Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Λοιπόν

Έβγαλα άκρη με τις ρυθμίσεις για το ITV HD στον Eurobird 1 (28.5° E)

#1 Για αυτούς που ήδη το έχουν ...μισοκαταφέρει βάζω screenshot του seteditargusmini. Απλά αντιγράφουμε τις ρυθμίσεις και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

#2 Για αυτούς που θα το ξεκινήσουν από την αρχή ...λίγο πιο αναλυτικά
- Ο transponder 11428/Horizontal/27500 δεν υπάρχει στον Edision Argus mini. Από το μενου Satellite instalation τον προσθέτουμε.
- Κατόπιν κάνουμε transponder scan (πατάμε δλδ το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπάκι) και στην επιλογή program type βάζουμε TV+Radio. Θα βρεί 2 TV και 9 Radio.
- Το 10510 στα Radio ΕΙΝΑΙ ΤΟ ITV HD. Προσθέτουμε τις ρυθμίσεις που έχω βάλει στο screenshot και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

Σίμος

Attachments

• ITV HD-Final.jpg
    ITV HD-Final.jpg
    29.2 KB · Views: 98
Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Και πως μπορουμε να μαθουμε τι αλλαγες εχει το καινουριο firmware?

Πάντως φίλε supacoopa εγώ που το έβαλα στον δέκτη, δεν βλέπω κάποια
ουσιαστική αλλαγή.
Ένα πρόβλημα που είχα και ελπίζω να διορθώθηκε είναι ότι
κάποιες φορές δεν "έβλεπε" την κάρτα της Nova, Version Kappa,με
το άνοιγμά του και έπρεπε να βγάλω την κάρτα και να την ξαναβάλω.
Και αυτό φυσικά είναι πρόβλημα για τις προγραμματισμένες εγγραφές.
Δεν γίνονταν πάντα αλλά περίπου 4 φορές στις 10.
Άρα εάν εξαλείφθηκε αυτό το πρόβλημα,για μένα θα είναι επιτυχία.
Θα δούμε.....

Λοιπόν

Έβγαλα άκρη με τις ρυθμίσεις για το ITV HD στον Eurobird 1 (28.5° E)

#1 Για αυτούς που ήδη το έχουν ...μισοκαταφέρει βάζω screenshot του seteditargusmini. Απλά αντιγράφουμε τις ρυθμίσεις και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

#2 Για αυτούς που θα το ξεκινήσουν από την αρχή ...λίγο πιο αναλυτικά
- Ο transponder 11428/Horizontal/27500 δεν υπάρχει στον Edision Argus mini. Από το μενου Satellite instalation τον προσθέτουμε.
- Κατόπιν κάνουμε transponder scan (πατάμε δλδ το ΠΡΑΣΙΝΟ κουμπάκι) και στην επιλογή program type βάζουμε TV+Radio. Θα βρεί 2 TV και 9 Radio.
- Το 10510 στα Radio ΕΙΝΑΙ ΤΟ ITV HD. Προσθέτουμε τις ρυθμίσεις που έχω βάλει στο screenshot και ...απολαμβάνουμε θέαμα.

Σίμος

Σίμο καλημέρα, που βρίσκετε αυτή η προσθήκη ?? Δεν μπορώ να βρω πως γίνετε.

Last edited:

Καλημέρα
(Επειδή δεν το έχω μπροστά μου τώρα πιθανώς να μην είναι ακριβής η απάντηση.)
Είναι το εγκατάσταση δορυφόρου Δλδ στο τηλεκοντρόλ πατάμε menu και μετά εγκατάσταση δορυφόρου.

Ξαναπροσπάθησε. Εδώ είμαστε.

Σίμος

Όπως κατάλαβες η γλώσσα σε μένα είναι στα αγγλικά.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Πάντως φίλε supacoopa εγώ που το έβαλα στον δέκτη, δεν βλέπω κάποια ουσιαστική αλλαγή.

Ευχαριστω για την απαντηση.

