Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

1. Οι υπόλοιποι χρήστες βλέπουν?
2. Την μια μέρα είχες σήμα την άλλη όχι? Πείραξες κάτι?
3. Το ερευνά η CIA..

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

1. Οι υπόλοιποι χρήστες βλέπουν?
2. Την μια μέρα είχες σήμα την άλλη όχι? Πείραξες κάτι?
3. Το ερευνά η CIA..

1) Όποιον ρώτησα δεν ήξερε, ελπίζω τις επόμενες μέρες να μάθω.
2) Το menu αρκετά, κοινώς ότι μπορούσα να αλλάξω, το άλλαξα. Έριξα και το καινούργιο firmware 1107_HD αλλά δούλευε και με αυτό. Πάντως έκανα και απαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων και πάλι τίποτε. Μου κάνει εντύπωση ότι ενώ κάνω διαγραφή των καναλιών αυτά παραμένουν. Επίσης περίεργο δεν είναι που ενώ μόνο τον Hotbird πιάνει (το πιάτο έχει 1 LNB) στα αποθηκευμένα κανάλια βρίσκω και του Astra και ενός άλλο δορυφόρου τα οποία έχουν βέβαια μηδενικό σήμα.
3) To ερευνά ή μήπως το έβαλε στο μάτι δεδομένου ότι ο Hotbird πιάνει Al jazeera ;;;

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

1. Με αυτό τον τρόπο θα μάθεις αν είναι θέμα δέκτη ή καλωδίου ή τελικώς μετακίνηση κατόπτρου. Με τα προβληματάκια που ακούω για τους Edision μάλλον θα πόνταρα στην πρώτη επιλογή.

2. Οντως το λογισμικό του υποφέρει ή μάλλον ο χρήστης υποφέρει από αυτό.

3.Τον Hotbird δεν τον πειράζει κανείς γιατί από εκεί εκπέμπει η Νοβα! Μάλλον θα έχει επικαθήσει ηφαιστειακή στάχτη στους πομπούς του. Νομίζω η Νόβα έστειλε καθαρίστρια το πρωί με το διαστημικό όχημα..

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το πιο πιθανό ( αν δεν συμβαίνει κάτι με την εγκατάσταση σου) να είναι πρόβλημα του tuner ... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμασεις το δεκτή σε κάποιον γνωστό σου και αν και εκεί υπάρχει πρόβλημα , πακέτο ο δέκτης και στο κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση...

Λοιπόν παίζει να είναι και πατατιά δική μου, απ´ότι ρώτησα ίσως από το menu να έχω ενεργοποιήσει κατά λάθος το Disec. Θα το τεστάρω το απόγευμα. Επίσης τα κανάλια των λοιπών δορυφόρων που εμφανίζονται παρότι δεν τους πιάνω οφείλεται στο γεγονός ότι από τι μάνα του έρχονται προεγκατεστημένα και για ευκολία. Θα πέσει σβήσιμο και εγκατάσταση από την αρχή. Για να δούμε θα ... δούμε;;;

Κυκλοφόρησε πλέον και το νέο λογισμικό που ενεργοποιεί την ip και προσθέτει cccam .

Επιβεβαιώνω αυτά που γράφει ο mouse. Για την ακρίβεια γίνεται λόγος για 3 firmware, αλλά δε νομίζω να έχουν και φοβερές διαφορές. Ας πει κάποιος, που το δοκίμασε αν δουλεύει το CCcam. Αναφέρομαι ΠΑΝΤΑ σε εσωτερικό δίκτυο ΕΝΤΟΣ οικίας.

Σίμος

Στην πληκτρολόγηση στο menu με το τηλεχειριστήριο πως εμφανίζουμε τα γράμματα με τα πλήκτρα των αριθμών;

Υπομονή, θα ανέβει παντού σύντομα....

ok...

Στην πληκτρολόγηση στο menu με το τηλεχειριστήριο πως εμφανίζουμε τα γράμματα με τα πλήκτρα των αριθμών;

τι ακριβως θες να κανεις..?

ok...

τι ακριβως θες να κανεις..?

Θέλω να περάσω κάποια κλειδιά όπως αυτά που έχει προεγκατεστημένα στο menu και στα οποία έχουν γράμματα. Βρήκα τελικά :SFGSFGSF: ότι τα γράμματα A,B,C,D,E,F αντιστοιχούν στα τελευταία χρωματιστά πλήκτρα. Μήπως υπάρχει πέρα από το χειροκίνητο και βραδύνους τρόπο κάποιος άλλος τρόπος :ADFAD2:για να τα περνάμε αυτόματα π.χ. με κάποιο εξωτερικό αρχείο από USB;

Θέλω να περάσω κάποια κλειδιά όπως αυτά που έχει προεγκατεστημένα στο menu και στα οποία έχουν γράμματα. Βρήκα τελικά :SFGSFGSF: ότι τα γράμματα A,B,C,D,E,F αντιστοιχούν στα τελευταία χρωματιστά πλήκτρα. Μήπως υπάρχει πέρα από το χειροκίνητο και βραδύνους τρόπο κάποιος άλλος τρόπος :ADFAD2:για να τα περνάμε αυτόματα π.χ. με κάποιο εξωτερικό αρχείο από USB;

θα το δω το βραδυ και θα σου πω..

