Edision Argus Mini 2 in 1 Combo

Re: Edision Argus Mini 2in1 Combo

Το ιδιο εχω. Αυτο του ichliebe.de (Που εχει και την custom εικονα τους στο boot)
Μηπως δεν το θυμασαι καλα; Σιγουρα παει info/info/red.

Το ιδιο εχω. Αυτο του ichliebe.de (Που εχει και την custom εικονα τους στο boot)
Μηπως δεν το θυμασαι καλα; Σιγουρα παει info/info/red.

ναι βρε blaroko-sorry εχεις δικιο-μπερδευτηκα με τοσα πατηματα...:FSGSFGS4:
θα μπορουσε οντως να ηταν πιο συντομη η ολη διαδρομη,
οπως επισης καλο θα ηταν να περναμε και καποιες πληροφοριες παραπανω για το καναλι που βλεπουμε.
ισως σε καποιο μελλοντικο update να το δουμε κι`αυτο.
αλλωστε ο δεκτης μας εκπλησει ευχαριστα τον τελευταιο καιρο....:drummer:

Μακαρι, αισιοδοξος ειμαι και εγω. Και ευχαριστημενος τις πρωτες μου τρεις μερες μαζι του. Ειδικα με τα unof FW που εγιναν HD και τα OSD ειναι και κουκλι! Για μερακληδες!
:grinning-smiley-043

Μακαρι, αισιοδοξος ειμαι και εγω. Και ευχαριστημενος τις πρωτες μου τρεις μερες μαζι του. Ειδικα με τα unof FW που εγιναν HD και τα OSD ειναι και κουκλι!
:grinning-smiley-043

για να δουμε την συνεχεια τους στο θεμα της υποστηριξης.
δειχνουν οτι το εχουν παρει στα σοβαρα...

Μακάρι γιατί μπορεί να θέλουν να δώσουν καλή εντύπωση στην αρχή και μετά μη τον είδατε τον Παναή.-bye-

οι edision δεν βγηκαν τωρα στην αγορα,εχουν πολλα χρονια με σταθερα καλη υποστηριξη.ενα λαθος τους,για μενα ειναι τα πολλα μοντελα,ισως εμπορικα για αυτους ειναι καλυτερα.

θεωρω οτι επρεπε να κανουν ενα ειδος αποσυρσης στον edision argus mini,να το δινεις πισω και να παιρνεις τον ip,οπως διαβαζω οτι κανει η opticum

Καλά το λες, μα για την ώρα, το ip, αν κατάλαβα καλά, δε κάνει ούτε αναβάθμιση μόνο του.

τι εννοεις?
update firmware επισημο,μπορει να κατεβασει κατευθειαν απο το internet μονος του ο δεκτης.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το edision argus mini ip combo. Μπορεί να κάνει streaming την εικόνα ενός καναλιού μέσω δικτύου σε έναν υπολογιστή όπως κάνει ο dreambox;

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το edision argus mini ip combo. Μπορεί να κάνει streaming την εικόνα ενός καναλιού μέσω δικτύου σε έναν υπολογιστή όπως κάνει ο dreambox;
Για την ώρα όχι...

Μερικα φυγαν απο τους Γαλλους και τα αβ-σατ παιζουν κανονικα.....

Δηστυχως περασαν στο viacces 4 πολυ πιο γρηγορα απο οτι υπολογιζαμε.....

Υπαρχει περιπτωση να μετατρεψω τον "απλο" Mini 2in1 σε Mini 2in1 IP με κατι τετοιο?

http://www.techfocus.co.uk/USB-Adapters-Dongles/TFPC03.htm

pc03.gif