Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Πόσο πιο αναλυτικά πρέπει να τα γράψω για να το καταλάβεις?
Ελληνικά δεν ειναι αυτά που γράφω?
Η φωτεινή ένδειξη στην οθόνη ειναι τελειως διαφορετικό από αυτό που ρωτώ.
Ο "mouse" που έγραψε οτι ο δέκτης τίθεται σε 'standby" ας μας το εξηγήσει.
Και ξαναλέω... ο δέκτης ΔΕΝ μπαινει σε standy διότι καθε φορά κανει επανεκίνηση (boot). Την ενδειξη της οθόνης και μόνο μπορει κανεις να ρυθμίσει.
Και για να μην δώσουμε συνέχεια ας το τελειώσουμε το θεμα εδω .
Αν είχες μεγαλύτερη εμπειρία, θα γνώριζες ότι δεν τίθενται όλοι οι δέκτες σε θέση standby (όπως το εννοείς εσύ).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Αν είχες μεγαλύτερη εμπειρία, θα γνώριζες ότι δεν τίθενται όλοι οι δέκτες σε θέση standby (όπως το εννοείς εσύ).

Θα σου έλεγα οτι δεν ειναι θέμα εμπειρίας όπως ,το θέτεις εσύ, αλλα σωστής ερμηνείας και μετάφρασης.
Άλλωστε δεν εχω στη διάθεσή μου όλους τους δέκτες για να αποκτήσω την τόσο μεγαλη εμπειρια που μπορει να έχει κάποιος άλλος.

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον Edision HD Mini IP και θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν ξέρετε.

1. Συνεργάζεται με την καινούργια κάρτα της Νοva ο card-reader ή θα χρειαστώ irdeto module?
  2. Firmware έχει το ίδιο με τον mini 2in1 combo?
  3. Ποιότητα εικόνας ? Θα το βάλω σε lcd 47" με upscale στα 1080ι
Ευχαριστώ.

Λοιπόν
1 Εγώ NOVA δεν έχω, αλλά απ' ότι λένε προλαλήσαντες παίζει χωρίς irdeto, με το firmware του kunibert.
2 (Μέχρι στιγμής) ΔΕΝ υπάρχει ξεχωριστό firmware για τον ΙΡ. Υποτίθεται οτι θα βγει. Περισσότερα στο h**p://www.ichliebe.tv
3 Μια χαρά είναι η εικόνα. (Εγώ έχω Πανυ Πλάσμα 42")

Σίμος

καλησπερα και απο μενα.αν καποιος ξερει σιγουρα οτι δουλευει με την καινουργια καρτα της nova να βοηθησει γιατι τους πηρα τηλ σημερα και με ενημερωσαν οτι μονο με τον δεκτη που μου εδωσαν μπορω να δω και οτι αλλο και αν αγορασω δεν θα λειτουργει με την καρτα......

θα ηθελα να ρωτησω αν βαλω τον συγκεκριμενο δεκτη θα εχω καλυτερη εικονα στα sd καναλια (κανει upscale???)

Από αυτά που λες, μάλλον είσαι νέος συνδρομητής και η κάρτα σου είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτησιακό δέκτη της nova... οπότε μάλλον δεν θα παίζει...

Από αυτά που λες, μάλλον είσαι νέος συνδρομητής και η κάρτα σου είναι παντρεμένη με τον ιδιοκτησιακό δέκτη της nova... οπότε μάλλον δεν θα παίζει...

καλησπερα και απο μενα.αν καποιος ξερει σιγουρα οτι δουλευει με την καινουργια καρτα της nova να βοηθησει γιατι τους πηρα τηλ σημερα και με ενημερωσαν οτι μονο με τον δεκτη που μου εδωσαν μπορω να δω και οτι αλλο και αν αγορασω δεν θα λειτουργει με την καρτα......

θα ηθελα να ρωτησω αν βαλω τον συγκεκριμενο δεκτη θα εχω καλυτερη εικονα στα sd καναλια (κανει upscale???)