Γιατί βρίσκω 2 δορυφόρους με ... 1LNB;

Ενώ η πολυκατοικία μου διαθέτει ένα κεντρικό πιάτο με 1 LNB και πιάνει τον Hotbird, όταν κάνω αναζήτηση καναλιών και δηλώνω ως δορυφόρο τον ASTRA βλέπω να υπάρχει ποιότητα και ένταση σήματος ενώ στην αναζήτηση των καναλιών εμφανίζει και καλά ότι έχει βρει κανάλια με την ένδειξη ότι είναι του ASTRA. Στο τέλος όμως παρότι τα κανάλια έχουν την ένδειξη ότι είναι του ASTRA αυτά πρέπει να είναι του Hotbird αν και στη λίστα των αγαπημένων καναλιών τα εμφανίζει εκεί με την ένδειξη ότι είναι από το δορυφόρο ASTRA. Επίσης αν ξανακάνω τη διαδικασία εγκατάστασης καναλιών δηλώνοντας αυτή τη φορά ως δορυφόρο τον Hotbird έχω και εκεί ποιότητα και ένσταση σήματος και βρίσκει κανάλια και καλά τώρα κάτω από τον Hotbird. Σημειωτέον ότι έχω κάνει εξαρχής διαγραφή όλων των καναλιών για να μην έχουν μείνει υπόλοιπα κανάλια από τη μάνα του. Δεν είναι παράξενο να βρίσκει και τους 2 δορυφόρους και τη μια φορά να μου λέει ότι έχω κανάλια από τον ASTRA και την άλλη από τον Hobird; Ξέρω ότι στην Ελλάδα είμαστε :fahne90: άλλα τόσο πολύ του ότι δηλώσεις να είσαι ακόμα και στους δέκτες δεν το περίμενα .

Υ.Γ. Στην πρώτη συνημμένη φωτογραφία είναι από αναζήτηση καναλιών του ASTRA ενώ στη δεύτερη από τον Hotbird.

Attachments

• Astra.jpg
    Astra.jpg
    29.9 KB · Views: 42
  • Hotbird.jpg
    Hotbird.jpg
    32.2 KB · Views: 39
Re: Γιατί βρίσκω 2 δορυφόρους με ... 1LNB;

Ενώ η πολυκατοικία μου διαθέτει ένα κεντρικό πιάτο με 1 LNB και πιάνει τον Hotbird, όταν κάνω αναζήτηση καναλιών και δηλώνω ως δορυφόρο τον ASTRA βλέπω να υπάρχει ποιότητα και ένταση σήματος ενώ στην αναζήτηση των καναλιών εμφανίζει και καλά ότι έχει βρει κανάλια με την ένδειξη ότι είναι του ASTRA. Στο τέλος όμως παρότι τα κανάλια έχουν την ένδειξη ότι είναι του ASTRA αυτά πρέπει να είναι του Hotbird αν και στη λίστα των αγαπημένων καναλιών τα εμφανίζει εκεί με την ένδειξη ότι είναι από το δορυφόρο ASTRA. Επίσης αν ξανακάνω τη διαδικασία εγκατάστασης καναλιών δηλώνοντας αυτή τη φορά ως δορυφόρο τον Hotbird έχω και εκεί ποιότητα και ένσταση σήματος και βρίσκει κανάλια και καλά τώρα κάτω από τον Hotbird. Σημειωτέον ότι έχω κάνει εξαρχής διαγραφή όλων των καναλιών για να μην έχουν μείνει υπόλοιπα κανάλια από τη μάνα του. Δεν είναι παράξενο να βρίσκει και τους 2 δορυφόρους και τη μια φορά να μου λέει ότι έχω κανάλια από τον ASTRA και την άλλη από τον Hobird; Ξέρω ότι στην Ελλάδα είμαστε :fahne90: άλλα τόσο πολύ του ότι δηλώσεις να είσαι ακόμα και στους δέκτες δεν το περίμενα .

Υ.Γ. Στην πρώτη συνημμένη φωτογραφία είναι από αναζήτηση καναλιών του ASTRA ενώ στη δεύτερη από τον Hotbird.

-τσεκαρε εαν ειναι σωστα οι θεσεις στον διακοπτη DiSEqC.
-αφου ειναι σωστα οι θεσεις στον διακοπτη,προσεξε τι ανιχνευση θα κανεις.
δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα κατω-κατω στο μενου,εχει επιλογες με τα χρωματιστα κουμπια,οπου εαν θελεις να γινει ψαξιμο και στους 2 δορυφορους,πατας το αντιστοιχο.

-τσεκαρε εαν ειναι σωστα οι θεσεις στον διακοπτη DiSEqC.
-αφου ειναι σωστα οι θεσεις στον διακοπτη,προσεξε τι ανιχνευση θα κανεις.
δεν θυμαμαι ακριβως,αλλα κατω-κατω στο μενου,εχει επιλογες με τα χρωματιστα κουμπια,οπου εαν θελεις να γινει ψαξιμο και στους 2 δορυφορους,πατας το αντιστοιχο.
  • Toν Diseq τον έχω "Disable",
  • Ακριβώς, κάτω κάτω στο τηλεχειριστήριο επιλέγω το κόκκινο κουμπί και για όλα τα κανάλια (ελεύθερα & κωδ.) και με τυφλή ανίχνευση.

• Toν Diseq τον έχω "Disable",
  • Ακριβώς, κάτω κάτω στο τηλεχειριστήριο επιλέγω το κόκκινο κουμπί και για όλα τα κανάλια (ελεύθερα & κωδ.) και με τυφλή ανίχνευση.

γιατι εχεις κλειστο το DiSEqC?
2 δορυφορους δεν εχεις?