Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

εχεις δικιο ειναι λιγο χαλια η εικονα.στα film1 film2 δεν ειναι καλητερα?αν οχι εχεις καποιο προβλημα...

εχεις δικιο ειναι λιγο χαλια η εικονα.στα film1 film2 δεν ειναι καλητερα?αν οχι εχεις καποιο προβλημα...

Ειναι λιγο καλυτερα στο φιλμ 1 και 2 .
Αυτο λεω κι εγω , οτι υπαρχει καποιο προβλημα , μονο που δεν μπορω να το εντοπισω ... εκτος κι αν ειναι του δεκτη.

Τώρα που έχει τένις πως είναι η εικόνα σου?
Αυτό που ανέβασες ήταν εντελώς χάλια πάντως. Μήπως είχε πρόβλημα στη μετάδοση?

Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την επίσημη 1.1.40 και να κάνεις σύγκριση της ποιότητας της εικόνας με την υπάρχουσα έκδοση που έχεις;

Τώρα που έχει τένις πως είναι η εικόνα σου?
Αυτό που ανέβασες ήταν εντελώς χάλια πάντως. Μήπως είχε πρόβλημα στη μετάδοση?

Οσες φορες το τσεκαρα στο συγκεκριμενο καναλι οταν ειχε ποδοσφαιρο ( 3-4 φορες ), η εικονα ητανε ακριβως η ιδια με αυτη που ανεβασα.
Στο τενις ειναι ενα κλικ καλυτερα , ισως γιατι δεν εχει τοσο πολυ κινηση οσο το ποδοσφαιρο ...εννοω ειναι πιο σταθερη η ληψη.

Μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την επίσημη 1.1.40 και να κάνεις σύγκριση της ποιότητας της εικόνας με την υπάρχουσα έκδοση που έχεις;

Δεν το εχω κανει αυτο ακομα φιλε μου , αλλα ειμαι της γνωμης οτι το firmware δεν μπορει να βελτιωσει την εικονα , ισως κανω και λαθος.
Νομιζω οτι ειναι καθαρα θεμα hardware .
Τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη να ειναι ? Οι συνδεσεις ? Κατι με την κεραια ?
Τοτε πως στο διαολο παιζουνε τοσο καλα τα HD καναλια ?
Λοιπον σας ζαλισα κι εσας , ζαλιστηκα κι εγω , αν εχει καποιος καμια καλη ιδεα ας την πει.

Κανεις ρε παιδια ? Να μου πει καποιος την γνωμη του εστω.
Δεν ειναι τιποτα 2-3 λεπτα υποθεση το κατεβασμα.

το συγκεκριμενο δεν το`χω για να σου πω,αλλα τοσο χαλι μονο κατι αραβικα -και εαν..-εχουν τετοια ποιοτητα.πολυ πιξελιασμα!
κατι δεν παει καλα...
ετσι βλεπεις ολα τα sd?
γραψε ενα ελληνικο(mega,skai,antenna..)και ανεβασε το.

απ`οτι βλεπω στα properties του βιντεο,ειναι xvid.
ετσι παιζει και στην μορφη που το γραφει ο δεκτης?
σ`εμενα τουλαχιστον,οτι βλεπει γραφει με ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια.

το συγκεκριμενο δεν το`χω για να σου πω,αλλα τοσο χαλι μονο κατι αραβικα -και εαν..-εχουν τετοια ποιοτητα.πολυ πιξελιασμα!
κατι δεν παει καλα...
ετσι βλεπεις ολα τα sd?
γραψε ενα ελληνικο(mega,skai,antenna..)και ανεβασε το.

Οχι , δεν βλεπω ολα τα sd ετσι , αυτο το εγραψα γιατι εδειχνε ποδοσφαιρο που ειναι κατι που με ενδιαφερει. Το συγκεκριμενο καναλι δεν ειναι free to air , ειναι απο το Ολλανδικο πακετο , οποτε δεν μπορει να εχει τοσο χαλια bitrate. Και ενα αλλο καναλι που ειδα οτι εδειχνε ποδοσφαιρο ( δεν θυμαμαι ποιο ) ειχε πανω κατω την ιδια εικονα.
Πως να γραψω βρε Δημητρη Mega , Ant1 ktl... δεν εχω Νοβα και ουτε ξεκινησαν ψηφιακα στην Αθηνα οπως ξερεις.

απ`οτι βλεπω στα properties του βιντεο,ειναι xvid.
ετσι παιζει και στην μορφη που το γραφει ο δεκτης?
σ`εμενα τουλαχιστον,οτι βλεπει γραφει με ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια.

