Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Καλησπέρα από Γλυφάδα

Προτίθεμαι να αγοράσω τον εν λόγω δέκτη για να αντικαταστήσω έναν Dreambox 500 σε τοπικό δίκτυο που έχει προβλήματα με το tuner κάτι ανάλογα προβλήματα με αυτά που περιγράφεται με Disecq 1.1 1.2 moter και φυσικά να καλύψω το κομμάτι DIGEA και μελοντικά HD.
Αν διαβάζει κανείς κάτοχος του IP με τις τελευταίες αναβαθμίσεις Ο δέκτης με μοτερ δουλεύει η θα με παιδέψιε όπως ο DM500 ?

Καλως ήρθες φίλε μου.
Σε εμένα παίζει μια χαρά ο δέκτης με μοτέρ 1.2.
Έχω ακούσει ότι παίζει μια χαρά και με usals αν το υποστηρίζει το μοτέρ σου.
Βέβαια δεν έχω και πρόβλημα με τον dreambox.

Ιδιαίτερα αρνητικό σημείο ο μικρός αριθμός καναλιών μου χωράει η μνήμη του, 6000 κανάλια. Θέλει λίγο προσοχή στη πρόσθεση τους, ή να βάλεις πχ μόνο αυτά που θα βλέπεις/ακούς.

Σήμερα αγόρασα το δέκτη από κατάστημα στην Αθήνα. Μόλις τον άνοιξα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο δέκτης είχε ήδη περασμένα κανάλια μέσα και ήταν προσυντονισμένος στην ελληνική γλώσσα και με 3 δορυφόρους στις 19.2, 13.0 και 23.5.
Επικοινωνόντας με το κατάστημα αγοράς με ενημέρωσαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό καθότι γίνεται προσυντονισμός με αυτές ακριβώς τις προδιαγραφές από την αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη.
Μπορει να επιβεβαιώσει κάποιος από το forum τα παραπάνω;
Ήταν και ο δικός σας δέκτης προσυντονισμένος μόλις τον αγοράσατε ή όχι;

Προσυντονισμένος ??????????:chinscratch::vroam:

Ναι , ναι .... βγάζουν δεκάδες δέκτες από τα κουτιά τους και τους βάζουν κανάλια , δορυφόρους , ελληνικά menu , τους ξεσκονίζουν λίγο ,βάζουν και λίγο γυαλιστικό spray..... !!! :laugh: :flute:

Άαα και μετά τους ξαναβάζουν μέσα στις συσκευασίες , ξανακολλάνε την ταινία ασφαλείας.... και έτοιμος ο δέκτης !!! :worshippy:
:shot:

Σήμερα αγόρασα το δέκτη από κατάστημα στην Αθήνα. Μόλις τον άνοιξα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο δέκτης είχε ήδη περασμένα κανάλια μέσα και ήταν προσυντονισμένος στην ελληνική γλώσσα και με 3 δορυφόρους στις 19.2, 13.0 και 23.5.
Επικοινωνόντας με το κατάστημα αγοράς με ενημέρωσαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό καθότι γίνεται προσυντονισμός με αυτές ακριβώς τις προδιαγραφές από την αντιπροσωπεία στη Θεσσαλονίκη.

σ`εμενα ηταν στ`αγγλικα(εαν θυμαμαι καλα..) και συντονισμενος ακριβως οπως ο δικος σου(στις 19.2, 13.0 και 23.5)και μαλιστα με ετοιμα γνωστα μπουκετα(nova,canal+,orf,sky...)+ καποιες αλλες ετοιμες λιστες με φτιαγμενα αγαπημενα(hd,hd free,german free,music free....).
και update firmware να κανεις(ολικο),παλι εχει καποιους δορυφορους και πακετα ετοιμα.
δεν`ειν`κακο...:ADFAD2:

Αναλόγως το firmware ο δέκτης έχει μέσα λίστα δορυφόρων και καναλιών .
Στα τελευταία λογισμικά όντως ο δέκτης από το εργοστάσιο έχει προρυθμισμενη την Ελληνική γλώσσα και λίστα δορυφόρων .
Οι παλαιότεροι δέκτες είχαν την Γερμανική γλώσσα προρυθμισμενη από το εργοστάσιο .
Δημήτρη δεκτή με αγγλική ... Δεν έχω ματαδει..

