Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Με το καινούργιο χάνονται τα κανάλια και πρέπει να τα ρυθμίσουμε από την αρχή ή μπορούμε να βάλουμε το αρχείο bak που κρατάμε πριν την αναβάθμιση;

Τα κανάλια χάνονται για μία ακόμη φορά...(ας ελπίσουμε τελευταία..) και τα ξαναβάζεις με το αρχείο..

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Με το καινούργιο χάνονται τα κανάλια και πρέπει να τα ρυθμίσουμε από την αρχή ή μπορούμε να βάλουμε το αρχείο bak που κρατάμε πριν την αναβάθμιση;

Για διάβασε το παρακάτω. Δεν το έχω δοκιμάσει.:2thumb22sup:

Βγήκε αναβάθμιση στο SetEditArgusMini το 1.02 που βλέπει και τα αρχεία bak που δεν άνοιγε το προηγούμενο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Οπότε, φαίνεται πως κάπου δυσκολεύεται στην ανάγνωση της κάρτας.

δεν ξερω μηπως επεσε στις συγκεκριμενες φασεις,σε καμια περιεργη αλλαγη κρυπτογραφησης....

Εμένα πάντως βάζοντας το 1134 SD και τρώγοντας όλο το απόγευμα για να ρυθμίσω καμιά 15αρια δορυφόρους στο τέλος μου τράβηξε ένα ASH στο τέλος και με έκανε καινούργιο. Και δεν είχα προλάβει να πάρω και ένα αρχείο backup πριν. Οπότε γυρνάμε στο 1128 και περιμένουμε κάτι πιο σταθερό. Συνέβη και σε άλλον να βγάλει ASH;

Τα κανάλια χάνονται για μία ακόμη φορά...(ας ελπίσουμε τελευταία..) και τα ξαναβάζεις με το αρχείο..

Ποιο αρχείο αφού δεν αναγνωρίζει τα αρχεία bak που κράτησα πριν την αναβάθμιση;

Η 1.1.34 που έχει στο Ελληνικό Επίσημο Site , δουλεύει με την κάρτα της Nova ή θα πρέπει να περιμένω την έκδοση από το http://ichliebe.tv/

Εμένα πάντως βάζοντας το 1134 SD και τρώγοντας όλο το απόγευμα για να ρυθμίσω καμιά 15αρια δορυφόρους στο τέλος μου τράβηξε ένα ASH στο τέλος και με έκανε καινούργιο. Και δεν είχα προλάβει να πάρω και ένα αρχείο backup πριν. Οπότε γυρνάμε στο 1128 και περιμένουμε κάτι πιο σταθερό. Συνέβη και σε άλλον να βγάλει ASH;
Συνήθως οι εκδόσεις του ichliebe είναι σταθερές...
άλλωστε γι αυτό ανεβαίνουν τελευταία εκεί....

Η 1.1.34 που έχει στο Ελληνικό Επίσημο Site , δουλεύει με την κάρτα της Nova ή θα πρέπει να περιμένω την έκδοση από το http://ichliebe.tv/

νομιζω οτι με οποιοδηποτε επισημο firmware,το card reader μονο conax διαβαζει..

στο επιημο Ελληνικο site εχει ανεβει η 1134,ενω στο γνωστο ανεπισημο,εχει ακομα το παλιο...

Καλησπερα.

Αυριο σκεφτομαι να παω να παρω τον συγκεκριμενο δεκτη.
Κοιταζοντας στο skroutz για καλυτερη τιμη , τον βρηκα 169 ευρω.
Πηρα τηλεφωνο ομως και σ ενα μαγαζι στην Αθηνα ( TOP DIGITAL NETWORK , Πανεπιστημιου 56 ) και μου ειπανε τιμη 150 ευρω.
Επειδη μου φαινεται λιγο παραξενο να υπαρχει τετοια διαφορα στην τιμη , θελω να ρωτησω αν "παιζει"κατι με αυτο το μαγαζι . Μηπως δεν δινουν εγγυηση ? Μηπως κατι αλλο που δεν ξερω ?
Ας μου καποιος που εχει αγορασει απο εκει , και αν δεν υπαρχει προβλημα να παω αυριο το πρωι να τον παρω.
Ευχαριστω

νομιζω οτι με οποιοδηποτε επισημο firmware,το card reader μονο conax διαβαζει..

