Καλημέρα παιδια!
Ηθελα να ρωτησω γιατι οταν περασα πριν απο μια εβδομαδα το τελευταιο λογισμικο απο ichiebe.tv εβλεπα κανονικα καναλια απο astra 19.2 οπως πχ.discovery hd extreme sports και αλλα και εδω και μερικες μερες δεν τα βλεπω?μηπως να εβαζα αλλο λογισμικο?
κουμπωσα εχθες στον edsion argus mini 2in1 ip με λογισμικο 1154,
εναν 320αρι wd 2,5`(ntfs).
ενω τον αναγνωριζει δεν μπορει να κανει εγγραφη και με το πατημα του rec βγαζει μηνυμα σφαλματος,ενω στο μενου τεσταρισματος του σκληρου η μπαρα ταχυτητας του ειναι 0(!)και απο κατω αναφερει οτι δεν μπορω να γραψω σ`αυτον το δισκο.
τι φταιει?
Ο δεκτης βλεπει μονο FAT32......
Δες και φορμαρισε τον σε FAT32 και καλο ειναι να εχει ξεχωριστο τροφοδοτικο ο δισκος σου....
Κατι δεν ειναι οκ στο filesystem προφανως του δισκου.
Αν ειναι αδειος κανε ενα quick format, αν εχει λιγα βγαλτα και κανε το ιδιο. Αν ειναι ψιλογεματος δοκιμασε να κανεις ενα scan για σφαλματα στο pc. Με 1.1.54 ειμαι και εγω και βλεπει οτι δισκο του εχω βαλει και γραφει - ολα καλα. Κανενα προβλημα δεν εχει βγαλει.
(προσοχη μην την πατησει και αλλος οπως εγω:
Ο φακελος aliprv ειναι "ιδιοκτησια" του δεκτη. Οτι δεν ειναι "δικο του" το σβηνει! Εφτιαξα εκει μεσα απλα εναν υποφακελο και πεταξα/μετακινησα ενα επιπεδο πιο μεσα, καμια 10ρια εγγραφες για να τις εχω χωριστα (παιχνιδια σε HD του μουντιαλ) και την επομενη φορα που συνδεσα το δισκο στον δεκτη εσβησε τον φακελο που ειχα φτιαξει με ΟΛΑ τα περιεχομενα!! κοντα 100GB! :bigcry: )
Ουτε filerecovery παιζει μετα ουτε τιποτα! Nada!
@satpower
Οχι δεν βλεπει μονο FAT32. Ολοι οι δικοι μου ειναι NTFS δεν εχω δοκιμασει καν FAT32! Κανονικα ntfs λοιπον.
Ο δέκτης δεν έχει κανένα πρόβλημα να δουλέψει NTFS ή FAT32.
Δημήτρη, μήπως είναι κάποιο θέμα (καλωδίου ας πούμε) και θέλει επιπλέον τροφοδοσία? Μήπως άλλο καλώδιο?
Δοκίμασε επίσης να τον αποσυνδέσεις, να κλείσεις τον δέκτη, να ξανανοίξεις τον δέκτη και μετά να συνδέσεις τον σκληρό.
Μήπως είναι σχεδόν γεμάτος ο σκληρός? Έχω παρατηρήσει σε εμένα πως ο δέκτης κρατάει ένα ποσοστό κενό και εμφανίζει το μήνυμα πως είναι γεμάτος.![]()
Δεν εχεις προσεξει αν ο δισκος γυριζει; Βαλε το αυτι σου κοντα ή απλα ακουμπα τον. Αν δουλευει θα νιωσεις μια ελαχιστη δονηση. Οποτε δεν ειναι θεμα τροφοδοσιας. Φανταζομαι εκανες αυτο που σου ειπα για ελεγχο για σφαλματα με το pc ε; Επισης μηπως ειναι γεματος και εχει λιγα MB μονο ελευθερα;
Όλοι με τροφοδοσία από το USB. Με τον mini δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα συμβατότητας.
τον δισκο τον αναγνωριζει και βλεπει τα αρχεια που εχει μεσα(τα περισσοτερα mpeg)αλλα δεν τα παιζει(λογικο νομιζω).
απο τα 320gb,εχει τουλαχιστον τα μισα ελευθερα.
θα κανω ενα τσεκ στο Pc,δεν εχω να χασω τιποτε.
Τιποτα δεν παιζει περα απο τα δικα του αρχεια. Νορμαλ ειναι αυτο.
Απο την στιγμη που ο δισκος σου spinαρει, μην ψαχνεσαι για θεματα τροφοδοσιας κλπ. Αν δεν επαρκουσε το ρευμα θα κλικαριζε συνεχως. Δεν ειναι hardware-ικο το προβλημα. Καποιο σφαλμα εχει.
Αν δεν βρεις σφαλμα στο pc, σε δευτερη φαση σβησε εναν κρυφο φακελο που φτιαχνει το wdtv στον δισκο μηπως στο μπλοκαρει αυτο. (οταν τον ξαναβαλεις στον wdtv θα τον ξαναφτιαξει - dont worry - ειναι ο καταλογος των αρχειων)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.