Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Γιατί βρίσκω 2 δορυφόρους με ... 1LNB;

γιατι εχεις κλειστο το DiSEqC?
2 δορυφορους δεν εχεις?

Το δορυφορικό πιάτο της πολυκατοικίας έχει μόνο 1 LNB που πιάνει (μάλλον) τον Hotbird και δεν έχω και μοτέρ κίνησης και για αυτό το έβαλα στο "Disable". Απλά όπως είπε παραπάνω και ο φίλος "Kanenas" επειδή κάποια κανάλια είναι σε ίδιες συχνότητες με τον Astra αν κάνω αναζήτηση (αν κατάλαβα καλά) έχοντας επιλέξει σαν δορυφόρο τον ASTRA αυτά εμφανίζονται να είναι και καλά κάτω απ'αυτόν ενώ στην ουσία είναι του Hotbird :firstprize:.

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

[Quote = Aptaliko? 1182486] Το δορυφορικό πιάτο της πολυκατοικίας έχει μόνο 1 LNB [/ U] που πιάνει (μάλλον) τον Hotbird και δεν έχω και μοτέρ κίνησης και για αυτό το έβαλα στο "Απενεργοποίηση". Απλά όπως είπε παραπάνω και ο φίλος "Kanenas" επειδή κάποια κανάλια είναι σε ίδιες συχνότητες με τον Astra αν κάνω αναζήτηση (αν κατάλαβα καλά), έχοντας επιλέξει σαν δορυφόρο τον ASTRA αυτά εμφανίζονται να είναι και καλά κάτω απ'αυτόν ενώ στην ουσία είναι του Hotbird : firstprize:. [/ quote]

οκ-τωρα το`πιασα..

[Quote = ποντίκι? 1182497] Τελικά ανέβηκε αλλά είναι το 1127 ....: ernaehrung004: [/ quote]

εαν το δοκιμασεις,κανε εναν κοπο και πες μας το αλλαγες εχουμε..

εαν το δοκιμασεις,κανε εναν κοπο και πες μας το αλλαγες εχουμε..

Η βασική προσθήκη είναι η άψογη διαχείριση της ΕΤΗΕΡΝΕΤ και η προσθήκη Cccam...:music-smiley-005:

Last edited:

Η βασική προσθήκη είναι η άψογη διαχείριση της ΕΤΗΕΡΝΕΤ και η προσθήκη Cccam...:music-smiley-005:

μολις καταλαβω τελικα τι ειναι αυτο το cccam,θα βαρεσω παλαμακια...:SFGSFGSF:

ευχαριστω mouse

Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλημέρα παιδιά.

Δοκίμασα μόλις την νέα αναβάθμιση που αναφέρεται παραπάνω,αλλά
δεν την δέχτηκε ο δέκτης.Βγάζει μήνυμα που λέει ότι δεν ταιριάζει
το αρχείο.Παρόλο που έχει την ίδια κατάληξη με άλλα αρχεία που έχω που αφορούν σε παλαιότερες αναβαθμίσεις, δηλαδή abs.
Μήπως τελικά δεν κάνει για τον απλό combo, και κάνει μόνο γι'αυτόν που έχει ethernet;
Όποιος βγάλει άκρη ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους......

Δεν κάνει για τον παλιό, γι αυτό και άλλωστε παραμένει και η παλαιότερη έκδοση ανεβασμένη .

Χειροκίνητη εγκατάσταση καναλιού

Ωραία κάναμε την αναζήτηση του δορυφόρου, βρήκαμε τα κανάλια μας ελεύθερα και μη, φτιάξαμε τις λίστες με τα αγαπημένα μας και ακούμε ότι από σήμερα εκπέμπει ένα κανάλι χωρίς κωδικοποίηση και θέλουμε να το βάλουμε και αυτό μαζί με τα υπόλοιπα. Προφανώς δεν ξανακάνουμε αναζήτηση από την αρχή αλλά θα το περάσουμε χειροκίνητα; Σωστά; Πως γίνεται όμως αυτό και τι είδους πληροφορίες θα χρειαστούμε για την αποθήκευση του καναλιού; Συγκεκριμένα για ένα ελεύθερο και χωρίς κωδικοποίηση κανάλι που θέλω να προσθέσω έχω την εξής διαθέσιμη πληροφορία.

Γενικές πληροφορίες δορυφόρου όπως : TXP, NID, TID
και ιδιαίτερες πληροφορίες για το κανάλι όπως : SID,VPID,AUDIO,PMT,PCR

Πως ανακατεύουμε τα υλικά ;

Οσοι εχουν τον IP μήπως μπορουν να μου πουν αν και πως μπορω να δω στον υπολογιστή ?

προσπαθησα στον argus mini 2 in 1 ip να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση.
επελεξα λογισμικο μονο,παταω εναρξη,αλλα περνω το μηνυμα
"το αρχειο δεν ταιριαζει-δεν μπορει να γινει αναβαθμιση".
γιατι?

προσπαθησα στον argus mini 2 in 1 ip να κανω αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση.
επελεξα λογισμικο μονο,παταω εναρξη,αλλα περνω το μηνυμα
"το αρχειο δεν ταιριαζει-δεν μπορει να γινει αναβαθμιση".
γιατι?
Από που την κατεβασες την αναβάθμιση ;
Είναι η σωστή για τον δεκτή που έχεις;

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

mini_ps_hd_1.1.27.abs
ακριβως αυτο ειναι το αρχειο.

Καλησπέρα στην παρέα.

Μόλις "κατέβασα" κι εγώ αυτό το αρχείο, και ήμουν έτοιμος να το "φορτώσω" αλλά δεν μου άρεσαν τα νέα που μας είπες Δημήτρη.
Μάλλον η υποστήριξη του απλού combo τελειώνει εδώ, και ασχολούνται
πλέον μόνο με τον ip.
Μακάρι να βγώ ψεύτης......

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπέρα στην παρέα.

Μόλις "κατέβασα" κι εγώ αυτό το αρχείο, και ήμουν έτοιμος να το "φορτώσω" αλλά δεν μου άρεσαν τα νέα που μας είπες Δημήτρη.
Μάλλον η υποστήριξη του απλού combo τελειώνει εδώ, και ασχολούνται
πλέον μόνο με τον ip.
Μακάρι να βγώ ψεύτης......

μα για τον ip μιλαω...