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ναι φίλε μου, είναι απόλυτα σωστό το παραπάνω. Έχω πάρει 3 Combo, ΚΑΙ οι 3 τα είχαν προσυντονισμένα.
Έτσι έρχονται από την επίσημη αντιπροσωπεία. Γλώσσα δεν θυμάμαι πια ήταν σαν προεπιλογή.

ΥΓ.1 Οι δέκτες μπορεί να έρχονται από Γερμανία έτοιμοι/ρυθμισμένοι για την Ελληνική αγορά. Ο αντιπρόσωπος άνετα μπορεί να το συμφωνήσει αυτό.
ΥΓ.2 Θα παρακαλέσω όλους όσους δεν έχουν τι να κάνουν, να μην κοροϊδεύουν κάποια παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για τον δέκτη τους.

Last edited:

Απο παλιά θυμάμαι πως οι δέκτες edision είχαν συντονισμενες τις λίστες καναλιών.
Βέβαια σε εμενα δε μου αρεσε καθότι προτιμώ να τις φτιαχνω όπως εγω θέλω αλλά από την άλλη βοηθάει πολύ σε κάποιους που δεν έχουν το μικρόβιο και να γνωρίζουν απ'έξω τη σειρά των καναλιών

Απο παλιά θυμάμαι πως οι δέκτες edision είχαν συντονισμενες τις λίστες καναλιών.
Βέβαια σε εμενα δε μου αρεσε καθότι προτιμώ να τις φτιαχνω όπως εγω θέλω αλλά από την άλλη βοηθάει πολύ σε κάποιους που δεν έχουν το μικρόβιο και να γνωρίζουν απ'έξω τη σειρά των καναλιών
Ακριβώς για αυτό το κάνουν. Κάποιος που δεν ξέρει, τα βρίσκει έτοιμα τα κανάλια και το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει τη σωστή ρύθμιση DiSEqC.
Για τους πιο ψαγμένους, δεν είναι τίποτα να μπουν μέσα από τα μενού και να διαγράψουν τα κανάλια ή ότι άλλο θέλουν.

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Ναι φίλε μου, είναι απόλυτα σωστό το παραπάνω. Έχω πάρει 3 Combo, ΚΑΙ οι 3 τα είχαν προσυντονισμένα.
Έτσι έρχονται από την επίσημη αντιπροσωπεία. Γλώσσα δεν θυμάμαι πια ήταν σαν προεπιλογή.

ΥΓ.1 Οι δέκτες μπορεί να έρχονται από Γερμανία έτοιμοι/ρυθμισμένοι για την Ελληνική αγορά. Ο αντιπρόσωπος άνετα μπορεί να το συμφωνήσει αυτό.
ΥΓ.2 Θα παρακαλέσω όλους όσους δεν έχουν τι να κάνουν, να μην κοροϊδεύουν κάποια παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για τον δέκτη τους.

3 Combo είχες και είχαν κανάλια προσυντονισμένα.... για πες ονόματα σε παρακαλώ .

Γλώσσα δεν θυμάσαι.... !!!???

Νομίζω πως φοβάστε να πείτε στο παλικάρι πως κατά 51% του έχουν δώσει δέκτη βιτρίνας , εκθεσιακό ..... !!! :rolleyes:

ΥΓ.1 Θα παρακαλέσω όλους όσους έχουν τι να κάνουν εάν δεν γνωρίζουν σίγουρα να μην κάνουν υποθέσεις και άθελά τους παραπλανούν παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για τον δέκτη τους. :cool4:

3 Combo είχες και είχαν κανάλια προσυντονισμένα.... για πες ονόματα σε παρακαλώ .

Γλώσσα δεν θυμάσαι.... !!!???

