Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

μεχρι ποσα gb σκληρο δισκο υποστηριζει ο δεκτης και τι ειναι να προτιμησω μεταξυ 3.5`(εξωτερικη τροφοδοσια)&2,5`(τοφοδοσια απο τον δεκτη)?

Αντιγάφω λίστα από δοκιμασμένους δίσκους

2,5

Western Digital Passport 120 GB
Platinum MyDrive 320 GB
Platinum MyDrive 500 GB
Seagate Expansion Portable 250 GB / 320 GB / 500 GB
Seagate FreeAgent Go 2,5" 500 GB 5.400 UPM 8 MB Cache
Medion E82720 (MD 90154) 500 GB
Medion E82717 (MD 90163) 320 GB
Hitachi HTS541080G9SA00 80 GB
Iomega eGo Helium 320 GB
Samsung G2 Portable 500 GB

3,5
Buffalo DriveStation 1TB
Iomega eGo Desktop Hard Drive 1TB
Iomega ScreenPlay HD Multimedia Drive 500 GB / 1TB
Poppstar 1,5TB (Samsungmodell HD154UI )
Seagate External Desktop Drive 1TB
Medion MD 90131 3,5" 1TB
Mistral by CnMemory 1TB
Hitachi Simple Drive III 1TB

Πάρα πολλά USB stick (δεν έχει νόημα η αναφορά) Εγώ όσα έβαλα επάνω του δουλέψανε κανονικά.

Δημήτρη αμα θες την άποψή μου δύσκολα να μην δουλέψει κάποιος δίσκος με δική του τροφοδοσία.

Σίμος

Αντιγάφω λίστα από δοκιμασμένους δίσκους

2,5

Western Digital Passport 120 GB
Platinum MyDrive 320 GB
Platinum MyDrive 500 GB
Seagate Expansion Portable 250 GB / 320 GB / 500 GB
Seagate FreeAgent Go 2,5" 500 GB 5.400 UPM 8 MB Cache
Medion E82720 (MD 90154) 500 GB
Medion E82717 (MD 90163) 320 GB
Hitachi HTS541080G9SA00 80 GB
Iomega eGo Helium 320 GB
Samsung G2 Portable 500 GB

3,5
Buffalo DriveStation 1TB
Iomega eGo Desktop Hard Drive 1TB
Iomega ScreenPlay HD Multimedia Drive 500 GB / 1TB
Poppstar 1,5TB (Samsungmodell HD154UI )
Seagate External Desktop Drive 1TB
Medion MD 90131 3,5" 1TB
Mistral by CnMemory 1TB
Hitachi Simple Drive III 1TB

Πάρα πολλά USB stick (δεν έχει νόημα η αναφορά) Εγώ όσα έβαλα επάνω του δουλέψανε κανονικά.

Δημήτρη αμα θες την άποψή μου δύσκολα να μην δουλέψει κάποιος δίσκος με δική του τροφοδοσία.

Σίμος

ευχαριστω πολυ....:music-smiley-005:

Δημήτρη αν θέλεις πες λίγα πράγματα για το IP, τι παραπάνω κάνει δλδ.
Εγώ το μηχανάκι το έχω εδώ και 3 μήνες (ΔΕΝ είχε τότε ΙΡ) και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος. Απλά πες μου τι χάνω που δεν έχω το ΙΡ.

Ευχαριστώ
Σίμος

Δημήτρη αν θέλεις πες λίγα πράγματα για το IP, τι παραπάνω κάνει δλδ.
Εγώ το μηχανάκι το έχω εδώ και 3 μήνες (ΔΕΝ είχε τότε ΙΡ) και είμαι ΠΑΡΑ πολύ ευχαριστημένος. Απλά πες μου τι χάνω που δεν έχω το ΙΡ.

Ευχαριστώ
Σίμος

εχεις την δυνατοτητα για μοιρασμα κλειδιων(εντος οικιας εννοηται)μεσω δικτυου(homeplug).
μπορεις να κανεις κατευθειαν αναβαθμιση firmware,μεσω του server της edision.
απο`κει και περα προσπαθω να μαθω κι`εγω τι παραπανω μπορουμε να κανουμε μ`αυτην την θυρα..

Επίσης παίρνει cccam, newcamd κλπ.

α`γεια σου-κι`αυτο καπου το πηρε το ματι μου...
ακομη βεβαια δεν εχω καταλαβει πως ακριβως δουλευουν αυτα τα κολπα,αλλα που θα μου παει...

αγορασα και κουμπωσα αυτον τον wd http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=697 στον edision,αλλα χαμπαρι-δεν τον βλεπει καθολου.
τον βαζω στον υπολογιστη και τον βλεπει,οπως κανονικα τον διαβαζει και το wdplayer που εχω στο δωματιο του μικρου μου.
πηρα την παλαιοτερη σειρα porttable της wd(320gb) απο το player του μικρου και τον διαβασε αμεσως ο edision.
ο καινουργιος εχει μεσα περασμενο ενα προγραμμα που δεν σβηνει με τιποτε απο μεσα και ψιλιαζομαι μηπως εκει γινεται το μπερδεμα.
τι μπορω να κανω?

