Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Τι εννοεις κοινες συχνοτητες?βλεπει πχ 12054 που παιρνει απο hot bird κ νομιζει πως κατεβασε eurobird?

Ακριβώς, κατεβάζει κοινές συχνότητες, οπότε δεν ξέρει ποιον δορυφόρο βλέπει αν δεν του πεις εσύ.
Με ένα lnb βλέπεις μόνο ένα δορυφορικό σημείο, δηλ. ΜΟΝΟ 13ο hotbird.
Καλύτερα κάνε εγκατάσταση ενός δορυφόρου με ενεργοποιημένη την επιλογή ΝΙΤ και θα τα βρεις όλα που μπορείς να πιάσεις.

Ακριβώς, κατεβάζει κοινές συχνότητες, οπότε δεν ξέρει ποιον δορυφόρο βλέπει αν δεν του πεις εσύ.
Με ένα lnb βλέπεις μόνο ένα δορυφορικό σημείο, δηλ. ΜΟΝΟ 13ο hotbird.
Καλύτερα κάνε εγκατάσταση ενός δορυφόρου με ενεργοποιημένη την επιλογή ΝΙΤ και θα τα βρεις όλα που μπορείς να πιάσεις.

ευχαριστω πολυ barr

Παίδες,

Πρόβλημα. Χτες ο δέκτης κόλλησε και δεν ανοίγει καν. Δεν κάνει boot. Το μήνυμα ASH εμφανίζεται στην lcd οθόνη του δέκτη. Προσπαθώ να περάσω fw από RS-232 ανεπιτυχώς. Μου λέει συνέχεια transfer failed. Παρακαλώ θερμά για τη βοήθειά σας.

:bang::bang:

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Παίδες,

Πρόβλημα. Χτες ο δέκτης κόλλησε και δεν ανοίγει καν. Δεν κάνει boot. Το μήνυμα ASH εμφανίζεται στην lcd οθόνη του δέκτη. Προσπαθώ να περάσω fw από RS-232 ανεπιτυχώς. Μου λέει συνέχεια transfer failed. Παρακαλώ θερμά για τη βοήθειά σας.

:bang::bang:
Δοκίμασε άλλη έκδοση πάλι μέσω σειριακής. Θα περάσει.
Αν δεν περάσει, πρέπει να δοκιμάσεις (μόνο μέσω σειριακής) σε άλλο υπολογιστή.

Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Νεο λογισμικο 1151 στο satgrekco.gr

diseq 1.1bug fixed.....
Εγώ πάντως με την 1134 που έχω, το έλυσα το πρόβλημα.
http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1256049&postcount=797

Δεν το έβγαζαν 3 μέρες πριν! :rifle:
Τώρα δηλαδή, πρέπει να ξαναβάλω το 8/1 για να το δοκιμάσω?

Re: Απάντηση: Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Δοκίμασε άλλη έκδοση πάλι μέσω σειριακής. Θα περάσει.
Αν δεν περάσει, πρέπει να δοκιμάσεις (μόνο μέσω σειριακής) σε άλλο υπολογιστή.

Δοκίμασα. Δεν γίνεται τίποτα. Μήπως κάνω κάτι λάθος. Εάν μπορεί καποιος να μου δώσει οδηγίες θα το εκτιμούσα. Αν και κάνω την ίδια διαδικασία για άλλο δέκτη (FortecStar) και δουλεύει κανονικά. Είμαι σε αδιέξοδο.

Η διαδικασια ειναι απλη βαζεις το καλωδιο κανονικα ,ξεκινας το προγραμμα,επιλεγεις το αρχειο,(παντα official απο το site της εταιριας edision.gr,
Πατας να ξεκινησει και ανοιγεις απο πισω τον δεκτη.
Οταν τελειωσει θα δεις ο δεκτης θα ανοιξει σε καναλι.
Μπορει να βγαζει transfer failed αλλα δε πειραζει......
Δεν υπαρχει αλλη διαδικασια.
Εαν σταματησει να παιρνει και βγαζει μονο το ρολοι στο display τοτε μονο δηστυχως πρεπει να το στειλεις να στο φτιαξουν με jtag....

Εμένα σε αντίστοιχο πρόβλημα και έχω συνδεδεμένο το δέκτη με το laptop με USB μετατροπέα δούλεψε με το γνήσιο από Γερμανία μεριά ενώ όλα τα άλλα που δοκίμασα δεν δούλεψαν Αν χρησιμοποιήσεις καλώδιο null modem με υπολογιστή που έχει έξοδο rs232 τότε δουλεύουν όλα καλά.

Μιας και οι περισσότερες αναφορές για ASH περιλαμβάνουν την 1.1.34 θα συνιστούσα αναβάθμιση σε 1.1.49 τουλάχιστον για να μην εμφανιστεί το πρόβλημα.

Τελικά άλλαξα καλώδιο null, αγόρασα καινούριο σήμερα, και έπαιξε. Είναι όμως περίεργο γιατί με το προηγούμενο καλώδιο ο άλλος μου δέκτης (fortecstar) δοyλεύει κανονικά μέσω σειριακής.

Σας ευχαριστώ για την προθυμία σας να βοηθήσετε.

Εγω θα συνιστουσα 1.1.51 γιατι εχει διορθωσει πολλα bugs απο τις προηγουμενες....
Και απο οτι ακουω μαλλον ηδη βγηκε η 1.1.52.....

Εγω θα συνιστουσα 1.1.51 γιατι εχει διορθωσει πολλα bugs απο τις προηγουμενες....
Και απο οτι ακουω μαλλον ηδη βγηκε η 1.1.52.....

πηραν φορα και δεν μαζευονται οι Γερμανοι...
απο σχετικα μικρη υποστηριξη firmware πριν λιγο καιρο,
εχουμε φτασει να μην τους προλαβαινουμε και να ειμαστε μ`ενα στικακι στο χερι....

Απο οσο ακουσα εχουν φοβερη ομαδα στα λογισμικα και οτι τους ζητησουν να διορθωσουν το κανουν πολυ συντομα....
Και σκεψου πως ο ΙΡ δεκτης κυκλοφορει μονο κανα τριμηνο......

Η διαφορά του Edision argus mini 2in1 IP, και του Edision argus mini 2in1, είναι μόνο η σύνδεση IP ή και κάτι άλλο;

Έχω και εγώ τον ip εδώ και 2 μήνες και θα ήθελα μερική....βοήθεια μέσω pm αν κάποιος έχει την καλοσύνη.....;)

Νεο θαυματουργο soft 1.1.54.....:award:
Γαλλοι......στο φουλ λεμε....και τα HD μεσα φυσικα και το πενθχαουζ.......
στο www.satgrekco.gr