Παιδιά βοήθεια...δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά επείγομαι, γιατί είναι Κυριακή και έχουμε αγώνες...
Το δέκτη (μέσα από τον οποίο περνάει και το σήμα της επίγειας κεραίας για να πάει στην τηλεόραση) τον άνοιξα το πρωί στο stand by για να έχω καλύτερο σήμα στα αναλογικά κανάλια, όπως πάντα...μετά από κανα δίωρο όμως, το display έσβησε και, έκτοτε, νέκρα...Κλείνοντας και ξανανοίγοντας το διακόπτη on/off από πίσω, δείχει on, boot, και μόλις εμφανίζει στο display το EDISION, σβήνει και δεν στέλνει ούτε σήμα στην τηλεόραση...
Η ενίσχυση του αναλογικού σήματος στην τηλεόραση μόνον παραμένει απ' ότι βλέπω...
Τι να φταίει; Να δοκιμάσω να περάσω το λογισμικό (1500HD) με rs232; υπάρχει κάποιος οδηγός γι αυτό? Αν έχετε διάγνωση έστω, απαντήστε μου σας παρακαλώ...
Νάστε καλά!!!
EDIT:Πόσο αλάνι πρέπει να είναι ένα παιδί 5 χρονών, ώστε χωρίς να βλέπει τι κάνει στην οθόνη, να ενεργοποιήσει το VFD οθόνη σε κατάσταση αναμονής σε Off!!!!
Και πόσο υποψιασμένος έπρεπε να είμαι εγώ ότι υπήρχε περίπτωση νάχει κάνει κάτι τέτοιο το τσογλανάκι μου και να μην δοκιμάσω καν να πατήσω το on στο τηλεκοντρόλ;;;
Τέλος καλό, όλα καλά...
Ευχαριστώ...