Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo
Μακάρι να έγραφε μονοκόματα, αλλά απ' ότι φαίνεται έτσι το έχουν ρυθμίσει να γράφει.Σχετικά με τις εγγραφές, δοκίμασα χθες στο stick μου (NTFS) και διαπίστωσα ότι πράγματι όταν επιλέγω από τις επιλογές του δέκτη PS, τότε τα παραγόμενα αρχεία έχουν κατάληξη .mpg κι αναπαράγονται οπουδήποτε πανεύκολα! Ωστόσο ο δέκτης «κόβει» τ'αρχεία σε κομμάτια των 924 MB (001.mpg, 002.mpg, 003.mpg κλπ). Γιατί συμβαίνει αυτό; Ξέρω ότι το NTFS δεν έχει πρόβλημα με τα μεγάλα αρχεία.
Δεν ξέρω να σου πω.Υπάρχει δυνατότητα να επέμβω στο split size, όπως π.χ. συμβαίνει στους Dreambox με το Gemini;
Δεν μπόρεσα να βρω κάτι άλλο, και εγώ την .27 πέρασα, αλλά επειδή με ενοχλεί η ποιότητα των μενού, θα ξαναβάλω παλιότερη SD.Ευχαριστώ, φίλε Σάκη. Αν δε βρεις αυτό, τουλάχιστον στείλε μου το 1.28 EMU. Έχω πάρει και δεύτερο δέκτη Edision "Argus mini 2in1 IP" και θέλω να τον κάνω να «κελαηδίσει» το συντομότερο. Θέλω να έχω και τα δυο αρχεία, για HD και SD.
Και εγώ σου λέω προχώρα ελεύθερα. Και εγώ αναγκάστηκα να σβήσω όλα τα κανάλια, λίστες, κλπ...Είναι σωστό αυτό το αρχείο για το STB μου; Να προχωρήσω στην αναβάθμιση παρά το μήνυμα; Ευχαριστώ.