Προσωπικα με το 02-02-2010 δεν εχω κανενα προβλημα, εκτος απο σπασιματα στα ελευθερα HD του Astra οπου μαλλον φταιει το παλιοLNB μου.
H Kappa μου παιζει απροβληματιστα στο UCAS, οποτε λεω να μεινω σε αυτη την εκδοση μην τυχον και "πειραχτει" τιποτα :grandpa:

Παλια τα ελευθερα firmware υποτιθεται οτι ανοιγαν καποια Viaccess κλπ, αλλα νομιζω οτι τα κλειδωματα ειναι πλεον πολυ γερα.

φίλε angelheart θελω να ρωτησω στα screenshoots εχεις στις ρυθμισεις service typ AVC HD TV απο που προκυπτει; επισης νολις κανεις τις ρυθμισεις το πας στα TV η παει απο μονο του; εγω τα εκανα ολα εκτος απο το service typ το εβαλα tv services και το μετακομισα στο λιστα tv το φορτωσα ξανα στον δεκτη βλεπω το καναλι στην λιστα αλλα δεν μου ανοιγει! καμμια περαιτερω βοηθεια;Ευχαριστω!

AVC HD TV = DVBS/2 (MPEG4 HD)

Αν ο δεκτης το αναγνωρισει ως radio (τα κανει κατι τετοια), του αλλαζεις τον τυπο απο τα properties για να το αναγνωριζει ως HDTV

@dias64
Στο παράθυρο του seteditargusmini εκεί που λέει service type πατάς το βελάκι. Βγάζει 3 επιλογές (Radio , TV και HD TV είπαμε δεν είμαι μπροστά αλλά αυτά τα 3 είναι).
Εκεί ΟΡΙΖΕΙΣ οτι το σήμα που θα βρει θα το εκλάβει ως ραδιοφωνικό, τηλεόρασης ή HD-τηλεόρασης.

Κάνε αυτό, ξαναφόρτωσέ το και πες τι έγινε.

Σίμος

νομιζω οτι τα καταφερα χαρη στην βοηθεια σας παιδια σας ευχαριστω πολυ! αυτη την στιγμη μου ανοιγει το καναλι και λεει οτι this programm is unavaible on ITV 1 HD! εαν ειναι ετσι απαντηστε μου μονο να ξερω και ευχαριστω και παλι!!

νομιζω οτι τα καταφερα χαρη στην βοηθεια σας παιδια σας ευχαριστω πολυ! αυτη την στιγμη μου ανοιγει το καναλι και λεει οτι this programm is unavaible on ITV 1 HD! εαν ειναι ετσι απαντηστε μου μονο να ξερω και ευχαριστω και παλι!!

ναι,ετσι ειναι

Καλημέρα
(Επειδή δεν το έχω μπροστά μου τώρα πιθανώς να μην είναι ακριβής η απάντηση.)
Είναι το εγκατάσταση δορυφόρου Δλδ στο τηλεκοντρόλ πατάμε menu και μετά εγκατάσταση δορυφόρου.

Ξαναπροσπάθησε. Εδώ είμαστε.

Σίμος

Όπως κατάλαβες η γλώσσα σε μένα είναι στα αγγλικά.

Η προσθήκη του transponder πως γίνετε. Σημασία δεν έχει η γλωσσα που εχεις το μενού.

Με το Transponder edit.

Η απάντησή σου αυτή δεν μου λέει τίποτα.
Αυτό υπάρχει μέσα στο μενου? Και που ακριβώς? Γιατί δεν βρίσκω απολύτως τίποτα.
Αν δεν σου κάνει κόπο γράψε κατι παραπάνω !!!!!