οπως σου απαντησα και στο pm(τα λεμε και εδω να βλεπουν και οι αλλοι),στα sd καναλια και στο δικο μου τουλαχιστον setup,απ`οποιον δεκτη εχω δοκιμασει,το σκαρτ μου δινει ελαφρως πιο ευκρινη εικονα.
ειδικα αυτα που εχου χαμηλο biltrate,παιζουν σιγουρα καλυτερα μεσω σκαρτ.
λογικο πιστευω απο την στιγμη που εχουμε να κανουμε με sd σημα.
οπως αντιστοιχα βλεπεις καλυτερα τα sd δορυφορικα καναλια(π.χ νοβα) σε crt tv ,παρα σε πλασμα ή Lcd.
στο pm δεν μου αναφερεις οτι η καρτα σου ειναι παντρεμενη,οποτε-οπως σου απαντησε και ο mouse πιο πανω-δυστηχως,δεν μπορει να παιξει πουθενα αλλου εκτος απο τον panasat που σου εχουν δωσει.

Last edited:

παντρεμενη ειναι δηλαδη δεν μπορω να κανω τπτ ε.....

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Παιδια καλησπέρα.
Τον αγόρασα και εγώ σήμερα στα 130 ευρώ

Θα τον συνδέσω το απόγευμα
Ελπίζω να αξίζει

Οχι τον απλό
Τον Ip τον είχε 160 ευρώ αλλα δεν έχω internet σπιτι
μόνο στη δουλειά

ευχαριστώ εαν έχω αύριο απορίες θα γράψω

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δηλαδή υπάρχει και σκέτος Edision Argus mini (όχι 2 in 1) χωρίς τα επίγεια κανάλια;

Οχι τον απλό
Τον Ip τον είχε 160 ευρώ αλλα δεν έχω internet σπιτι
μόνο στη δουλειά

ευχαριστώ εαν έχω αύριο απορίες θα γράψω

εδω ειμαστε..

Δηλαδή υπάρχει και σκέτος Edision Argus mini (όχι 2 in 1) χωρίς τα επίγεια κανάλια;

υπαρχει o argus mini 2 in 1 με ethernet,o 2 in 1 χωρις ethernet και ο μινι χωρις δορυφορικο ψηφιακο,παρα μονο με επιγειο mp4.

εδω ειμαστε..

υπαρχει o argus mini 2 in 1 με ethernet,o 2 in 1 χωρις ethernet και ο μινι χωρις δορυφορικο ψηφιακο,παρα μονο με επιγειο mp4.

Δηλαδή σε όλα υπάρχει η λήψη των επίγειων καναλιών. Εγώ δηλαδή που δεν το χρειάζομαι αυτό αφού η τηλεορασή μου έχει αποκωδικοποιητή για mpeg4 μάλλον με βλέπω στο piccollo.

Δηλαδή σε όλα υπάρχει η λήψη των επίγειων καναλιών. Εγώ δηλαδή που δεν το χρειάζομαι αυτό αφού η τηλεορασή μου έχει αποκωδικοποιητή για mpeg4 μάλλον με βλέπω στο piccollo.

κι`εμενα εχει η τηλεοραση Mpeg4,αλλα προφανως θα χρειαστει για εγγραφες-και οχι μονο..

Παιδιά καλημέρα
Ο δέκτης είναι πάρα πολύ καλός.
Στην αρχή δυσκολεύτηκα λίγο γιατί είχε μέσα το πρόγραμμα για SD και εγώ τον σύνδεσα με HDMI.
Ευτυχώς είχα καλώδιο scart τον σύνδεσα πέρασα το πρόγραμμα από το γερμανικό site και όλα καλα.
Τους 2 δορυφόρους που έχω (hotbirb & astra 19.2) τους βρήκε αμέσως και κατέβασε περίπου 2500 κανάλια ενώ δημιούργησε και λίστες αγαπημένων (hd, nova, music, ιταλικά free, γερμανικά free κλπ)
Βέβαια τον ψάχνω ακόμη
Δεν βρήκα πως κάνεις μετονομασία καναλιών με μικρά γράμματα (έχει μόνο κεφαλαία )