Το βιντεο που γραφτηκε ηταν σε μια μορφη dvr , και το εκανα μετατροπη με το avs converter. Η ποιοτητα του βιντεο που ανεβασα δεν εχει καμια διαφορα απο αυτο που εβλεπα στην τηλεοραση η αν εχει ειναι παρα πολυ μικρη , σχεδον μηδενικη .

Οχι , δεν βλεπω ολα τα sd ετσι , αυτο το εγραψα γιατι εδειχνε ποδοσφαιρο που ειναι κατι που με ενδιαφερει. Το συγκεκριμενο καναλι δεν ειναι free to air , ειναι απο το Ολλανδικο πακετο , οποτε δεν μπορει να εχει τοσο χαλια bitrate. Και ενα αλλο καναλι που ειδα οτι εδειχνε ποδοσφαιρο ( δεν θυμαμαι ποιο ) ειχε πανω κατω την ιδια εικονα.
Πως να γραψω βρε Δημητρη Mega , Ant1 ktl... δεν εχω Νοβα και ουτε ξεκινησαν ψηφιακα στην Αθηνα οπως ξερεις.

Το βιντεο που γραφτηκε ηταν σε μια μορφη dvr , και το εκανα μετατροπη με το avs converter. Η ποιοτητα του βιντεο που ανεβασα δεν εχει καμια διαφορα απο αυτο που εβλεπα στην τηλεοραση η αν εχει ειναι παρα πολυ μικρη , σχεδον μηδενικη .

χμμμμ....
σιγουρα κατι δεν παει καλα..
κατσε να σκεφτω..:chinscratch:

χμμμμ....
σιγουρα κατι δεν παει καλα..
κατσε να σκεφτω..:chinscratch:

Αυριο αν θελεις μπορω να ανεβασω και απο αλλα καναλια καποια βιντεακια για να μπορεσεις κι εσυ να εχεις μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.
Αν θες προτεινε μου καποια καναλια εσυ ( Astra & Hotbird only )

ας το παρουμε απο την αρχη:

-παρε ενα backup αυτων που ειδη εχεις(καναλια,ρυθμισεις..)
-κατεβασε απο την το site της "μαμα" εταιριας,το τελευταιο επισημο firmware
http://www.argus-family.de/produktreceiverargusmini2in1ip.html
-βγαλε πριζα,καρτες,μοντουλες πανω απο τον δεκτη και περασε το.

εαν παλι εχεις τα ιδια αποτελεσματα,βαλτον σε καποια αλλη τηλεοραση,να δουμε τι θα δουμε.
διαφορετικα δεν βλεπω κατι αλλο,παρα μια αποστολη προς το service,για τυχον προβληματικο κομματι.

Δοκίμασες με άλλο hdmi καλώδιο ???????

ας το παρουμε απο την αρχη:

-παρε ενα backup αυτων που ειδη εχεις(καναλια,ρυθμισεις..)
-κατεβασε απο την το site της "μαμα" εταιριας,το τελευταιο επισημο firmware
http://www.argus-family.de/produktreceiverargusmini2in1ip.html
-βγαλε πριζα,καρτες,μοντουλες πανω απο τον δεκτη και περασε το.

εαν παλι εχεις τα ιδια αποτελεσματα,βαλτον σε καποια αλλη τηλεοραση,να δουμε τι θα δουμε.
διαφορετικα δεν βλεπω κατι αλλο,παρα μια αποστολη προς το service,για τυχον προβληματικο κομματι.

Δημητρη , τωρα ειμαι λιωμα , με το ζορι γραφω εδω.
Οτι ειναι να κανω , θα το κανω αυριο.
Αμα βγαλω την πριζα , δεν θα εχω ρευμα ρε συ !!!!
Τα υπολοιπα θα τα κανω ομως .:2thumb22sup:
Η τηλεοραση δεν νομιζω οτι παιζει ρολο , αφου στο βιντεο που ανεβασα ας πουμε δεν μεσολαβει η τηλεοραση ( κατευθειαν ο δεκτης στον σκληρο γραφει ).

Επιστροφή τον δέκτη μη τυχόν και έχει θέμα με το harware κομμάτι....

Δημητρη , τωρα ειμαι λιωμα , με το ζορι γραφω εδω.
Οτι ειναι να κανω , θα το κανω αυριο.
Αμα βγαλω την πριζα , δεν θα εχω ρευμα ρε συ !!!!
Τα υπολοιπα θα τα κανω ομως .:2thumb22sup:
Η τηλεοραση δεν νομιζω οτι παιζει ρολο , αφου στο βιντεο που ανεβασα ας πουμε δεν μεσολαβει η τηλεοραση ( κατευθειαν ο δεκτης στον σκληρο γραφει ).

εννοηται θα την ξαναβαλεις...

σωστο-δεν το σκεφτηκα....

αναμενουμε αυριο