Φίλε μου Amber

Ψάξε και λίγο !!!
Τεσπα.
1 Power on ---> Menu (από το τηλεκοντρόλ) --->Satellite instalation
2 Εκεί είναι το μενου με τους tronsponders κτλ
3 Το κίτρινο κουμπάκι (TP edit) είναι το transponder edit. Το πατάς
4 Προσθέτεις τα στοιχεία του transponder 11428/27500/Horizontal
5 Πατάς ΟΚ (Απ' εξω δεν θυμάμαι αλλά έτσι πρέπει να είναι) και σου λέει να σώσεις. Ξανά ΟΚ και μπήκε ο Transponder
6 Μετα κάνεις scan μόνο αυτόν τον transponder και Radio και TV (ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ)
7 Βγάζει 2 TV και 9 Radio
8 Ακολουθείς τα βήματα από το προηγούμενο Post

Νομίζω οτι τώρα είναι αρκετά αναλυτικά.
Φιλική συμβουλή. Παίξε και λίγο με τα μενου του δέκτη σου. Δες τι μπορεί να κάνει. Μην κάνεις μόνο ερωτήσεις. Δείχνεις σαν να μην έχεις ακουμπήσει τον δέκτη μετά από τόσο καιρό.

Αντε και ποστάρισε να μας πείς οτι τα κατάφερες

Σίμος

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ευχαριστω για την απαντηση.

Προσωπικα με το 02-02-2010 δεν εχω κανενα προβλημα, εκτος απο σπασιματα στα ελευθερα HD του Astra οπου μαλλον φταιει το παλιοLNB μου.
H Kappa μου παιζει απροβληματιστα στο UCAS, οποτε λεω να μεινω σε αυτη την εκδοση μην τυχον και "πειραχτει" τιποτα :grandpa:

Παλια τα ελευθερα firmware υποτιθεται οτι ανοιγαν καποια Viaccess κλπ, αλλα νομιζω οτι τα κλειδωματα ειναι πλεον πολυ γερα.

Από τα γερμανικά forum που κοίταξα, αυτοί βρήκαν κάποιες μικροαλλαγές μόνο (κάτι μηνύματα λάθους σε κινήσεις Diseq, καθώς και κολλήματα του δέκτη στο National Geographic HD). Πάντως κάτι ουσιαστικό ΔΕΝ αναφέρθηκε.

Στην σελίδα του Kunibert λέει ότι "...Wir arbeiten an CS Verbindungen für den Mini.." δλδ Δουλεύουμε στο κομμάτι CS σύνδεση για τον mini.

Προβλέψεις για το μέλλον
1 Πλέον γίνεται δουλειά κυρίως στον Argus mini ip
2 Δύσκολα θα ξαναδούμε κάτι σοβαρό στον απλό Argus mini.

Μακάρι να κάνω λάθος

Σίμος

Φίλε μου Amber

Ψάξε και λίγο !!!
Τεσπα.
1 Power on ---> Menu (από το τηλεκοντρόλ) --->Satellite instalation
2 Εκεί είναι το μενου με τους tronsponders κτλ
3 Το κίτρινο κουμπάκι (TP edit) είναι το transponder edit. Το πατάς
4 Προσθέτεις τα στοιχεία του transponder 11428/27500/Horizontal
5 Πατάς ΟΚ (Απ' εξω δεν θυμάμαι αλλά έτσι πρέπει να είναι) και σου λέει να σώσεις. Ξανά ΟΚ και μπήκε ο Transponder
6 Μετα κάνεις scan μόνο αυτόν τον transponder και Radio και TV (ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ)
7 Βγάζει 2 TV και 9 Radio
8 Ακολουθείς τα βήματα από το προηγούμενο Post

Νομίζω οτι τώρα είναι αρκετά αναλυτικά.
Φιλική συμβουλή. Παίξε και λίγο με τα μενου του δέκτη σου. Δες τι μπορεί να κάνει. Μην κάνεις μόνο ερωτήσεις. Δείχνεις σαν να μην έχεις ακουμπήσει τον δέκτη μετά από τόσο καιρό.

