι το κόστοςΣτον δέκτη έδιναν 3 χρόνια εγγύηση στην αρχή και 5 χρόνια δίνουν από κάποια στιγμή και μετά.
Πιστεύω πως και στα 3 χρόνια να είσαι, είσαι καλυμένος. Οπότε δεν πληρώνεις τίποτα!
Το πας στο κατάστημα που τον πήρες και εκείνοι το στέλνουν στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη.
Είτε φτιάχνεται είτε όχι, εσένα θα σου επιστρέψουντον από την αντιπροσωπεία δέκτη ο οποίος θα δουλεύει κανονικά.
Αν είσαι από τους πρώτους που τον αγόρασαν (όπως και εγώ) και έχουν περάσει 3 χρόνια, δεν ξέρω αν σε καλύπτουν με δωρεάν επισκευή.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.