Νομίζω πως φοβάστε να πείτε στο παλικάρι πως κατά 51% του έχουν δώσει δέκτη βιτρίνας , εκθεσιακό ..... !!! :rolleyes:

ΥΓ.1 Θα παρακαλέσω όλους όσους έχουν τι να κάνουν εάν δεν γνωρίζουν σίγουρα να μην κάνουν υποθέσεις και άθελά τους παραπλανούν παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για τον δέκτη τους. :cool4:

δεν καταλαβαινω ρε συ didime γιατι επιμενεις οτι σωνει και καλα πρεπει να ειναι βιτρινας,αφου ολες οι αναφορες γυρω απο το θεμα,συμφωνουν οτι ολοι οι συγκεκριμενοι δεκτες,ερχονται "ετοιμοι".

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να δημιουργηται θεμα ενω δεν υπαρχει...

Ναι , ναι .... βγάζουν δεκάδες δέκτες από τα κουτιά τους και τους βάζουν κανάλια , δορυφόρους , ελληνικά menu , τους ξεσκονίζουν λίγο ,βάζουν και λίγο γυαλιστικό spray..... !!! :laugh: :flute:

Άαα και μετά τους ξαναβάζουν μέσα στις συσκευασίες , ξανακολλάνε την ταινία ασφαλείας.... και έτοιμος ο δέκτης !!! :worshippy:
:shot:

Ακριβως αυτο κανουνε!!!!!!!!!!!!
Ανοιγουνε ενα ενα τους δεκτες τους ελεγχουν και τους περνανε ελληνικα και τους προρυθμιζουν για τον πολυ κοσμο που δε ξερει και πολλα.....
Καλο ειναι οπως ειπαν και καποια παιδια πιο πανω...αν δε ξερουμε να μη λεμε ανακριβειες....

Επισης να πω οτι λογικο ειναι οταν κατεβασεις το σοφτ απο τη γερμανικη σελιδα να μην ειναι στα Ελληνικα.......

Ααα και για οποιους δε τους αρεσε η κοπελα (κοπελαρα λεμε.....εμενα με αρεσε πολυ...)στο boot logo του δεκτη οταν ξεκινουσε...πλεον δεν υπαρχει...το εχουνε αλλαξει στο νεο σοφτ 1134...

Επισης να πω οτι λογικο ειναι οταν κατεβασεις το σοφτ απο τη γερμανικη σελιδα να μην ειναι στα Ελληνικα.......

Ααα και για οποιους δε τους αρεσε η κοπελα (κοπελαρα λεμε.....εμενα με αρεσε πολυ...)στο boot logo του δεκτη οταν ξεκινουσε...πλεον δεν υπαρχει...το εχουνε αλλαξει στο νεο σοφτ 1134...

Που την βρίσκουμε την 1134, έχω μπει σε 3 γνωστα site αλλά τίποτα.

Που την βρίσκουμε την 1134, έχω μπει σε 3 γνωστα site αλλά τίποτα.

Κυκλοφορεί για Test μόνο μεταξύ γνωστών αλλά αναμένεται να ανεβεί σύντομα στο γνωστό μέρος.
Στο Bootlogo πλέον εμφανίζεται η εικόνα από την πρώτη σελίδα του ichliebe

Με το καινούργιο χάνονται τα κανάλια και πρέπει να τα ρυθμίσουμε από την αρχή ή μπορούμε να βάλουμε το αρχείο bak που κρατάμε πριν την αναβάθμιση;

Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Όταν λες "κλειδωμένο", εννοείς πως παραμένει το μήνυμα "Κλειδωμένο κανάλι" όταν αλλάζεις κανάλι
ή εννοείς πως αλλάζεις κανάλια και στα δείχνει κλειδωμένα (μαύρο) χωρίς να σου δείχνει εικόνα?

ουπς τωρα σε ειδα...παραμενει κλειδωμενο