αγορασα και κουμπωσα αυτον τον wd http://wdc.com/en/products/products.asp?driveid=697 στον edision,αλλα χαμπαρι-δεν τον βλεπει καθολου.
τον βαζω στον υπολογιστη και τον βλεπει,οπως κανονικα τον διαβαζει και το wdplayer που εχω στο δωματιο του μικρου μου.
πηρα την παλαιοτερη σειρα porttable της wd(320gb) απο το player του μικρου και τον διαβασε αμεσως ο edision.
ο καινουργιος εχει μεσα περασμενο ενα προγραμμα που δεν σβηνει με τιποτε απο μεσα και ψιλιαζομαι μηπως εκει γινεται το μπερδεμα.
τι μπορω να κανω?

επισης διαβασα οτι οταν του δωσεις εντολη να γραψει σε αρχεια με καταληξη ps δεν χρειαζεται μετατροπη για να παιξει σε αλλο πλειερ.
αφου εχω προεπιλεξει Ps αρχεια απο το μενου,παταω rec σε live Προγρμμα και μου βγαζει μηνυμα οτι
"δεν μπορει να γινει εγγραφη σε αυτο το φορματ-η εγγραφη θα γυρισει αυτοματα σε ts"
τι εχουμε σ`αυτην την περιπτωση?

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

επισης διαβασα οτι οταν του δωσεις εντολη να γραψει σε αρχεια με καταληξη ps δεν χρειαζεται μετατροπη για να παιξει σε αλλο πλειερ.
αφου εχω προεπιλεξει Ps αρχεια απο το μενου,παταω rec σε live Προγρμμα και μου βγαζει μηνυμα οτι
"δεν μπορει να γινει εγγραφη σε αυτο το φορματ-η εγγραφη θα γυρισει αυτοματα σε ts"
τι εχουμε σ`αυτην την περιπτωση?

Καλημέρα Δημήτρη.

Δεν γράφει σε ps, κανάλια που είναι επίγεια ψηφιακά σε MPEG4, ή δορυφορικά HD.
Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ με τον δικό μου mini.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλημέρα Δημήτρη.

Δεν γράφει σε ps, κανάλια που είναι επίγεια ψηφιακά σε MPEG4, ή δορυφορικά HD.
Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ με τον δικό μου mini.

μα και στα sd,το ιδιο μηνυμα βγαζει...
μονο τα ψηφιακα της ετ γραφει σε ps.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

μα και στα sd,το ιδιο μηνυμα βγαζει...
μονο τα ψηφιακα της ετ γραφει σε ps.

Πιθανόν να πρέπει να ψάξεις όλη την "αλυσίδα" από την αρχή.
Οπωσδήποτε την ταχύτητα που εξασφαλίζει ο δίσκος σου,πόσο γεμάτος είναι,και ίσως να έχει σημασία και το λογισμικό που έχει το μηχανάκι.
Εγώ έχω "επάνω" την τελευταία αναβάθμιση και αυτό που σου περιέγραψα
πως συμβαίνει,γίνεται με στικάκι 8GB φορμαρισμένο σε NTFS.Το οποίο σε έλεγχο ταχύτητας βγάζει συνήθως γύρω στα 30 με 40 MB/sec.

Ελπίζω να βοήθησα.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Πιθανόν να πρέπει να ψάξεις όλη την "αλυσίδα" από την αρχή.
Οπωσδήποτε την ταχύτητα που εξασφαλίζει ο δίσκος σου,πόσο γεμάτος είναι,και ίσως να έχει σημασία και το λογισμικό που έχει το μηχανάκι.
Εγώ έχω "επάνω" την τελευταία αναβάθμιση και αυτό που σου περιέγραψα
πως συμβαίνει,γίνεται με στικάκι 8GB φορμαρισμένο σε NTFS.Το οποίο σε έλεγχο ταχύτητας βγάζει συνήθως γύρω στα 30 με 40 MB/sec.

Ελπίζω να βοήθησα.....

οταν λες τελευταιο,εννοεις το επισημο ή το ανεπισημο?
γιατι σημερα με καποιες δοκιμες εγγραφης που του εκανα σε στικακι 8αρι,αλλα και σ`εναν wd 2`5αρι 320 gb,εαν εγραφα πανω απο 4-5 λεπτα,εκανε κολπακια...
στον φακελο με τα αρχεια που ειχαν γραφτει,πατωντας το Play,εδειχνε οτι επαιζε το αρχειο,αλλα το μονο που εβλεπα,ηταν μαυριλα και εβγαζε μηνυμα οτι το σημα ειναι κωδικ/νο και περιμενε να του δωσω εντολη scrable για να παιξει.
γενικος σημερα και στα 2 reader(ucas&cimodule)στην αλλαγη καναλιου μου εβγαζε συνεχεια την ενδειξη κωδ/νο και ξεκολλαγε μετα απο 3-4 δευτερολεπτα.
τις προηγουμενες ημερες,δεν ειχα τετοια κολληματα και μου κανει εντυπωση.
μαλλον εκει εχει καποιο θεμα ο δεκτης και μπερδευεται.
πιστευω με καποια αναβαθμιση να διορθωθει.