Αντε και ποστάρισε να μας πείς οτι τα κατάφερες

Σίμος

Ετσι ειναι κατανοητά και σε ευχαριστώ. Που να φανταστώ οτι το TP edit ειναι προσθήκη transponder!!!!
Οσο για τον δέκτη δεν τον εχω και πολύ καιρο και μάλλον δεν θα τον κρατήσω και για πολυ καιρό.
Ηδη έβαλα αγγελια για πώληση, όχι εδω βεβαια γιατι δεν μου το επιτρέπουν τα λιγοστα ποστ που έχω.
Πάντως σε ευχαριστώ

Φίλε μου Amber21

Άποψή μου είναι οτι δεν κάνεις καλά που τον δίνεις. Μια χαρά είναι. Εγώ θα έλεγα οτι ο argus mini είναι ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟΣ και αυτό διότι

1 ΔΕΝ διαφημίζει ότι έχει CCCam κτλ (Δεν σχολιάζω περαιτέρω, άλλοι καταλαβαίνουν τι λέω, άλλοι όχι)
2 Ακόμη και με το ανεπίσημο firmware, ελάχιστα πράγματα "φωτίζουν" ΑΛΛΑ αποκτά 2 UCAS, οπότε παίρνει πολλές ΕΠΙΣΗΜΕΣ κάρτες.
3 Είναι HD με Blindscan. Πρίν 6-7 μήνες ηταν μετρημένοι οι δέκτες αυτού του τύπου.(Όχι ότι τώρα πλημμυρίσαμε, αλλά λέμε τώρα).
4 Ο αντιπρόσωπος δίνει 3 (τρία) χρόνια εγγύηση
5 Είναι Combo

Με λίγα λόγια ο δέκτης κατά βάση προβάλλει ως "τίμιος" (άλλοι θα πούνε και μ@λ@κ@ς, αλλά αυτό είναι θέμα προοπτικής) μεταξύ .....

Σίμος

Φίλε μου Amber21

Άποψή μου είναι οτι δεν κάνεις καλά που τον δίνεις. Μια χαρά είναι. Εγώ θα έλεγα οτι ο argus mini είναι ΠΟΛΥ ΤΙΜΙΟΣ και αυτό διότι

1 ΔΕΝ διαφημίζει ότι έχει CCCam κτλ (Δεν σχολιάζω περαιτέρω, άλλοι καταλαβαίνουν τι λέω, άλλοι όχι)
2 Ακόμη και με το ανεπίσημο firmware, ελάχιστα πράγματα "φωτίζουν" ΑΛΛΑ αποκτά 2 UCAS, οπότε παίρνει πολλές ΕΠΙΣΗΜΕΣ κάρτες.
3 Είναι HD με Blindscan. Πρίν 6-7 μήνες ηταν μετρημένοι οι δέκτες αυτού του τύπου.(Όχι ότι τώρα πλημμυρίσαμε, αλλά λέμε τώρα).
5 Είναι Combo

Με λίγα λόγια ο δέκτης κατά βάση προβάλλει ως "τίμιος" (άλλοι θα πούνε και μ@λ@κ@ς, αλλά αυτό είναι θέμα προοπτικής) μεταξύ .....

Σίμος

φιλε γεια σου απο Blind search θα μας σκαναρεις να δουμε τι γινετε κατεβαζει δεσμες dvbs-2
ποση ωρα κανει το δορυφορο εχεις δοκιμασει?
εχει βηματα?
υπαρχει ανεπισημο firmware?εαν ναι που μπορω να ενημεροθω?υπαρχει καποια σελιδα?

επισις 10/11/2009 στο παρον thread (ποστ 10)ειχα κανει την ιδια ερωτηση σε ενα αλλο μελος

μου ειπε θα σκαναρει αυριο και εχουμε 8/3/2010 μπορει και να το ξεχασε βεβαια :chinscratch:τι να πω

Φίλε μου Amber21

5 Είναι Combo

Σίμος

Φίλε Σίμο, δεν ανεφερα οτι ο δέκτης δεν ειναι τίμιος και σε αριστη σχεση απόδοσης/τιμής.
1) δεν εχω πρόβλημα ,αν έχει cccam ή οχι
2) στα + οτι εχει 2 ucas και 2 CI και δέχετε πολλές επισημες και μη καρτες)
3) στα + οτι ειναι combo

Υπάρχουν και καποια μειον στον δέκτη όπως άλλωστε σε ολους.
Τον δίνω διότι δεν έχω hd tv (και δεν προτίθεμαι να παρω στο αμεσο μελον)..οπότε αναγκαστικά τον δοκίμασα σαν SD....
και δύσκολα βρίσκω firmware για sd.