Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

ελπιζω να παιζει αρχεια βιντεο.εδω τα εχει ολα κριμα παιζει μονο mp3 και foto.
παντως με το υπαρχον λογισμικο απο edision δεν παιζει βιντεο.δεν ξερω μελλοντικα αν βγει καποιο που να υποστηριζει.εδω και οι πιο φτηνοι επιγειοι δεκτες avi παιζουν και με υποτιτλους.

ευχαριστω πολυ και τους 2 την κατεβαζω και την δοκιμαζω.....

Η εγκατάσταση είναι απλή, ή θέλει πάλι full και loader?
Έχουμε κάποια άλλη αλλαγή?

Μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο της εγκατάστασης χωρίς να χάσουμε τα κανάλια μας.

Μπορούμε να επιλέξουμε τον τύπο της εγκατάστασης χωρίς να χάσουμε τα κανάλια μας.

Ωραία για να το δοκιμάσουμε κιόλας.

Καλησπερα..και απο μενα...εχω και εγω τον δέκτη εδω και λιγες μέρες
και θέλω να ρωτήσω το εξής.

Χρειάζομαι το δέκτη για το σπίτι που έχω HD τηλεόραση αλλα τώρα το καλοκαίρι τον κατέβαζω στο εξοχικό και τον συνδέω σε μια παλια SD 28αρα crt-μπαούλο-που έχω εκεί.

Ποιά έκδοση υποστηρίζει HD και SD και έχει το cccam για τοπικό δίκτυο φυσικά?

μπορει καποιος να ανεβασει την 1.1.49 η να την στειλει με πμ η mail γιατι στο σατγκρεκο εκανα εγγραφη αλλα δεν ξεκλειδωνει το sait.αν μπορει και θελει καποιος ας το κανει.ευχαριστω εκ τον πρωτερον...

μπορει καποιος να ανεβασει την 1.1.49 η να την στειλει με πμ η mail γιατι στο σατγκρεκο εκανα εγγραφη αλλα δεν ξεκλειδωνει το sait.αν μπορει και θελει καποιος ας το κανει.ευχαριστω εκ τον πρωτερον...

Πρεπει να κανεις εγγραφη με τα ιδια στοιχεια και στο upload για να μπορεις να καντεβαζεις κανονικα....

Πρεπει να κανεις εγγραφη με τα ιδια στοιχεια και στο upload για να μπορεις να καντεβαζεις κανονικα....
καλημερα satpower ευχαριστω..

Καλησπερα..και απο μενα...εχω και εγω τον δέκτη εδω και λιγες μέρες
και θέλω να ρωτήσω το εξής.

Χρειάζομαι το δέκτη για το σπίτι που έχω HD τηλεόραση αλλα τώρα το καλοκαίρι τον κατέβαζω στο εξοχικό και τον συνδέω σε μια παλια SD 28αρα crt-μπαούλο-που έχω εκεί.

Ποιά έκδοση υποστηρίζει HD και SD και έχει το cccam για τοπικό δίκτυο φυσικά?
Την 1.1.49 SD βάλε και θα τα έχεις όλα.