Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

γεια σας.μιλατε για τον argus mini 2 in 1 ip?γιατι αν μιλατε γιαυτον η 1.134 και 1.1.40 που δοκιασα εγω δεν εχδουν καμια σχεση.δεν εχουν καθολου καλη εικο και δεν εχουν ουτε ccam ουτε τα αλλα καλουδια.πρεπει να ειναι για αλλο δεκτη η ειναι πιο παλιες.την 1.1.28 που εχω και μου την εδωσε ο δημητρης ειναι ολα τελεια και σε εικονα και σε καλουδια....

γεια σας.μιλατε για τον argus mini 2 in 1 ip?γιατι αν μιλατε γιαυτον η 1.134 και 1.1.40 που δοκιασα εγω δεν εχδουν καμια σχεση.δεν εχουν καθολου καλη εικο και δεν εχουν ουτε ccam ουτε τα αλλα καλουδια.πρεπει να ειναι για αλλο δεκτη η ειναι πιο παλιες.την 1.1.28 που εχω και μου την εδωσε ο δημητρης ειναι ολα τελεια και σε εικονα και σε καλουδια....

Ναι ,για τον argus mini 2 in 1 ip μιλαμε και για την 1.134 .( τουλαχιστον εγω αυτην εχω βαλει )
την 1.128 δεν την εχω τεσταρει

Ποια 1.128 εχεις ? την επισημη η την αλλη απο το ichliebe ?
Κατσε γιατι μ εβαλες σε σκεψεις τωρα...

απο το ichliebe μονο αυτες ειναι οκ.οτι αλλο εχω δοκιμασει ειναι χαλια.η 1.1.27 και 1.1.28 ειναι ιδιες.πηγαινε iclhiebe και κατεβασε την 23.4.2010.και εισαι οκ.η αν θελεις σου στελνω την 1.1.28 να δοκιμασεις.βεβαια σε χαμηλα bitr καναλια κανει λιγα πιξελιασματα.αλλα στα ολλανδικα που βλεπω και στο sport1 ειναι οκ με hdmi.

απο το ichliebe μονο αυτες ειναι οκ.οτι αλλο εχω δοκιμασει ειναι χαλια.η 1.1.27 και 1.1.28 ειναι ιδιες.πηγαινε iclhiebe και κατεβασε την 23.4.2010.και εισαι οκ.η αν θελεις σου στελνω την 1.1.28 να δοκιμασεις.βεβαια σε χαμηλα bitr καναλια κανει λιγα πιξελιασματα.αλλα στα ολλανδικα που βλεπω και στο sport1 ειναι οκ με hdmi.

Δηλαδη εχεις βαλει την 1.134 και ειδες διαφορα στην εικονα ?
Μου φαινεται λιγο δυσκολο να συμβαινει κατι τετοιο , με δεδομενο οτι διαβαζω οτι η 1.134 ειναι τελικη εκδοση , ενω ας πουμε η 1.128 ειναι beta.
Επισης χωρις να ειμαι ειδικος , μου φαινεται λιγο δυσκολο να επηρεαζει το firmware την εικονα, τουλαχιστον σε μεγαλο βαθμο ( ας με διορθωσει καποιος αν λεω μακακιες ).
Την εχω την 1.128 και θα την δοκιμασω , εστω απο περιεργεια.

αλλα στα ολλανδικα που βλεπω και στο sport1 ειναι οκ με hdmi.

Βασικα κι εγω σε αυτο καναλι εκανα τσεκ, και απογοητευτηκα , τωρα εσυ μου λες οτι ειναι οκ... δεν βγαζω ακρη ρε γμτ...

εγω μονο με την 1.1.28 ειμαι οκ.δεν ξερω αν επειρεαζει την εικονα αλλα οταν εβαλα την 1.1.34 το μενθ του δεκτη εδειχνε θολο με ολες τις firm.μονο με την 28 ειναι οκ.τι να σου πω.κανε μια δοκιμη την 28 και επελεξε πληρης και loader και γραψε τι εγινε.θα περιμενω..

εγω μονο με την 1.1.28 ειμαι οκ.δεν ξερω αν επειρεαζει την εικονα αλλα οταν εβαλα την 1.1.34 το μενθ του δεκτη εδειχνε θολο με ολες τις firm.μονο με την 28 ειναι οκ.τι να σου πω.κανε μια δοκιμη την 28 και επελεξε πληρης και loader και γραψε τι εγινε.θα περιμενω..

Παραξενο αυτο που λες , στην 1.134 το μενου δειχνει πολυ ωραιο και πεντακαθαρο .
Μηπως περασες καποιο sd firmware της 1.134 ?
επειδη εγω εκανα δοκιμες πριν και περασα και το sd firmware , εκει το μενου δεν ητανε τοσο καθαρο...

Ευχαριστω φιλε Δημητρη ( αν εχεις την περιεργεια να δεις την εικονα , ελα σπιτι να πιουμε καμια μπυρα :ernaehrung004: )

εαν καταφερω και κλεψω λιγο χρονο πολυ ευχαριστως...:ernaehrung004:

εαν καταφερω και κλεψω λιγο χρονο πολυ ευχαριστως...:ernaehrung004:

Θα ηθελα πολυ ν ακουσω και την γνωμη καποιου αλλου που εχει τον ιδιο δεκτη...

Προσωπικά έχω την επίσημη 1.1.40 από το γερμανικό site και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα ποιότητας είτε στα SD είτε στα HD κανάλια (σύνδεση με HDMI).

Προσωπικά έχω την επίσημη 1.1.40 από το γερμανικό site και δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα ποιότητας είτε στα SD είτε στα HD κανάλια (σύνδεση με HDMI).

Μπορείς να δεις σε παρακαλώ μόλις μπορέσεις αν μπορείς να κάνεις εγγραφή σε δορυφορικό και να βλέπεις ένα ψηφιακό με την 1.1.40? :ears:

Μαλλον μονο εγω εχω προβλημα , εκανα μια εγγραφη πριν λιγο , θα το ανεβασω rapidshare να θαυμασετε ποιοτητα...

Μπορείς να δεις σε παρακαλώ μόλις μπορέσεις αν μπορείς να κάνεις εγγραφή σε δορυφορικό και να βλέπεις ένα ψηφιακό με την 1.1.40? :ears:

Δύσκολα μου βάζεις για σήμερα. Σκόπευα να ασχοληθώ εντατικά με τις δυνατότητες του δέκτη από τις 18.6 και μετά οπότε και θα έχουμε Digea.
Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε γιατί τον έχω μια εβδομάδα μόνο και το μόνο που έκανα ήταν τα απαραίτητα (αναβάθμιση στο τελευταίο firmware και συντονισμό στους 6 δορυφόρους που με ενδιαφέρουν).
Λίγο υπομονή...

http://rapidshare.com/files/393292742/sport1-ned.avi.html

Ενα βιντεακι 2 λεπτων απο το Sport1 το Ολλανδικο .
Οποιος θελει ας το δει ...

Κανεις ρε παιδια ? Να μου πει καποιος την γνωμη του εστω.
Δεν ειναι τιποτα 2-3 λεπτα υποθεση το κατεβασμα.