Etsi akrivos einai me to episimo.....
Pare to patch soft apo to satgrekco.gr i apo to ichliebe...nomizo oti anevike kai ekei pleon i 1134...:ernaehrung004:

το νημα αυτο μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει....σε κεντρο παραγγελιων απο 'μενα' (ο νοων νοειτο).....α ρε ανικητοι εμποροι.......

το νημα αυτο μαλλον θα πρεπει να μετονομαστει....σε κεντρο παραγγελιων απο 'μενα' (ο νοων νοειτο).....α ρε ανικητοι εμποροι.......

Ζητήθηκαν και δώθηκαν εξηγήσεις για το γεγονός, τα posts αμφότερα διεγράφησαν, έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις / προειδοποήσεις περι μη επαναλήψεως και η ζωή συνεχίζεται ...

Πάντως, για περιπτώσεις σαν αυτές, υπάρχει και το κουμπακι "report post".
Το να προβαίνουμε σε σχόλια σαν και το παραπάνω υποδηλώνουν περισσότερα απο απλή ενόχληση και θολώνουν την διαύγεια του κινήτρου πίσω απο το post ...

Πριν απο μερικες ωρες τον παρελαβα κι εγω, ας πω καποιες εντυπωσεις , οτι προλαβα δηλαδη να τσεκαρω με μια πρωτη , γρηγορη ματια.
Με το που τον εστησα εκανα μια αναβαθμιση μεσω στικ ,του περασα την 1.1.34 οχι την επισημη, μια χαρα πηγε.Κανενα προβλημα , γρηγορα κι ευκολα.
Το μενου του δεκτη ειναι πολυ ευκολο και φιλικο , και στα Ελληνικα.
Του εβαλα ενα Verbatim 400 gb 2,5 εξωτερικο σκληρο χωρις τροφοδοσια , τον αναγνωρισε αμεσως ( δεν προλαβα να κανω εγγραφη ομως ).
Μια καρτουλα irdeto με τα ολλανδικα την ανοιξε αμεσως με το ενσωματωμενο cam. Στα θετικα του και αυτο.
Δεν βρηκα πως μπορω να ταξινομησω π.χ. τους παροχεις με την σειρα που θελω εγω , ας πουμε πρωτα νοβα μετα το ολλανδικο κτ.λ.
Η αληθεια ειναι οτι δεν εψαξα και πολυ , θα το δω μετα παλι.
Γενικα ειναι καλος δεκτης και με ωραιο design , εχω μονο ενα θεματακι.
Ενω η ποιοτητα της εικονας στα HD καναλια ητανε πολυ καλη , η ποιοτητα στα SD δεν θα ελεγα οτι με ενθουσιασε , καθως επισης και η εικονα στα ψηφιακα της ΕΡΤ ( τα αναλογικα καναλια στην τηλεοραση δειχνουνε πιο καλα )
Μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση στις επιλογες εικονας ? ( δεν θυμαμαι τι εχω βαλει , τα πιο πολλα στο auto νομιζω ).
Αυτα για την ωρα...

Υπάρχει καινούργιο επίσημο firmware 1.1.40 με ημ/νία 27.5.10 στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Γνωρίζει κανείς τίποτε επ' αυτού;
Οι ρυθμίσεις με τα κανάλια και τους δορυφόρους επανέρχονται με το backup ή πάνε όλα από την αρχή;

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

...η ποιοτητα στα SD δεν θα ελεγα οτι με ενθουσιασε.
Τα κανάλια SD με μεγάλο bitrate πως τα είδες?

...καθως επισης και η εικονα στα ψηφιακα της ΕΡΤ ( τα αναλογικα καναλια στην τηλεοραση δειχνουνε πιο καλα )
Έτσι τα βλέπομε όλοι. Δεν είναι θέμα δέκτη, έτσι είναι η μετάδοση της ΕΡΤ.

...Μηπως θελει καποια αλλη ρυθμιση στις επιλογες εικονας ? ( δεν θυμαμαι τι εχω βαλει , τα πιο πολλα στο auto νομιζω ).
Παίξε με τις ρυθμίσεις. Αν έχεις FULL HD τηλεόραση με HDMI, βάλε 1080.