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλημέρα Δημήτρη.
Έχω το τελευταίο ανεπίσιμο λογισμικό από ichliebe.tv.
Η αλήθεια είναι πως το μηχάνημα είναι λίγο μυστήριο.
Τι εννοώ;Έχω την version kappa κάρτα της nova, κατευθείαν στο
reader,και όλα κυλούν ομαλά.Εγγραφές και αναπαραγωγή μετά, κανονικά σε ps σε όλα τα κανάλια του πακέτου χωρίς πρόβλημα.Με το 8άρι στικάκι
σε NTFS.Όταν κάποια στιγμή άλλαξα το φορμάρισμα στο stick σε FAT32,
άλλαξαν όλα.Πιξελιάσματα στην εικόνα, παγώματα κάθε 10sec,στην κανονική ροή του προγράμματος, μιλάμε μέχρι να καταλάβω τι φταίει,
θα τον πετούσα απ'το παράθυρο.Ενώ ο "παππούς" που έχω στην ίδια εγκατάσταση, πάει σφαίρα.....καταλαβαίνεις, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.
Άρα δεν προλάβαινε να κάνει timeshift και να δώσει σωστά την εικόνα;
Ενώ σε NTFS όλα μια χαρά;Τι να πω.....
θα πρότεινα να "παίξεις" λίγο με τις ρυθμόσεις PVR και να δοκιμάσεις και σε άλλο δίσκο ή stick.Για την μαυρίλα που λες, ενώ έχει γίνει εγγραφή, δες
μήπως κατά λάθος έχεις ενεργοποιήσει την κωδικοποιημένη εγγραφή.
Και οπωσδήποτε, ταχύτητα αποθηκευτικού μέσου πάνω από 20MB/sec.
Για τα κολλήματα που σου κάνει τώρα,δοκίμασε πως παίζει χωρίς σκληρό
κουμπωμένο πάνω του.

Θα περιμένω να μάθω την έκβαση....

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

την κωδικοποιημένη εγγραφή την εχω ον.
μαλλον παρανοησα την λειτουγια της...
τα υπολοιπα θα κατσω να τα ψαξω το βραδυ.
ενημερωνω...

ευχαριστω πολυ...:music-smiley-005:

ξεκινησαμε πολυ καλα με τον δεκτη,αλλα βλεπω να τελειωνουμε ασχημα και να καταληγει σε κανα καδο σκουπιδιων...
τα κολπακια με τα κλειδωματα συνεχιζονται και μαλιστα τωρα εχει μουλαρωσει και δεν ανοιγει το foxlife και σπανια το madgreekz.
στην νοβα που μιλησα,μου ξαναεστειλαν σημα,αλλα δεν ειχα καμια βελτιωση.
αυτα απο το ucas του δεκτη,αλλα και με την μωβ μοντουλα στο ci.
πηρα την μοντουλα,την κουμπωσα στον ενσωματωμενο της pioneer και η αλλαγη καναλιων παει σφαιρα.
τι σκ@τ@ συμβαινει....????
το τρελο ειναι οτι εαν το εκανε μονο το ucas του δεκτη,θα ηταν λογικο λογω ασυμβατοτητας.
να το κανει ομως και η μοντουλα και μαλιστα η ιδια να παιζει μια χαρα σε αλλον δεκτη,ειναι νομιζω παρανοικο...!!!

Last edited:

ξεκινησαμε πολυ καλα με τον δεκτη,αλλα βλεπω να τελειωνουμε ασχημα και να καταληγει σε κανα καδο σκουπιδιων...
τα κολπακια με τα κλειδωματα συνεχιζονται και μαλιστα τωρα εχει μουλαρωσει και δεν ανοιγει το foxlife και σπανια το madgreekz.
στην νοβα που μιλησα,μου ξαναεστειλαν σημα,αλλα δεν ειχα καμια βελτιωση.
αυτα απο το ucas του δεκτη,αλλα και με την μωβ μοντουλα στο ci.
πηρα την μοντουλα,την κουμπωσα στον ενσωματωμενο της pioneer και η αλλαγη καναλιων παει σφαιρα.
τι σκ@τ@ συμβαινει....????
το τρελο ειναι οτι εαν το εκανε μονο το ucas του δεκτη,θα ηταν λογικο λογω ασυμβατοτητας.
να το κανει ομως και η μοντουλα και μαλιστα η ιδια να παιζει μια χαρα σε αλλον δεκτη,ειναι νομιζω παρανοικο...!!!

διορθωση:το foxlife ηθελε παλι search μετα την τελευταια αναβαθμιση.
τα καναλια συνεχιζουν σε καθε αλλαγη να πετανε μηνυμα
"E04 please insert smartcard" παρολο που ανοιγει το καναλι.
περιμενει να πατησω ok ή φευγει μονο του.
υπενθυμιζω τα ιδια κανει και στο ucas του δεκτη,αλλα και στο ci με μωβ μοντουλα.